Vizitator taki Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2017 Postat Octombrie 13, 2017 cinestie, give us infos!!! poze cu femee cu curul ca sparge nuci sunt adeverate?
tavisicario Reputație: 142 Postat Octombrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 daca au fost si i-a spart???!! 1
bogdanboxx Reputație: 203 Postat Octombrie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 sparge nuci de cocos )))))) 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Octombrie 16, 2017 voi veni cand am timp si cu recenzia Liviuleeee!Hai măi odată cu tocanița! :wallbash 2
coconutz2015 Reputație: 178 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 se lasa asteptat )))) 2
alexutzukiss Reputație: 173 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:out Oras:out Postat Octombrie 17, 2017 daca a prins ceva bun nu mai impartaseste cu noi 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Octombrie 17, 2017 se lasa asteptat ))))Așa-s vedetele! daca a prins ceva bun nu mai impartaseste cu noiÎmpărtășește,dar la cât fute nu mai are timp și pentru recenzii! :
bebe4u Reputație: 200 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 17, 2017 ar fi mai simplu sa se poata face audio,ne-am distra maxim cu recenziile si povestirile
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 30, 2017 Așa-s vedetele! :laugh2 Împărtășește,dar la cât fute nu mai are timp și pentru recenzii! : Tu stii la cate am fost si nu le-am facut recenzie pana la urma,dar am dat prietenilor detalii pe pm.Pozele sunt facute in Bd-ul Basarabiei ,am fost la ea cand era in locatia aceea din poze .Nimic deosebit ,uratica la fata nu ma intreba de bani ca-mi este rusine sa spun cat am dat pe piticanie , cam 1,60.locatie 8normal 7 sta ca lemnugfe 0Mie nu mi-a placut ,Bani pe o noutate ,dati aiurea pentru a doua oara in Basarabiei 18 11
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Octombrie 30, 2017 Tu stii la cate am fost si nu le-am facut recenzie pana la urma,dar am dat prietenilor detalii pe pm.Pozele sunt facute in Bd-ul Basarabiei ,am fost la ea cand era in locatia aceea din poze .Nimic deosebit ,uratica la fata nu ma intreba de bani ca-mi este rusine sa spun cat am dat pe piticanie , cam 1,60.locatie 8normal 7 sta ca lemnugfe 0Mie nu mi-a placut ,Bani pe o noutate ,dati aiurea pentru a doua oara in BasarabieiBravo,Liviuleeee!Aprecie(m)z sinceritatea!Vezi că nu e mare lucru să recunoști că așteptările tale au fost înșelate?Nu ești nici primul și nici ultimul,cum nici experiența asta neplăcută nu a fost prima și nu va fi nici ultima! :hihat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum