nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Nu stiu cat de cerebral ar putea fi cineva ( fie barbat sau femeie ) sa stea cu cineva care este cu decenii mai mare sau mai mic decat el / ea .Discrepantele de mentalitate ar duce la certuri destul de dese si viata nu ar fi decat un cosmar , dar na, mai sunt si masochisti in lume ( fiecare e liber sa faca ce vrea).A mea e cu 25 de ani mai tanara.Unde e problema? 1 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Câte platitudini, să-mi bag pula! Singura postare care spune într-adevăr ceva important și interesant e cea a lui @ubi concordia alea. Nobele, ce făcuși, bre? 1 4 Link spre comentariu
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Oricum unde nu e violenta fizica si/sau psihica eu nu vad sensul unui divort daca exista deja un copil.Te-a inselat?Asta e stai si rabda.Nu strica viata copilului tau cu divort scandaluri si crize,pentru ca tu nu ai fost in stare sa te uiti ce-ti iei langa tine inainte sa te casatoresti.Ciocu mic,stai pe curul tau si dupa ce l-ai crescut pe ala micu si l-ai rimis la facultate,....................DA-I UN SUT IN PULA LA PORCU ALA daca nu ilapreciezi chair deloc pentru tot ce te-a facut sa suferi(desi ar trebui sa te gandesti ca te-a ajutat sa cresteti copii).Acum e randul copilului tau sa-si aleaga ,si tu esti liber/a .Fa ce vrei.Pana atunci,repet daca nu e cu violenta fizica/psihica sau horror in casa,sezi blanda.SEZI BLANDAAAAAAAAAANu fa sa plateasca copilu ala ca ai fost prost /proasta.like. si eu sunt de acord sa iti proteezi si sa faciorice sa iti pastrezi familia intreaa.Tu ai ales-o, tu esti responsabila pt ea. nu e ca la parinti unde nu ai decis/a vut cuvant de spus unde te nasti si cu cine te inrudestinu-s vreo fire umila, dar sunt departe de a fi egoista si sa nu lupt din greu pt binele cuiva din familia mea 1 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Oricum unde nu e violenta fizica si/sau psihica eu nu vad sensul unui divort daca exista deja un copil.Te-a inselat?Asta e stai si rabda.Nu strica viata copilului tau cu divort scandaluri si crize,pentru ca tu nu ai fost in stare sa te uiti ce-ti iei langa tine inainte sa te casatoresti.Ciocu mic,stai pe curul tau si dupa ce l-ai crescut pe ala micu si l-ai rimis la facultate,....................DA-I UN SUT IN PULA LA PORCU ALA daca nu ilapreciezi chair deloc pentru tot ce te-a facut sa suferi(desi ar trebui sa te gandesti ca te-a ajutat sa cresteti copii).Acum e randul copilului tau sa-si aleaga ,si tu esti liber/a .Fa ce vrei.Pana atunci,repet daca nu e cu violenta fizica/psihica sau horror in casa,sezi blanda.SEZI BLANDAAAAAAAAAANu fa sa plateasca copilu ala ca ai fost prost /proasta.Nu doar inselatul este cauza unui divort .Totusi , sa fim realisti , ca o femeie nu are de ce sa stea cu un animal betiv care o cafteste zilnic din plictiseala sau vreun bolnav de gelozie care face acelasi lucru ca betivul . 7 6 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Câte platitudini, să-mi bag pula! Singura postare care spune într-adevăr ceva important și interesant e cea a lui @ubi concordia alea. Nobele, ce făcuși, bre?Mai ce sa fac.Beau un vin stau pe terasa si ma uit la cer.Zburau niste rate m-am gandit ca pe 1 septembrie s-a deschis sezonul de vanatoare pt rate .Dar mi-e cam lene sincer astazi. Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2017 A mea e cu 25 de ani mai tanara.Unde e problema? Ooops , scuzele mele ca ma luat gura pe dinainte. Are rost sa banuiesc ca ai si ceva malai pus de-o parte desi ar fi urat din partea mea , binenteles ca e doar iubire si compatibilitate sociala 6 6 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Nu doar inselatul este cauza unui divort .Totusi , sa fim realisti , ca o femeie nu are de ce sa stea cu un animal betiv care o cafteste zilnic din plictiseala sau vreun bolnav de gelozie care face acelasi lucru ca betivul .Am scris de violenta fizica.Adica batut inseamna. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Ooops , scuzele mele ca ma luat gura pe dinainte. Are rost sa banuiesc ca ai si ceva malai pus de-o parte desi ar fi urat din partea mea , binenteles ca e doar iubire si compatibilitate sociala E dragoste pura PS>N-am zis ca e nevasta -mea. 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Depinde. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Depinde.Tu te-ai casatori cu una care are copii? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Mai ce sa fac.Beau un vin stau pe terasa si ma uit la cer.Zburau niste rate m-am gandit ca pe 1 septembrie s-a deschis sezonul de vanatoare pt rate .Dar mi-e cam lene sincer astazi.Păi, dupe ce se culcă rațele ălea, o să înceapă să zboare pulele p-aicișa. Te gândeai c-ar fi păcat să nu mai zboare nimic, așa-i? 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Tu te-ai casatori cu una care are copii? Am spus ca depinde Deci da Si nu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Păi, dupe ce se culcă rațele ălea, o să înceapă să zboare pulele p-aicișa. Te gândeai c-ar fi păcat să nu mai zboare nimic, așa-i? ))) " o pula roz de fier cu luminite!" )) Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Păi, dupe ce se culcă rațele ălea, o să înceapă să zboare pulele p-aicișa. Te gândeai c-ar fi păcat să nu mai zboare nimic, așa-i?Aici oricum zboara pulele toata ziua.Ma gandeam sa scriu aici sa banam pe cineva si imediat se populeaza topicul. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Am spus ca depinde Deci da Si nu Tu lucrezi in parlamnet? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Aici oricum zboara pulele toata ziua.Ma gandeam sa scriu aici sa banam pe cineva si imediat se populeaza topicul. Orice topic se pulează, așa e. 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Tu lucrezi in parlamnet? https://i.imgur.com/a1mKi39.gif )) Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Orice topic se pulează, așa e.Tie inca nu ti-au cerut astia banarea.Esti dispus sa incercam? )) Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Tie inca nu ti-au cerut astia banarea.Esti dispus sa incercam? ))Greșit. Am cerut-o io, da’ n-a mers. Deschide topic. Io nu pot, că mi-e jenă de Mișkin. 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Tie inca nu ti-au cerut astia banarea.Esti dispus sa incercam? )) Nu le-o conveni multora,da' mie-mi place cum le zice Machucambo.Nu-i vorba de rasboaie ,ci felul cum raspunde,cuvintele folosite. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Greșit. Am cerut-o io, da’ n-a mers. Deschide topic. Io nu pot, că mi-e jenă de Mișkin.Acela va fi un topic si mai serios.Deci musai obligat sa il deschid cand sunt treaz. Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Vai,dar ce subiect heavy pt locul asta. Nobel sunt cazuri si cazuri. Normal ca e mai dificil pt ele sa aiba o noua relatie sau contruiasca o noua casnicie, dar tine de ea si cum se comporta. Barbatul daca vede ca ii ingadui sa futa si sa plece el abia asteapta. Depinde de tine ca o femeie, oi avea tu nevoi inclusiv sexuale, dar daca primeaza asta sa exprimi ca femeie unui barbat atunci sa nu te mire ca te foloseste pt sex cand are el chef si numai daca u gaseste altceva mai bun, pt ca nu ti-ai putut tine fusta pe tine cat sa ii castigi reespectul, sa ii atingi sentimentele sa isi doreasca sa petreaca timp cu tine ca se simte efectiv bine. Repet sunt cazuri si cazuri. Uite eu am fost impresionata cand am fost la ai mei si vecina asistenta pe care nu o cunoasteam venea la noi sa imi faca niste injectii cu vitamine...Ei bine, ea s-a recasorit cu un barbat cu super cariera, mut mai chipes ca ea, desi arata femeia f bine si se ingrieste, ea divortata si cu copil el singur, cu 10 ani mai tanar si putred de bogat. E drept are un farmec aparte si iti atata curiozitatea imediat, e placuta. Nu stiu ce-i cu astia din zodia pesti de ma ating in ultima vreme ) Dar nici nu mai conteaza este genul de femeie care e placuta in generalIdeea este ca poate pici de proasta vreodata unuia care-i nesimtit, dar daca nu iti doresti asta nu stai ca proasta sa te lasi luata in pula de toti care te iau la randHai sa nu mai vedem femeile ca victime si cand nu este cazul.La fel cum dotarea din natura cu un penis nu face purtatorul barbat, un copil sau o crapatura nu face pe cineva femeie Annona stiu despre ce vorbesti,dar eu vorbeam pe ce spunea Nobel . Adica femeia care vrea sa isi refaca viata si are nevoie de ceva nou serios si stabil.Pai sunt si femei libertine care considera ca vor sa se distreze cu multi si sa nu mai treaca vreodata sau pe termen lung cu un nou barbat la un nivel serios. Daca nu-si supun copilul si expun la tot felul de ciudati,care e problema? Eu nu le judec.....Dar daca femeia vrea un nou inceput si nu reuseste ca devene salteaua dormeo a tuturor ratatilor, da! pai esuezi in ceea ce iti doresti si tarasti si un copil nevinovat in drumul gresit unde ai abatut. in ochii mei e o curva proasta. poate dai de unul mincinos, poate te simti singura uneori, dar te scuturi si te destepti ce naiba.Macar sa fim curve inteligente Rozy, drept dovada ca te-am citit si recunosc ca sunt femei "libertine" care prefera sa-si paseze obligatiile in alta parte dar nu cred ca de acele femei vorbeste Nobel O femeie divortata cu un copil mic are deja o eticheta pusa de societate (recunosc ca sunt/au fost si cazuri fericite dar sunt rare)Multe ajung sa aiba o relatie serioasa dupa ce copilul nu mai este efectiv o povara pentru barbati. 5 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Acela va fi un topic si mai serios.Deci musai obligat sa il deschid cand sunt treaz. sa zici,sa stiu sa m-apuc da baut )) as lua o femeie cu copil,poate una trecuta prin anumite..."greutati".Io-s linistit de fel,singura batae doar la kur )) 1 3 Link spre comentariu
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Rozy, drept dovada ca te-am citit si recunosc ca sunt femei "libertine" care prefera sa-si paseze obligatiile in alta parte dar nu cred ca de acele femei vorbeste Nobel O femeie divortata cu un copil mic are deja o eticheta pusa de societate (recunosc ca sunt/au fost si cazuri fericite dar sunt rare)Multe ajung sa aiba o relatie serioasa dupa ce copilul nu mai este efectiv o povara pentru barbati.Pai, tocmai aceasi lucru il spuneam si eu. Ca nu e vorba de femeile libertine care isi asuma sa isi traiasca viata cu cine apuca,dar care au decenta sa nu-si expuna copiii la tot soiul de frustrari si umilinte. Ale practic unor straini. Si daca femeia lui Nobel intampina dificiltati, normale de altfel, cel putin cam timp si prioritati atunci daca ea isi doreste o noua stabilitate sa se comporte ca atare si sa isi dea seama ca nu mai este la fel de simplu. Eu refuz insa sa cred ca devine o stigmata, asta este pt oameni batuti in cap si eu chiar daca as simti nevoia unei relatii nu m-as complica cu un incuiat. As decadea eu in ochii mei sa ma trateze cineva care intra in mine ca si cum as fi o pavara in un sens sau altul. Sunt tu barbati buni care stau, te auta, te inteleg si-s gentili si au grija sa iti fie bine, am vazut atatia, dar trebuie sa ai bafta de ei..... Mie imi place sa cred ca lumea s-a schimbat, o mama singura nu e tinta pietrelor si preudecatiilor aruncate de societate si alti parinti si ca isi poate face sansele singura. Eu asa gandesc, asa ma duce capul. Altul e binevenit sa aiba o alta parere, normal/ 2 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Acela va fi un topic si mai serios.Deci musai obligat sa il deschid cand sunt treaz.Asa-ti trebuie daca bei singur! 3 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum