Sari la conținut

femei mature

va plac femeile mature ?  

4 membri au votat

1. 1. va plac femeile mature ?

• foarte mult
      21
    • deloc nu imi plac
      5

Postări Recomandate

Postat

am citit un articol care poate o sa ii mai scuze un pic pe barbati de teama pe care o au atunci cand trebuia sa faca sex cu o femeie cu viata sexuala activa O treime dintre barbati sunt prea ingroziti sa mai faca sex pentru ca partenerele lor stiu prea bine ce vor si ii taxeaza daca nu primesc ceea ce isi doresc.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ramona draga, tu esti matura ? Ca sa imi dau si eu seama care e rostul poll-ului :)Apropos, noi barbatii de aici de pe forum nu avem astfel de temeri. Futem orice ... =))

Postat
Ramona draga' date=' tu esti matura ? Ca sa imi dau si eu seama care e rostul poll-ului :)Apropos, noi barbatii de aici de pe forum nu avem astfel de temeri. Futem orice ... =))[/quote']nu sunt matura:P:P am 24 de aniiiiiiii
Postat
Ramona draga' date=' tu esti matura ? Ca sa imi dau si eu seama care e rostul poll-ului :)Apropos, noi barbatii de aici de pe forum nu avem astfel de temeri. Futem orice ... =))[/quote']Un studiu derulat in Polonia de profesorul Zbigniew Izdebski a scos la iveala faptul ca femeile sunt prea influentate de articolele de specialitate si de paginile de Internet care le spun cat ar trebui sa dureze un preludiu si ce ar trebui sa faca barbatii pentru a-si ajuta iubitele sa ajunga la orgasm.Drept urmare, barbatii au ajuns sa se teama de sex, avand in permanenta senzatia ca sunt supusi unui test, relateaza The Sun.“In loc sa se simta bine cand fac sex, barbatii incearca sa-si aminteasca cum trebuie sa se desfasoare totul, rutina exacta, ca la carte”, a explicat terapeutul. Rezultatul: barbatii au din ce in ce mai multe dureri de cap!, a conchis el.
Postat

Experienta de viata, experienta sexuala….te ajuta, maturitatea te ajuta….si excita. Intotdeauna o femeie este ,,atenta,, cand intalneste un barbat …matur, ce apoi se trasforma in interesant si are toate sansele sa devina special. Am intalnit si barbati de 25 de ani…maturi si, amanti extraordinari dupa cum….. Am intalnit si barbati de 45-50 de ani mai speriati si mai complexati decat un adolescent, in special ca ….nu ii mai ajuta nici varsta..de data aceasta.

Postat

Am intalnit mai multi barbati de 35-45 ….interesanti, decat adolescenti ….de exemplu….dar tine si de cum ii privesti tu evident, si ce iti doresti de la barbati….Cea mai fericita femeie ma face un barbat de varsta mea……

Postat

Chiar nu cred ca are vreo importanta varsta unui barbat atunci cand vine vb de sex…depinde de el ca pers…de felul sau de a gandi…de maturitatea sa…uite…eu am alaturi de mine un barbat care e mai mic decat mine cu un an…si care face minuni in pat…:P…si am avut si parteneri mai mari decat mine dar alaturi de care nu m-am simtit bine chiar deloc…si acum…

Postat

si acu sa revin si la subiectul de azi…de ce au baietii/barbatii teama atunci cand au relatii sexuale cu o femeie activa sexual…hmmm…o sa imi dau din nou cu parerea…si dupa cum am mai zis…sper sa nu deranjeze pe nimeni…sunt fel si fel de barbati…sunt unii care nu au acea teama atunci cand fac sex cu o femeie activa sexual…iar unii care au aceasta teama…cei care se incadreaza in cea de-a 2 a categorie,cred ca sunt acei barbati/baieti carora le place sa controleze si nu se simt deloc confortabil atunci cand in patul lor se afla o femeie foarte experimentata…deoarece o femeie cu experienta de cele mai multe ori stie nu numai cum sa-i ofere placere unui barbat dar are si anumite asteptari….iar daca femeii nu-i sunt satisfacute asteptarile sale,e grav…poate sa il demoralizeze pe baiat/barbat…asa ca cei din a 2 a categorie prefera mai mult femeile neexperimentate,chiar si virgine pt ca eu consider ca aceste persoane sunt imature ce isi alimenteaza propiul ego atragand tinere in pat numai din nevoia de confirmare si de sporire a increderii in sine…acesti barbati nu sunt siguri pe ei si spera ca fetele neexperimentate nu vor observa deficientele lor in ceea ce priveste performanta sexuala…:P…Pooop

Postat

Sexul cu o femeie matura este incredibil, am avut parte de doua astfel de prietene, insa una mi-a ramas atat in minte cat si in suflet si multa vreme de acum va ramane cea mai buna femeie din viata mea, nu stiu cat de compatabili am fi fost in afara dormitorului dar acolo ne potriveam perfect. Avea in jurul a 40 de ani, blonda, silicoane si foarte sportiva cu un corp superb. Ea m-a lasat sa o seduc nu cred ca eu am cucerit-o eu si tot ea a si intrerupt relatia cand a fost cazul. M-a fascinat enorm, sani superbi, tatuaj desupra fundului si avea un vagin incredibil, imi placea sa o ling si sa o fut enorm si imi placeau enorm sunetele ei. Era genul meu de femeie care ii placea sexul si tot ce e legat de el: jucariile sexuale, filmele erotice,etc. Faceam sex prin telefon dimineata, ejaculam amandoi sub dus. Toata problema erau cei 600 de km care ne desparteau, acum sunt doar 350 km dar suntem tot atat de departe unul de celalat!ironia sortii este de ca de curand am cunoscut-o pe fiica ei, este atat de frumoasa! Imi venea sa-i spun ca sunt innebunit dupa mama ei dar nu puteam! Multumesc pt subiect!:P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...