anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Motane, stf in toate aceste pozitii si inca cateva inexistente Ma trezesc dimineata, ca omul, in cazul meu , ca femeia. Beau o gura de apa, ma duc la baie si, mi se taie somnul. Mai bine ma bag in cartierul general, pun de o cafea, deschid vechitura asta de laptop care inca mai functioneaza. Pana se deschide junghiul, dau un ochi pe telefon sa vad ce numar a mai sunat in toiul noptii, nu ca m-ar interesa prea mult , fac o statistica a somnabulilor si ora maxima de care sunt ei in stare sa bantuie pe strazi. Intr-un final se deschide laptopul, mi-aduc aminte ca nu am aprins aragazul sa fiarba apa. Ma ridic , dau drumul la aragaz, bine ca nu fac asta inainte sa uit sa aprind bricheta. Imi aprind si tigara ca tot sunt cu bricheta in mana, ma asez la masa, deschid browserul, dau un refresh la pagina si ... minune..... Apar NIMFOMANELE!!!! Discutii generale ... FAZAN!!! fazan in toate formele de toate marimile si mai alesc scris cu CapsLock, FAZAN!!! fazan din toate orasele lumii !!! FAZAN!!!Ajungi la disperare !!! FAZAN Motane, sa te fut , asa cum am spus la inceput , in toate pozitiile posibile si imposibile!!!! Da-o naibii de treaba, e site de barfa si curvasaraie sau e loc de joaca la lasatul serii pentru copii plictisiti? Fierbe apa 1 3
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 4, 2017 .. Motane, sa te fut , asa cum am spus la inceput , in toate pozitiile posibile si imposibile!!!! Da-o naibii de treaba, e site de barfa si curvasaraie sau e loc de joaca la lasatul serii pentru copii plictisiti? Aidepulamea. Stii cum ai facut tu acum ? Ca aia care, cand avea Dan Diaconescu televiziune si era numai scandal si pula mea ce mai era pe acolo ( tolea, ciumac, cioaca, boaca, oaca...), niciunul, BAI dar NICIUNUL nu se uita la DD. Toti il criticau, ca senzational, ca tigani, ca pula mea. Dar, daca cumva se deschidea discutia, intamplator, de un subiect discutat acolo, sa- i vezi cum sareau sa explioce ei cum s-a intamplat. Pai frate, daca nu te uiti, de unde pula mea stii....aaaaa, stai ca ai auzit undeva.Asa ai facut si tu, pula mea, daca tot sunt 100 de Fazane, de ce nu ar mai fi unul.Tot asa a facut cateva topice de fazan si nobel, ca ce pula lui, sunt prea multe. Ori si mai sugestiv. Nu mai stiu unde si cum am dat de o imagine care este 100 % adevarata. Un loc frumos, iarba, trandafiri. Un barbat ( sau femeie, dupa caz) arunca o hartie mica, un bilet pe care era scris ce sa cumpere de la piata.Dupa el, un tanar, cu o hartie in mana, vede hartia pe jos si o arunca si el. Se fac doua hartii. O tanara, care trecea pe acolo in fiecare zi, arunca si ea o hartie. Alt tanar, batran, copil, adolescent, tanar din nou, alta femeie....fiecare arunca cate o hartie in locul unde se adunasera deja destule gunoaie cat sa se faca vizibile de la distanta. ..Dupa un timp, barbatul nostru( sau femeia), care a aruncat primul/a hartia trece pe acolo si vede gramada de gunoi. Si i se face rau. Incepe sa injure " nesimtitii " care nu arunca gunoiul la cos. Aidepulamea, anona, asa ai facut si tu acum.Ce pula mea mai conteaza un Fazan, daca oricum sunt destule. PS. Haios este alt fapt... Primul Fazan zace pe undeva pe la pagina 300. Hai spor la cuvinte. Ș) 1 6
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 4, 2017 crezi ca ma apuc eu acum sa bag cuvinte ii las pe altii multam oricum ... nu intra cafeaua altfel 1 3
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 4, 2017 crezi ca ma apuc eu acum sa bag cuvinte ii las pe altii multam oricum ... nu intra cafeaua altfel Atunci sa incepem...primul cuvant : Căcat
cafea_mare Reputație: 204 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Octombrie 4, 2017 Atentionare
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 4, 2017 taran 2 6
cafea_mare Reputație: 204 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Octombrie 4, 2017 Antet
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Motane, stf in toate aceste pozitii si inca cateva inexistente Ma trezesc dimineata, ca omul, in cazul meu , ca femeia. Beau o gura de apa, ma duc la baie si, mi se taie somnul. Mai bine ma bag in cartierul general, pun de o cafea, deschid vechitura asta de laptop care inca mai functioneaza. Pana se deschide junghiul, dau un ochi pe telefon sa vad ce numar a mai sunat in toiul noptii, nu ca m-ar interesa prea mult , fac o statistica a somnabulilor si ora maxima de care sunt ei in stare sa bantuie pe strazi. Intr-un final se deschide laptopul, mi-aduc aminte ca nu am aprins aragazul sa fiarba apa. Ma ridic , dau drumul la aragaz, bine ca nu fac asta inainte sa uit sa aprind bricheta. Imi aprind si tigara ca tot sunt cu bricheta in mana, ma asez la masa, deschid browserul, dau un refresh la pagina si ... minune..... Apar NIMFOMANELE!!!! Discutii generale ... FAZAN!!! fazan in toate formele de toate marimile si mai alesc scris cu CapsLock, FAZAN!!! fazan din toate orasele lumii !!! FAZAN!!!Ajungi la disperare !!! FAZAN Motane, sa te fut , asa cum am spus la inceput , in toate pozitiile posibile si imposibile!!!! Da-o naibii de treaba, e site de barfa si curvasaraie sau e loc de joaca la lasatul serii pentru copii plictisiti? Fierbe apama gandeam la un ...FAZAN ..DE PORC ...PERPELIT 2 10
nobel Reputație: 5961 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 4, 2017 Vad ca a aparut concurenta.......bine....sa nu va mirati daca o sa va explodeze din greseala fazanul.Sau va lua foc.Eu am zis ce -am avut de zis...... 2
mars11 Reputație: 2707 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 icre
cafea_mare Reputație: 204 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Octombrie 4, 2017 Recreativ
mars11 Reputație: 2707 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 ivoriu
raulraul757 Reputație: 795 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 5, 2017 Iute
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 5, 2017 termen 1 6
cafea_mare Reputație: 204 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Octombrie 5, 2017 Atelaj
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 5, 2017 ajutor 2 6
mars11 Reputație: 2707 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2017 original
raulraul757 Reputație: 795 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 5, 2017 Alama
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 5, 2017 mama ei de treaba, eu nu am facut decat sa imi vars putin naduf de atatea fazane , nicidecum sa continuati cu ceva fara sens si scop ... sunteti precum oile alea ((
raulraul757 Reputație: 795 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 6, 2017 Alge
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Octombrie 6, 2017 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2017 gene 5 12
Postări Recomandate