Ana_bbw Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2012 Buna seara!Ma numesc Ana,am 35 de ani,si ma adresez celor ce apreciaza femeile cu forme generoase.Nu postez foarte multe detalii fizice,deoarece fotografiile atasate imi apartin. Ma puteti gasi in zona Garii de Nord,in intervalul orar 10-22,zilnic.Locatia este discreta,locuiesc si lucrez singura,pun accent pe igiena si pe respectul reciproc!Ca servicii,va ofer sex oral cu/fara protectie (in functie de igiena fiecaruia),cu/fara finalizare orala(in functie de igiena partenerelui),sex normal(intotdeauna cu prezervativ),fantezii gen,sex intre sani,cuni/annilingus,finalizare corporala,masaj de relaxare!Pot fi gasita pe nr de telefon 0749.624.204 Va multumesc,si va doresc o seara frumoasa!Sarbatori fericite tuturor:)
boieru Reputație: -377 Postat Decembrie 28, 2012 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 28, 2012 buna Ana. pune si niste preturi pt viitorii clienti. pt o finalizare/pt o ora...eu unu m-as descarca pe sanii aia a tai...spor si putere de munca
Administrator pisicuts Reputație: 115142 Postat Decembrie 28, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 28, 2012 bine ai venit pe forum Ana
vladg Reputație: -6 Postat Decembrie 28, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2012 Buna Ana si bine ai venit pe forum! In anuntul tau pe AT scrie si despre "dominare soft" si "uro". Oferi intr-adevar si aceste servicii? Multumesc.
sturzam Reputație: 3 Postat Ianuarie 2, 2013 Oras:buc Oras:buc Postat Ianuarie 2, 2013 @vladg: pe anuntul scrie ceva si de tarife? Multumesc.
ionescurobert Reputație: 0 Postat Martie 15, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2013 A prestat in zona Muncii in spate la benzinaria AGIP , anul trecut , am fost de ziua mea la ea cu o sticla de sampanie si cu o cutie de bomboane pentru ea , am intrat m-am prezentat , mi-a luat sticla si bomboanele nu m-a servit cu .... nimic , presta impreuna cu 2 colege ......voi ce spuneti ? am stat 15 minute o finalizare si am plecat nu-mi mai aduc aminte ce am facut ....dar daca nu am revenit , spune ceva .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum