dorinel18 Reputație: 672 Postat Decembrie 29, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Decembrie 29, 2012 Dupa modelul Oradea, m-am gandit ca ar fi binevenit un topic dedicat urarilor de sarbatori. As vrea sa cred ca vor fi numai urari de bine, iar pentru cei care mai sunt implicati in anumite conflicte aici pe forum, sa ingropam "securea razboiului". Din partea mea, LA MULTI ANI tututor forumustilor si bineinteles si ... fetitelor!
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2012 Postat Decembrie 29, 2012 Multumim dorinel18. La multi ani si tie si tuturor membrilor. PS: un topic cu promisiuni de anu nou?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2012 Postat Decembrie 29, 2012 Un AN NOU fericit si de impliniri la toata lumea indiferent de sex .
ovii Reputație: 185 Postat Ianuarie 3, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 3, 2013 La multi ani ! Va doresc un nou an mult mai banos si mai futacios ( voi sa futeti nu sa fiti cei fututi )...asta bine-nteles dupa urarile traditionale...de sanatate si implinirea tuturor dorintelor .
bazdkiii Reputație: 497 Postat Ianuarie 5, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Ianuarie 5, 2013 La multi ani!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum