omgmikey Reputație: 43 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 9, 2017 La 08.11.2017 la 19:19, michael_19891 a spus: Am sunat eu pe la 4 dimineata si am prins.o la tel. A zis ca vine, a cerut 250 pe ora cu taxi inclus. I.am precizat sa imi zica sigur daca vine si a zis ca da. Dupa 40 de minute de asteptat si.a inchis telefonul. Cam neserioasa, eu nu as m.ai chema-o daca face dastea, macar un mesaj sa fii dat.N-ai pierdut mare lucru. A venit la mine astazi, am platit o ora iar vizita a durat vreo 20 min dtd. Nici n-am terminat un numar. Cica a trecut timpul. Pierdere de bani. Oricum nu-i nimic special.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 La 09.11.2017 la 3:47, omgmikey a spus: N-ai pierdut mare lucru. A venit la mine astazi, am platit o ora iar vizita a durat vreo 20 min dtd. Nici n-am terminat un numar. Cica a trecut timpul. Pierdere de bani. Oricum nu-i nimic special.pfff...eu ii dadeam un sut in cur...
dandare74 Reputație: 10 Postat Ianuarie 3, 2018 Postat Ianuarie 3, 2018 https://nimfomane.com/forum/topic/86858-0762970159-hotel-150-h Mai multe poze recente in linkul de sus. Cand am intrebat ce face in privinta reviewurilor negative a zis ca nu e problema mare... doar schimba numarul. La un oral prost facut am toleranta ca se poate corecta tehnica in timp, insa la atitudine si cantitatea de minciuni debitate plus tehnica de ducere in eroare referitor la ce ofera pentru banii primiti nu am deloc.De fapt stau si ma gandesc cum de a scapat pana acum cu serviciile oferite in acest fel. Inteleg ca a inceput cand era **spam editat** cu 150 si dupa a vazut ca are balta peste insa daca taxe nu plateste macar sa ofere ce promite. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum