enzo Reputație: 286 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Octombrie 31, 2017 Tot tepara fara minte de Antibila !Fata asta ma mult pierde timpul cu postari decit cu respectarea programarilor.Asta este deja al treilea numar de telefon cu care se afiseaza intr-o singura zi !
maria04 Reputație: 40 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 31, 2017 Mda. Ori ai probleme cu capu ori esti nebun... Daca am fost si eu la masa.. am mai stat umpik si tu nici nu mai sunat cu 10-20min înainte. De unde naiba sa stiu eu ca tu chiar vi la ora aia?? Ca la cati sunați face programere si vine dupa nu stiu ce timp Doamne DOAMNEE. Ai probleme serioase....
maria04 Reputație: 40 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 31, 2017 Tot tepara fara minte de Antibila !Fata asta ma mult pierde timpul cu postari decit cu respectarea programarilor.Asta este deja al treilea numar de telefon cu care se afiseaza intr-o singura zi ! pisi nu am schimbat nici un nr stai linistit. Si in legatura cu programarea . Trebuia sa ma suni cu 10-20min înainte.nu sa ma suni cand esti in fata blocului si data viitoare fi mai punctual. Si suna înainte de a veni
maria04 Reputație: 40 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 31, 2017 Tot tepara fara minte de Antibila !Fata asta ma mult pierde timpul cu postari decit cu respectarea programarilor.Asta este deja al treilea numar de telefon cu care se afiseaza intr-o singura zi ! pisi nu am schimbat nici un nr stai linistit. Si in legatura cu programarea . Trebuia sa ma suni cu 10-20min înainte.nu sa ma suni cand esti in fata blocului si data viitoare fi mai punctual. Si suna înainte de a veni
enzo Reputație: 286 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Octombrie 31, 2017 Mda. Ori ai probleme cu capu ori esti nebun... Daca am fost si eu la masa.. am mai stat umpik si tu nici nu mai sunat cu 10-20min înainte. De unde naiba sa stiu eu ca tu chiar vi la ora aia?? Ca la cati sunați face programere si vine dupa nu stiu ce timp Doamne DOAMNEE. Ai probleme serioase....Asta cu eram la masa este o alta minciuna.Prima data mi-ai zis ca ai schimbat telefonul.Apoi ca ai dormit.Apoi ca ai patul nefacut.Acum ca erai la masa ! In plus , asa cum am scris si in postarea precedenta te-am sunat, ti-am dat sms-uri si ti-am scris si pe site.Acum tu spui ca nu te-am anuntat...Nu faci decit sa dovedesti inca o data cit esti de fara bun simt (nesimtita ca sa pricepi si tu...) si fara minte (proasta- tot ca sa pricepi si tu ) deoarece te incurci in minciunile pe care le indrugi. 5
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 31, 2017 asa dezordine este la tine acum?.. cu toate ca nu se vorbeste de bine de aceasta dr. am ajuns acum 2 saptamani la ea, am sunat, la tel. o voce placuta, am intrebat daca este libera in 10 min, a spus ca nu poate decat in 40 minute ca mai are o programare si daca poate sa ma sune cand termina, in timpul spus a revenit cu tel. si am plecat catre ea. locatia vis-avis de Temple. imi spune aresa si urc, ma intampina o dr. slabuta dar foarte placuta vederi si ma invita sa ma descalt la usa dupa care ne asezam pentru cateva vorbe, dupa 5 min iau un prosop curat si intru la dus dupa ce am iesit a intrat si ea, dupa ne retragem in dormitor, acolo surpriza, o prestatie de nota 10, un oral foarte bine facut si cu multa saliva, atenta si la imprejurimi, dupa 10 min de oral am trecut la normal, si acolo foarte activa, mai ales ca este usurica, a si luat-o putin in brate, la perete, etc., finalizat in balonas, un dusulet la final si am plecat cu gandul la a 2 a vizita.Fata 8Oral 10Normal 10GFE 10de revenit DA enzo zice ca e neserioasa, el fiind tot membru vechi si din ce zice antibila se pare ca fetita cam minte, dar avand in vedere ca tu esti membru vechi si chiar am vazut recenzii de ale tale o sa ii dau o sansa 1
enzo Reputație: 286 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Octombrie 31, 2017 enzo zice ca e neserioasa, el fiind tot membru vechi si din ce zice antibila se pare ca fetita cam minte, dar avand in vedere ca tu esti membru vechi si chiar am vazut recenzii de ale tale o sa ii dau o sansaTe rog sa arunci o privire si peste recenziile mele ca sa vezi ca nu sunt chiar deloc genul care sa arunc in mod gratuit cu cuvintele.Chiar te rog sa o citesti si pe cea de la Timisoara sa vezi ca desi am avut o patanie foarte dubioasa si acolo am fost mai mult decit rezervat in a face aprecieri nelalocul lor.Dar ce mi-a facut nesimtita asta, sa ma tina prin frig, sa ma aduca pina in fata scarii unde sa imi spuna sa ma intorc acasa pe motiv ca are patul deranjat apoi sa minta pe aici ca nu am anuntat-o desi are o gramada de apeluri si sms-uri pe toate cele 3 numere, asa ceva nu am mai patit ! Nu inseamna ca daca ajungi la ea nu poti avea o experienta placuta !Eu doar am povestit ce am patit eu si cum m-a tratat.Succes si ciocane tari iti doresc ! 1
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 31, 2017 Te rog sa arunci o privire si peste recenziile mele ca sa vezi ca nu sunt chiar deloc genul care sa arunc in mod gratuit cu cuvintele.Chiar te rog sa o citesti si pe cea de la Timisoara sa vezi ca desi am avut o patanie foarte dubioasa si acolo am fost mai mult decit rezervat in a face aprecieri nelalocul lor.Dar ce mi-a facut nesimtita asta, sa ma tina prin frig, sa ma aduca pina in fata scarii unde sa imi spuna sa ma intorc acasa pe motiv ca are patul deranjat apoi sa minta pe aici ca nu am anuntat-o desi are o gramada de apeluri si sms-uri pe toate cele 3 numere, asa ceva nu am mai patit ! Nu inseamna ca daca ajungi la ea nu poti avea o experienta placuta !Eu doar am povestit ce am patit eu si cum m-a tratat.Succes si ciocane tari iti doresc ! Iti dau dreptate. Auzi patul deranjat :laugh2, la futut veneai la ea, nu la altceva. Faza e ca nu imi aduc aminte sa fi citit recenzii de a le tale. Daca ai fi fost activ era altceva. Recenzii de la adyxp am mai vazut in trecut. 1
enzo Reputație: 286 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Octombrie 31, 2017 Iti dau dreptate. Auzi patul deranjat :laugh2, la futut veneai la ea, nu la altceva. Faza e ca nu imi aduc aminte sa fi citit recenzii de a le tale. Daca ai fi fost activ era altceva. Recenzii de la adyxp am mai vazut in trecut.Pai e f simplu.La gasezti insirate la profilul meu.Peste jumatate din postari, poate chiar 3/4 sunt recenzii.Nu sunt genul sa scriu aiurea pe site... 1
mosene52 Reputație: 151 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Mai fata da la ce ti-ai mai deschis inca un topic ? Ala care il ai nu-ti ajunge?
mrrandom Reputație: -279 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 asta e cu ocazia haloweenului, nu te-ai prins?
maria04 Reputație: 40 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 31, 2017 Te rog sa arunci o privire si peste recenziile mele ca sa vezi ca nu sunt chiar deloc genul care sa arunc in mod gratuit cu cuvintele.Chiar te rog sa o citesti si pe cea de la Timisoara sa vezi ca desi am avut o patanie foarte dubioasa si acolo am fost mai mult decit rezervat in a face aprecieri nelalocul lor.Dar ce mi-a facut nesimtita asta, sa ma tina prin frig, sa ma aduca pina in fata scarii unde sa imi spuna sa ma intorc acasa pe motiv ca are patul deranjat apoi sa minta pe aici ca nu am anuntat-o desi are o gramada de apeluri si sms-uri pe toate cele 3 numere, asa ceva nu am mai patit !Nu inseamna ca daca ajungi la ea nu poti avea o experienta placuta !Eu doar am povestit ce am patit eu si cum m-a tratat.Succes si ciocane tari iti doresc !eu imi cer scuze pentru ce sa intamplat azi. Dar să fie cum spui tu. Nu mai vreau discuții aiurea.Imi cer scuze inca odata si sper ca data viitoare daca vei reveni nu se va mai intampla asa. Pup
maria04 Reputație: 40 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 31, 2017 Mai fata da la ce ti-ai mai deschis inca un topic ? Ala care il ai nu-ti ajunge?Nupi, am spus sa imi deschid si eu unul propriu. Dar de ce ma intrebi?
maria04 Reputație: 40 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 31, 2017 Mai fata da la ce ti-ai mai deschis inca un topic ? Ala care il ai nu-ti ajunge?Nupi, am spus sa imi deschid si eu unul propriu. Dar de ce ma intrebi?
Vizitator borfas Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 Nupi, am spus sa imi deschid si eu unul propriu. Dar de ce ma intrebi?eu zic sa deschizi unu' la top direct, de ce te mai complici pe partea asta de strada 8 6
maria04 Reputație: 40 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 31, 2017 Tot tepara fara minte de Antibila !Fata asta ma mult pierde timpul cu postari decit cu respectarea programarilor.Asta este deja al treilea numar de telefon cu care se afiseaza intr-o singura zi !eu imi cer scuze cu cele intamplate de astazi. Nu este in totalitate cum spui tu. Dar numai vreau sa ma contrazic sau sa ma cert cu cinevaPoate daca vei reveni nu se va mai repeta aceiasi prostie. O seara buna. Pup
maria04 Reputație: 40 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 31, 2017 eu zic sa deschizi unu' la top direct, de ce te mai complici pe partea asta de stradapostez si eu unde stiu.
maria04 Reputație: 40 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 31, 2017 eu zic sa deschizi unu' la top direct, de ce te mai complici pe partea asta de stradapostez si eu unde stiu.
raluca_vip Reputație: 28958 Postat Octombrie 31, 2017 Telefon: 0 730 744 218 Oras:București Telefon: 0 730 744 218 Oras:București Postat Octombrie 31, 2017 eu zic sa deschizi unu' la top direct, de ce te mai complici pe partea asta de strada:))))))
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 31, 2017 e si sper ca data viitoare daca vei reveni nu se va mai intampla asa. PupPai nu te mai duci deloc la masa?:) 2
maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 1, 2017 Buna dimineața la toată lumea😘 O zi minunată va doresc sa aveți â¤.pup
maria04 Reputație: 40 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Noiembrie 1, 2017 👄👄😙😙👄👄 7
macheman1 Reputație: 62 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 1, 2017 Sâmbătă dimineață ești disponibila?
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Noiembrie 1, 2017 Nupi, am spus sa imi deschid si eu unul propriu. Dar de ce ma intrebi?Domnita oricat mi-ar placea titul topicului si imi place nu e normal ceea ce faci. Cum ar fi daca toate prestatoarele si-ar deschide topice noi dupa plac,dispozitie sau in functie de cele 4 anotimpuri? Nu s-ar mai intelege care ii care si s-ar genera confuzie.Daca aveai unul e destul. Asa zapacesti clienti care se intreaba de ce e musai sa te reinventezi si dai de munca administratiei sau uneasca topice sau sa-l inchida pe asta.Crezi ca e frumos sa dai de munca oamenilor pt un capriciu al tau? :) 2 4
bad_habbits1 Reputație: 173 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 1, 2017 Inteligence it's the new sexy. chose smart, be mine?? buna sunt maria, nonconformista ,simpatica ,vorbareata si cu zambetul pe buze mereu !respectul ,igiena si punctualitatea sunt prioritare! serviciile oferite sunt intotdeauna timpul si compania mea alaturi de tine de aceea pun accent pe calitate nu pe cantitate.be smart! 30min in compania mea este 100ron60min in compania mea este 200ronSex normal , sex oral si un bun masaj de relaxare Încep de la 10:00 si lucrez pana la 20:00. Va pup si ,va astept cu mare drag intr-un cadru intim si curat2017-10-31_13.40.19.jpg2017-10-31_13.41.44.jpg2017-10-31_13.53.28.jpgfrumusica ;)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum