maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 6, 2017 Buna dimineața tuturor. O săptămână frumoasă va doresc si plină de pupici :* :* :* Program 11:00-19:00Servicii Sex oral Sex normal si un bun masaj de raxareTariF 100lei 30min - 200lei 60minNumăr tel 0735689282Va pup si va astept cu mare drag :) :*
maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 6, 2017 Număr tel 0747975614. 1
blackcock Reputație: -252 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 Am fost la Maria , treaba-i buna, Maria este o fata slabuta cu sanii frumosi si tari , comunicativa chiar pot spune super de treaba , am stat 30 de minute am achitat 100, mi-a spus ca face si anal Note oral 10 cu scuipat cu lins bilele foarte tare oralulApartament...este ok 8Normal sta cum o pui 9Maria...slabuta , mie mi-a placut 8De revenit...clar 4 4
vaporeanul Reputație: 424 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2017 Stie cineva daca face finalizare orala?? Ca nu a specificat nimeni in recenzii nici ca face nici ca nu face...si inainte sa veniti cu comentarii "inteligente" da... am sunat de 3 ori si intra mesageria...sa stiu daca mai insist! Multumesc anticipat 1
blackcock Reputație: -252 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 Stie cineva daca face finalizare orala?? Ca nu a specificat nimeni in recenzii nici ca face nici ca nu face...si inainte sa veniti cu comentarii "inteligente" da... am sunat de 3 ori si intra mesageria...sa stiu daca mai insist! Multumesc anticipat Nu face finalizare orala...era misto daca facea , mergea si finalizare faciala
blackcock Reputație: -252 Postat Noiembrie 6, 2017 Postat Noiembrie 6, 2017 Am fost la Maria , treaba-i buna, Maria este o fata slabuta cu sanii frumosi si tari , comunicativa chiar pot spune super de treaba , am stat 30 de minute am achitat 100, mi-a spus ca face si anal :) Note oral 10 cu scuipat cu lins bilele foarte tare oralulApartament...este ok 8Normal sta cum o pui 9Maria...slabuta , mie mi-a placut 8De revenit...clarAm uitat sa dau nota pt igiena 10+ 2 4
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 Păi arata-ne si noua o tzatza sau o gogosica acolo si spune-ne daca faci FK si CUM. 3
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Noiembrie 7, 2017 Postat Noiembrie 7, 2017 Păi arata-ne si noua o tzatza sau o gogosica acolo si spune-ne daca faci FK si CUM. 3
action Reputație: 187 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 7, 2017 Are niste tatici foarte misto Maria. 2 6
flavius12312 Reputație: -386 Postat Noiembrie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:la curve Telefon: [email protected] Oras:la curve Postat Noiembrie 7, 2017 Buna dimineața tuturor.O săptămână frumoasă va doresc si plină de pupici :* :* :* Program 11:00-19:00Servicii Sex oral Sex normal si un bun masaj de raxareTariF 100lei 30min - 200lei 60minNumăr tel 0735689282Va pup si va astept cu mare drag :) :*sa nu iesi asa pe strada ca te rapeste vreo unu :kiss3 3
maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 8, 2017 Iubeste si vei simtii cum sufletul tau e inseninat precum maretia boltei albastre,cum straluceste precum cea mai jucausa raza a eternului soare,cum tresare la cea mai tandra miscare,se trezeste din infinitul vis si descopera o lume plina de emotii.:* :* 3
maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 8, 2017 Două lucruri te alină și te vindecă de boală: să vezi damigeana plină și femeia când e goală. :) :D 1
maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 8, 2017 Două lucruri te alină și te vindecă de boală: să vezi damigeana plină și femeia când e goală.😚😚 :D :) 2
borrispekker Reputație: -458 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Două lucruri te alină și te vindecă de boală: să vezi damigeana plină și femeia când e goală.😚😚 :D :)Mai ai un topic la testate,poti sa il inchizi pe asta
cod06ro Reputație: 7143 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 8, 2017 Două lucruri te alină și te vindecă de boală: să vezi damigeana plină și femeia când e goală.😚😚 :D :)Si tu esti....imbracata!;)
maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 10, 2017 Buna dimineața dragii mei!!! Ma numesc MariaAm 19 de ani, 1,65m, 50 kg,si va astept pentru a cunoaste paradisul intr-o locatie eleganta discreta si foarte curata pe care o detin in zona tomis 3 unde locuiesc singura.Servicile mele sunt urmatoarele:- sex oral (protejat/neprotejat) in functie de igiena- sex normal doar protejat- sex anal doar protejatsi mici fantezi- dus impreuna- sex intre sani- 69- finalizare corporală - masaj de relaxare- masaj erotic- uro doar activ (extra)- dominare (extra)Igiena respectul si bunul simt sunt pe primul loc.Pretul pentru servicile de cea mai inalta calitate pe care le ofer este: 100 ron/nr si 200 ron/h (2nr)Nu raspund la sms / NR Privat si imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela.Nr de tel:0747975614 4
maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 10, 2017 Buna dimineața dragii mei!!! Ma numesc MariaAm 19 de ani, 1,65m, 50 kg,si va astept pentru a cunoaste paradisul intr-o locatie eleganta discreta si foarte curata pe care o detin in zona tomis 3 unde locuiesc singura.Servicile mele sunt urmatoarele:- sex oral (protejat/neprotejat) in functie de igiena- sex normal doar protejat- sex anal doar protejatsi mici fantezi- dus impreuna- sex intre sani- 69- finalizare corporală - masaj de relaxare- masaj erotic- uro doar activ (extra)- dominare (extra)Igiena respectul si bunul simt sunt pe primul loc.Pretul pentru servicile de cea mai inalta calitate pe care le ofer este: 100 ron/nr si 200 ron/h (2nr)Nu raspund la sms / NR Privat si imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela.Nr de tel:0735689282 1
maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 10, 2017 Buna dimineața dragii mei!!! Ma numesc MariaAm 19 de ani, 1,65m, 50 kg,si va astept pentru a cunoaste paradisul intr-o locatie eleganta discreta si foarte curata pe care o detin in zona tomis 3 unde locuiesc singura.Servicile mele sunt urmatoarele:- sex oral (protejat/neprotejat) in functie de igiena- sex normal doar protejat- sex anal doar protejatsi mici fantezi- dus impreuna- sex intre sani- 69- finalizare corporală - masaj de relaxare- masaj erotic- uro doar activ (extra)- dominare (extra)Igiena respectul si bunul simt sunt pe primul loc.Pretul pentru servicile de cea mai inalta calitate pe care le ofer este: 100 ron/nr si 200 ron/h (2nr)Nu raspund la sms / NR Privat si imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela.Nr de tel:0735689282 1
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 10, 2017 inchideti topicul ca e deja la testate 2
macheman1 Reputație: 62 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 10, 2017 Acesta este topicul deschis de titulara. Celălalt este deschis de alta persoana.Cred ca are dreptul sa aibă topicul ei. 2
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 10, 2017 Acesta este topicul deschis de titulara. Celălalt este deschis de alta persoana.Cred ca are dreptul sa aibă topicul ei. De unde ai mai venit ma si tu? Asta e forum pentru curvari sa stii si tu. Celalalt topic tot al ei e ca e despre ea. Nu trebuia sa mai faca ea unul.Acum macar sa inchida unul din ele.
maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 11, 2017 De unde ai mai venit ma si tu? Asta e forum pentru curvari sa stii si tu. Celalalt topic tot al ei e ca e despre ea. Nu trebuia sa mai faca ea unul.Acum macar sa inchida unul din ele.bai jhony chiar te deranjează asa tare ca am facut eu un topic sau ce ai?? Nu te mai uita pe topicurile mele si gata in mintea ta nu o să mai fie nici unu si terminam cu palavrele astea
maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 11, 2017 De unde ai mai venit ma si tu? Asta e forum pentru curvari sa stii si tu. Celalalt topic tot al ei e ca e despre ea. Nu trebuia sa mai faca ea unul.Acum macar sa inchida unul din ele.bai jhony chiar te deranjează asa tare ca am facut eu un topic sau ce ai?? Nu te mai uita pe topicurile mele si gata in mintea ta nu o să mai fie nici unu si terminam cu palavrele astea
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 11, 2017 bai jhony chiar te deranjează asa tare ca am facut eu un topic sau ce ai?? Nu te mai uita pe topicurile mele si gata in mintea ta nu o să mai fie nici unu si terminam cu palavrele astea E impotriva regulamentului. Las ca vin sa tio indes sa iti astup gura aia mare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum