nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 4, 2017 La noi in tara acest subiect este unul ocolit.Mama care -si creste copilul singura este marginalizata, nefiind dorita din cauza copilului "altui" barbat.Nu e o chestiune intalnita doar la noi dar in societatea noastra parca e mai accentuata respingerea acestor femei de catre noi (barbatii).AM intalnit femei tinere ,frumoase cu un copil care dupa 10 ani de zile tot singure erau.Erau folosite doar ca booty call uri si pentru sex de ocazie.Sunt curios de parerea oamenilor de pe forum legat de acest subiect. 14
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 4, 2017 La noi in tara acest subiect este unul ocolit.Mama care -si creste copilul singura este marginalizata, nefiind dorita din cauza copilului "altui" barbat.Nu e o chestiune intalnita doar la noi dar in societatea noastra parca e mai accentuata respingerea acestor femei de catre noi (barbatii).AM intalnit femei tinere ,frumoase cu un copil care dupa 10 ani de zile tot singure erau.Erau folosite doar ca booty call uri si pentru sex de ocazie.Sunt curios de parerea oamenilor de pe forum legat de acest subiect. Mai deschide, nene, un fazan. Pula mea, vii cu d-astea. 4 4
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 4, 2017 Mai deschide, nene, un fazan. Pula mea, vii cu d-astea.Fazanu e treaba serioasa.Aia mai spre searaTopicul asta e pentru distractie 7
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Postat Octombrie 4, 2017 Sunt casatorit cu o femeia care are un copil dintr-o alta casatorie. Fostul sot a parasit-o. Este copilul meu si il voi vedea intotdeauna ca pe copilul meu. Faptul ca nu este biologic este irelevant. De curand, ajungand la o varsta care ii permite sa inteleaga situatia, i-am zis ca nu sunt tatal lui natural. A fost o tacere de vreo 10 secunde si incepusem sa ma tem de reactie. A zis doar atat: "Te iubesc, tata!" Marginalizarea si etichetarea femeilor care au deja un copil este reactia barbatilor care se tem responsabilitati, care sunt egoisti si lasi. 35 1
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 4, 2017 La noi in tara acest subiect este unul ocolit.Mama care -si creste copilul singura este marginalizata, nefiind dorita din cauza copilului "altui" barbat.Nu e o chestiune intalnita doar la noi dar in societatea noastra parca e mai accentuata respingerea acestor femei de catre noi (barbatii).AM intalnit femei tinere ,frumoase cu un copil care dupa 10 ani de zile tot singure erau.Erau folosite doar ca booty call uri si pentru sex de ocazie.Sunt curios de parerea oamenilor de pe forum legat de acest subiect.Vai,dar ce subiect heavy pt locul asta. Nobel sunt cazuri si cazuri. Normal ca e mai dificil pt ele sa aiba o noua relatie sau contruiasca o noua casnicie, dar tine de ea si cum se comporta. Barbatul daca vede ca ii ingadui sa futa si sa plece el abia asteapta. Depinde de tine ca o femeie, oi avea tu nevoi inclusiv sexuale, dar daca primeaza asta sa exprimi ca femeie unui barbat atunci sa nu te mire ca te foloseste pt sex cand are el chef si numai daca u gaseste altceva mai bun, pt ca nu ti-ai putut tine fusta pe tine cat sa ii castigi reespectul, sa ii atingi sentimentele sa isi doreasca sa petreaca timp cu tine ca se simte efectiv bine. Repet sunt cazuri si cazuri. Uite eu am fost impresionata cand am fost la ai mei si vecina asistenta pe care nu o cunoasteam venea la noi sa imi faca niste injectii cu vitamine...Ei bine, ea s-a recasorit cu un barbat cu super cariera, mut mai chipes ca ea, desi arata femeia f bine si se ingrieste, ea divortata si cu copil el singur, cu 10 ani mai tanar si putred de bogat. E drept are un farmec aparte si iti atata curiozitatea imediat, e placuta. Nu stiu ce-i cu astia din zodia pesti de ma ating in ultima vreme ) Dar nici nu mai conteaza este genul de femeie care e placuta in generalIdeea este ca poate pici de proasta vreodata unuia care-i nesimtit, dar daca nu iti doresti asta nu stai ca proasta sa te lasi luata in pula de toti care te iau la randHai sa nu mai vedem femeile ca victime si cand nu este cazul.La fel cum dotarea din natura cu un penis nu face purtatorul barbat, un copil sau o crapatura nu face pe cineva femeie 4 1
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 4, 2017 Sunt casatorit cu o femeia care are un copil dintr-o alta casatorie. Fostul sot a parasit-o. Este copilul meu si il voi vedea intotdeauna ca pe copilul meu. Faptul ca nu este biologic este irelevant.De curand, ajungand la o varsta care ii permite sa inteleaga situatia, i-am zis ca nu sunt tatal lui natural. A fost o tacere de vreo 10 secunde si incepusem sa ma tem de reactie. A zis doar atat: "Te iubesc, tata!"Marginalizarea si etichetarea femeilor care au deja un copil este reactia barbatilor care se tem responsabilitati, care sunt egoisti si lasi.Ai avut noroc cu femeia cu care traiesti.CUnosc si cazuri in care si daca n-ar avea copii ar fi greu de trait cu respectiva ,daraminte ca ii are.Dar intr-adevar femeia cu copii este ocolita.SI uneori pe nedrept.Poate sa si moara sotul repsectiv nu doar sa plece careva din casatorie. 10
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Adevarat ce zici tu Nobele, dar si viceversa daca stai sa te gandesti mai bine, sunt si barbati vaduvi sau divortati care au in grija unul sau mai multi copii. Aia ce crezi ca fac, se mai recasatoresc sau raman singuri ?! Iti spun eu, ca marea majoritate raman singuri, pt. ca putine femei vor dori sa-i ia de barbati si sa-i mai si creasca copilul facut din casnicia anterioara !
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 Fazanu e treaba serioasa.Aia mai spre searaTopicul asta e pentru distractieSi eu credeam ca e invers Daca nu ai boraci nu are rost sa te incurci cu una care are copil , decat daca este vaduva, alfel o sa fie mereu o relatie cu un real disconfort in 4 insi ( tu, ea , boracul si tasu la borac ) cu dezavantajele venite la pachet : - tatal boracului o sa te deranjeze sa isi viziteze boracul ( ca doar are voie legal )- pentru borac nu vei fi niciodata tatal lui , indiferent cat de bine te-ai purta cu el- nu o sa te asculte boracul niciodata cu deosebita replica ca nu esti ta-su- nu o sa stii niciodata daca te-a luat de barbat pentru ca nu o mai lua nimeni cu un copil sau pentru ca te iubeste- daca e sa ii altoiesti boracul ca face nazbatii mari , in 90% din cazuri o sa se ajunga la cearta si sa iti scoata ochii ca trebuia sa ii zici ei, nu sa dai tu in el lucru care nu s-ar intampla daca ar fi al tau Concluzie : Stati dracu in banca voastra 8 6
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 4, 2017 Vai,dar ce subiect heavy pt locul asta. Nobel sunt cazuri si cazuri. Normal ca e mai dificil pt ele sa aiba o noua relatie sau contruiasca o noua casnicie, dar tine de ea si cum se comporta. Barbatul daca vede ca ii ingadui sa futa si sa plece el abia asteapta. Depinde de tine ca o femeie, oi avea tu nevoi inclusiv sexuale, dar daca primeaza asta sa exprimi ca femeie unui barbat atunci sa nu te mire ca te foloseste pt sex cand are el chef si numai daca u gaseste altceva mai bun, pt ca nu ti-ai putut tine fusta pe tine cat sa ii castigi reespectul, sa ii atingi sentimentele sa isi doreasca sa petreaca timp cu tine ca se simte efectiv bine. Repet sunt cazuri si cazuri. Uite eu am fost impresionata cand am fost la ai mei si vecina asistenta pe care nu o cunoasteam venea la noi sa imi faca niste injectii cu vitamine...Ei bine, ea s-a recasorit cu un barbat cu super cariera, mut mai chipes ca ea, desi arata femeia f bine si se ingrieste, ea divortata si cu copil el singur, cu 10 ani mai tanar si putred de bogat. E drept are un farmec aparte si iti atata curiozitatea imediat, e placuta. Nu stiu ce-i cu astia din zodia pesti de ma ating in ultima vreme ) Dar nici nu mai conteaza este genul de femeie care e placuta in generalIdeea este ca poate pici de proasta vreodata unuia care-i nesimtit, dar daca nu iti doresti asta nu stai ca proasta sa te lasi luata in pula de toti care te iau la randHai sa nu mai vedem femeile ca victime si cand nu este cazul.La fel cum dotarea din natura cu un penis nu face purtatorul barbat, un copil sau o crapatura nu face pe cineva femeie Ai dreptate mie insa cel mai rau imi pare cand copii sufera din cauza greselilor unor adulti care nu stiu ce vor sau vor ceva la u moment dat apoi cu lejeritate renunta ca sa poa sa fie ei "fericiti". 8
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 4, 2017 Si eu credeam ca e invers Daca nu ai boraci nu are rost sa te incurci cu una care are copil , decat daca este vaduva, alfel o sa fie mereu o relatie cu un real disconfort in 4 insi ( tu, ea , boracul si tasu la borac ) cu dezavantajele venite la pachet : - tatal boracului o sa te deranjeze sa isi viziteze boracul ( ca doar are voie legal )- pentru borac nu vei fi niciodata tatal lui , indiferent cat de bine te-ai purta cu el- nu o sa te asculte boracul niciodata cu deosebita replica ca nu esti ta-su- nu o sa stii niciodata daca te-a luat de barbat pentru ca nu o mai lua nimeni cu un copil sau pentru ca te iubeste- daca e sa ii altoiesti boracul ca face nazbatii mari , in 90% din cazuri o sa se ajunga la cearta si sa iti scoata ochii ca trebuia sa ii zici ei, nu sa dai tu in el lucru care nu s-ar intampla daca ar fi al tau Concluzie : Stati dracu in banca voastra Eram ironic la treaba cu fazanu bineinteles.Toate motivele insirate de tine sunt punctele de vedere pt care mamele singure de multe ori raman singure.Totusi punctele acelea cu liniuta sunt destul de usor de vazut si de discutat cand treci de o anumita varsta. 2
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 4, 2017 Ai dreptate mie insa cel mai rau imi pare cand copii sufera din cauza greselilor unor adulti care nu stiu ce vor sau vor ceva la u moment dat apoi cu lejeritate renunta ca sa poa sa fie ei "fericiti".Pai sufera,dar mai mult ar suferi in un mediu fortat, plin de cearta si raceala, copii si animale simt anumite chestii intuitiv si-s mai fragili,mai puri. Mai bine separat decat intr-un mediu urat. Less damage Cat despre sansa de un viitor mai bun cand iubesti o persoana o iubesti cu tot ce este si are, cu o mama scopie, cu catel , cu purcel, cu copil cu ce o fi acolo. Dar clar nu ai cum sa refaci viata daca pierzi vremea cu toti hadralaii buni de nimic si pusi numa pe un oral rapid. Trebuie sa te respecti si sa pretinzi ca femeie. Si sa vezi daca ai cu cine. 1
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 4, 2017 In momentul in care pierzi vremea cu barbati pusi pe praduiala nu ai timp si spatiu sa primesti in viata ta barbatul bun de care ai nevoie. Atragi publicul resit si odata ce ai prins gustul si calea esti in un cerc vicios si tinzi sa ramai blocata in el. Si copilul ala sa aiba o mama curva proasta 1 1
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 singure.Totusi punctele acelea cu liniuta sunt destul de usor de vazut si de discutat cand treci de o anumita varsta. Eu ma refeream la cele tinere. La cele care au copii de facultate ,iti dau dreptate. 4 4
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 4, 2017 In momentul in care pierzi vremea cu barbati pusi pe praduiala nu ai timp si spatiu sa primesti in viata ta barbatul bun de care ai nevoie. Atragi publicul resit si odata ce ai prins gustul si calea esti in un cerc vicios si tinzi sa ramai blocata in el. Si copilul ala sa aiba o mama curva proasta Roz dear, ce este draga cu limbajul asta la tine, ma sperii, parol ! 1 4
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 4, 2017 Adevarat ce zici tu Nobele, dar si viceversa daca stai sa te gandesti mai bine, sunt si barbati vaduvi sau divortati care au in grija unul sau mai multi copii. Aia ce crezi ca fac, se mai recasatoresc sau raman singuri ?! Iti spun eu, ca marea majoritate raman singuri, pt. ca putine femei vor dori sa-i ia de barbati si sa-i mai si creasca copilul facut din casnicia anterioara !De obicei nu raman singuri.isi gasesc mult mai usor nevasta decat o mama singura barbat.In primul sin primul rand cam 90% din cazuri copilul nu ramane la tata.Deci sansa ca "dsoara" sa se "impiedice" de eieste muuult mai mica.SI-n al doilea rand.Unul din celemai importante calitati "cerute" de femei la un barbat este sa poata sa-si intretina familia.Adica sa produca ........stabilitate financiara familiei.Nu cum arata .Asa i? 7 1
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 4, 2017 Eu ma refeream la cele tinere. La cele care au copii de facultate ,iti dau dreptate.Pai tu poti avea si 50 si ea 20.Te deranjeaza?
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 4, 2017 Roz dear, ce este draga cu limbajul asta la tine, ma sperii, parol !Imi pare rau daca duritatea limbaului te-a socat, dar nu imi plac oamenii eoisti si oamenii care sacriica copii. Cand ai o familie te gandesti si la ea, nu doar la tine si ce este bine pt toata lumea. Nu doar ca te-ai fute, mno 3 1
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 De obicei nu raman singuri.isi gasesc mult mai usor nevasta decat o mama singura barbat.In primul sin primul rand cam 90% din cazuri copilul nu ramane la tata.Deci sansa ca "dsoara" sa se "impiedice" de eieste muuult mai mica.SI-n al doilea rand.Unul din celemai importante calitati "cerute" de femei la un barbat este sa poata sa-si intretina familia.Adica sa produca ........stabilitate financiara familiei.Nu cum arata .Asa i? E cu dus si-ntors ce-ai afirmat mai sus. Viata omului e plina de surprize si nu se stie niciodata ce se poate intampla !
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 4, 2017 Imi pare rau daca duritatea limbaului te-a socat, dar nu imi plac oamenii eoisti si oamenii care sacriica copii. Cand ai o familie te gandesti si la ea, nu doar la tine si ce este bine pt toata lumea. Nu doar ca te-ai fute, mno Chestia asta imi aduce aminte de cineva drag mie ... a fost odata demult !Roz dear ... chiar tu esti ? 4
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 In momentul in care pierzi vremea cu barbati pusi pe praduiala nu ai timp si spatiu sa primesti in viata ta barbatul bun de care ai nevoie. Atragi publicul resit si odata ce ai prins gustul si calea esti in un cerc vicios si tinzi sa ramai blocata in el. Si copilul ala sa aiba o mama curva proasta nu e obligatoriu sa fie o "mama curva proasta" 5 4
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 4, 2017 nu e obligatoriu sa fie o "mama curva proasta" annono ... ai o bere de la mine !Bravos !!!
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 4, 2017 nu e obligatoriu sa fie o "mama curva proasta"Annona stiu despre ce vorbesti,dar eu vorbeam pe ce spunea Nobel . Adica femeia care vrea sa isi refaca viata si are nevoie de ceva nou serios si stabil.Pai sunt si femei libertine care considera ca vor sa se distreze cu multi si sa nu mai treaca vreodata sau pe termen lung cu un nou barbat la un nivel serios. Daca nu-si supun copilul si expun la tot felul de ciudati,care e problema? Eu nu le judec.....Dar daca femeia vrea un nou inceput si nu reuseste ca devene salteaua dormeo a tuturor ratatilor, da! pai esuezi in ceea ce iti doresti si tarasti si un copil nevinovat in drumul gresit unde ai abatut. in ochii mei e o curva proasta. poate dai de unul mincinos, poate te simti singura uneori, dar te scuturi si te destepti ce naiba.Macar sa fim curve inteligente 1
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 4, 2017 Chestia asta imi aduce aminte de cineva drag mie ... a fost odata demult !Roz dear ... chiar tu esti ?io's 1
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 Pai tu poti avea si 50 si ea 20.Te deranjeaza? Nu stiu cat de cerebral ar putea fi cineva ( fie barbat sau femeie ) sa stea cu cineva care este cu decenii mai mare sau mai mic decat el / ea .Discrepantele de mentalitate ar duce la certuri destul de dese si viata nu ar fi decat un cosmar , dar na, mai sunt si masochisti in lume ( fiecare e liber sa faca ce vrea). 7 6
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 4, 2017 Oricum unde nu e violenta fizica si/sau psihica eu nu vad sensul unui divort daca exista deja un copil.Te-a inselat?Asta e stai si rabda.Nu strica viata copilului tau cu divort scandaluri si crize,pentru ca tu nu ai fost in stare sa te uiti ce-ti iei langa tine inainte sa te casatoresti.Ciocu mic,stai pe curul tau si dupa ce l-ai crescut pe ala micu si l-ai rimis la facultate,....................DA-I UN SUT IN PULA LA PORCU ALA daca nu ilapreciezi chair deloc pentru tot ce te-a facut sa suferi(desi ar trebui sa te gandesti ca te-a ajutat sa cresteti copii).Acum e randul copilului tau sa-si aleaga ,si tu esti liber/a .Fa ce vrei.Pana atunci,repet daca nu e cu violenta fizica/psihica sau horror in casa,sezi blanda.SEZI BLANDAAAAAAAAAANu fa sa plateasca copilu ala ca ai fost prost /proasta. 4 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum