marcos012 Reputație: 212 Postat August 15, 2024 Postat August 15, 2024 Acum 40 minute, Botticelli a spus: Am fost și eu zilele astea pe la Raisa și pot să spun că am plecat foarte mulțumit de la ea. Față de ce am citit pe aici, unii spunând că pozele nu indică realitatea, pot zice că la fața locului nu am fost deloc dezamăgit. Aș zice că pozele indică realitatea in proporție de 90%. În rest, ce să vă mai povestesc, fata chiar s-a completat exemplar cu mine. Mi-a pregătit și prosopul la baie și cred că mi-a și dat drumul încetuț la duș. Așa comportament proclient eu n-am mai întâlnit. Prețurile parcă erau 150 cu 300, și extra 50 pentru CIM; nu sunt 100% sigur la finalizare, fiindcă mi-am luat o oră. Mie chiar mi-a plăcut foarte mult de ea și în pat, având corpul fix pe gustul meu, fundul arătând bestial la doggy, tehnica de la oral fiind și ea foarte mișto, și mi-a plăcut să stau cu ea și la povești, unde am putut avea cu ea mai mult decât doar discuții din complezență. Per total, pentru mine a fost e experiență excelentă; voi mai reveni la Raisa fără nicio ezitare. Tot ce ai relatat este perfect real cu excepția pozelor...nu 90% ci sigur 100% reflecta realitatea!!! 1
Botticelli Reputație: 20 Postat August 15, 2024 Postat August 15, 2024 2 minutes ago, marcos012 said: Tot ce ai relatat este perfect real cu excepția pozelor...nu 90% ci sigur 100% reflecta realitatea!!! Probabil că era machiată diferit față de pozele din anunțuri. Mi-a plăcut foarte mult, oricum! Sigur sunt o grămadă de fete, pe Instagram și TikTok, care arată mult mai diferit în realitate, deci, dacă ăsta ar fi criteriul, pozele reflectă realitatea în proporție de 100%. 😂
alexandru976 Reputație: 351 Postat Decembrie 14, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 14, 2024 În sfărșit am ajuns și eu la posesoarea topicului, sincer am urmărit-o de vreo 2 ani dar nu știu ce m-a reținut să îi împing o vizită După cum spuneau și alți colegi fata este 100% conform pozelor poate chiar mai mișto Programarea a fost făcută cu o zi înainte respectată de ambele părți, locația OK (clădirea de lâng VOX aia cu Profi la parter) Înainte de ce să urc la adresă am fost sunat și îndrumat spre apartament Toate bune pînă cînd am urcat iar după ce mi-a deschis ușa surpriză: chiar era mai faină ca în poze, am fost invitat la un pahar de apa (preferința mea) și ținînd cont că ea a fumat înainte de ce să urc eu am trecut peste, după ce am făcut o igenizare surtă eu fiind dușuit de acasă am trecut la acțiune Am purces înspre dormitor fiind amândoi dezbrăcați a început cu oral dintr-o parte foarte ok, nu prea am privit mult că eram ocupat să-i mângîi fundul și putza un timp după care am tras-o peste mine să mă bucur și eu de piersicuță (69) după care am schimbat cu misionar nu de alta da să îi admir sânii care apropo sunt măricei o idee lăsati da decent nu langoși😄 apropo putza cu labii mari ceva genul @lore 69 pentru cine știe, simțind că nu mai am mult am trecut la doggy, poziție în care m-am și terminat. Treaba fiind rezolvată am mai stat și la o țigară de socializare și cam atât a fost mi-a plăcut mult toată vizita și sincer cred că o să-mi fac abonament 😁 Ca și prețuri 200 + 50 CIM eu o să mai trec pe la ea de revizitat fata. 6 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum