Sari la conținut

V-ati casatori cu o mama singura?

nobel

Postări Recomandate

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Da , m-am si insurat de fapt.

Nu m-i se pare ceva grav in a nu te casatori cu cineva chiar daca are un copil dintr-o casnicie anterioara.

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
Postat

Da , m-am si insurat de fapt.

Nu m-i se pare ceva grav in a nu te casatori cu cineva chiar daca are un copil dintr-o casnicie anterioara.

Si? Tu "pacilea" si altii fut la ea! 🤣🤣

• Oras:heavens
Postat

Laurentis ...nu merge asa . Puradelu' tre' sa aiba mama si tata . Poate sunt eu de scoala veche , retrograd si refractar la schimbare , da' asa cred eu ca e normal . 

Corect , banii sunt necesari , da' pot proveni din munca cinstita , de bugetar amarat , nu neaparat din afaceri . Educatia e mult mai importanta decat banii , vere ... 

Asa-i scumpi, asa dra mi-esti. Cand imi voi face emeni iti voi expedia din cand in cand cat sa nu te incomodez tutela asa incat sa am playdate cu taticul plin tot soiul de spatii pubice si 3 numere intr-o camera de cupluri a ceva hotel.

Between us there can be trust, i can tell :laugh2

Eu nu-s egoista ,ii primesc si eu pe ai tai prin curier frumos impachetati cand ai playdateul tau 

• Minus 1
Postat

Educatia se face cu bani si se intretine cu bani intrucat este un proces continuu, timpul necesar ei se traduce in bani,  iar ca "bugetar amarat" n-ai acces la bani daca nu cumva "amaraciunea" la care te referi este cea a lui Isaresc, Dragnea, Basescu sa macar un puisor de baron local precum Vladut Cosma  :laugh2 Normalitatea este viata in grupuri restranse, bazate pe cunoasterea pesonala, nu doar "mama si tata" ci o familie extinsa iar asta inseamna oameni cu bani, pentru ca saracii se mananca intre ei pe te miri ce mizerii ("Daca rudele nu si-ar scoate ochii intre ele pe motive tampite, noi am muri de foame." sustinea un avocat). 

Laurentini ... ma omule , pari sa ai toate tiglele pe casa ... cum ma sa spui despre oamenii saraci ca sunt javre ? Ca i-a inrait sistemul  ? La baza acestor aberatii / motive tampite , tot 

educatia sta , mama ei de viata !!!  Hai ca mi-ai stricat tot zen-ul si fengsuiul ... Ma oftici . Tu esti baiat citit , ai niste glagorie in cap , de ce " derapezi " asa ? 

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Pana atunci,repet daca nu e cu violenta fizica/psihica sau horror in casa,sezi blanda.SEZI BLANDAAAAAAAAAA

Nu fa sa plateasca copilu ala ca ai fost prost /proasta.

E valabil si pt barbat daca ea calca stramb odata?

Aici te contrazic.Nu ,nu e dreptul lui.

Doar cata vreme nu intra in drepturile elementare ale altora poa sa traiasca cum vrea.

Omul cavernelor nu hranea si copii altora.Mancarea era putina si nu risca sa nu-i ajunga la ai lui.

In creierul nostru primitiv inca exista aceste cai de gandire.Nu-l hranesc pentru ca nu-i al meu.

Evolutia nu-i o treaba usoara.......

Multe triburi cresteau copii la comun

Stii foarte bine la ce ma refer, cantam aceeasi muzica. Cooperarea e data de necesitate, nu de altruism. Omul nu are o necesitate pentru copiii altor indivizi. Tigrul este pe cale de disparitie pentru ca i s-a miscorat arealul. Orice pradator individual are nevoie de spatii mari. Cooperarea este obligatorie, dar nu suficienta pentru a deveni pradatorul alfa. Trasmiterea informatiei insa este. Pentru fiecare exemplu de cooperare din natura iti dau unul de specii solitare cel putin la fel de eficiente. Haitele de lupi au rata de esec de 80% la vanatoare.

Copiii sunt crescuti la comun cand exista un numitor comun: familia. De la haitele de lupi si pana la societatile tribale humanoide, numitorul comun este sangele, aka genele.

Cand supravietuirea nu va mai fi o problema nu se vot mai face copii. Dar pana la controlul instinctelor si designer babies mai e destul de mult.

Exdemplul Finlandei :) deja se intampla

avem mame singure pe aici?  :thinking

Probabil foarte multe

• Like 4
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Raspunsul este simplu si direct: da.

Problema este aceea daca va merge casnicia...Atunci cand copilul este foarte mic si apare noul tata, cred ca se poate produce mai usor acomodarea. Depinde mult de tactul barbatului si de atitudinea mamei.

Dificultati reale pot aparea atunci cand copilul e mai mare de 4-5 ani si te priveste ca pe un intrus care se interpune intre el si scumpa lui mamica...Aici e nevoie chiar de arta!

Fie piciiul face zile-fripte ambilor si acestia cedeaza, fie barbatul se face ”pres” in fata zgatiei si iar e rau!

• Like 1
Postat

In momentul in care pierzi vremea cu barbati pusi pe praduiala nu ai timp si spatiu sa primesti in viata ta barbatul bun de care ai nevoie. Atragi  publicul resit si odata ce ai prins gustul si calea esti in un cerc vicios si tinzi sa ramai blocata in el. Si copilul ala sa aiba o mama curva proasta

de curiozitate intreb, si care ar fi caracterizarea acestui tip de barbat bun, de care ar avea nevoie? cum ar trebui sa fie el? ca bun, e asa foarte vag spus.

Postat

Asa-i scumpi, asa dra mi-esti. Cand imi voi face emeni iti voi expedia din cand in cand cat sa nu te incomodez tutela asa incat sa am playdate cu taticul plin tot soiul de spatii pubice si 3 numere intr-o camera de cupluri a ceva hotel.

Between us there can be trust, i can tell :laugh2

Eu nu-s egoista ,ii primesc si eu pe ai tai prin curier frumos impachetati cand ai playdateul tau 

Hai , da sa pup , ca esti misto !!!  

Postat

de curiozitate intreb, si care ar fi caracterizarea acestui tip de barbat bun, de care ar avea nevoie? cum ar trebui sa fie el? ca bun, e asa foarte vag spus.

Io-s ala bre !!! Ce n-ai inteles ? Barbatul bun e ala care nu-si loveste nevasta si copii ... care stie sa fie si golan , si gentleman ... sa stie sa vrajeasca muierile , si , extrem de important , 

sa le faca sa rada pana se scapa pe ele !!! Asa mi-a zis mie o stoarfa odata ... N-am contrazis-o , ca eram pe interes , abia asteptam s-o fut . Da eu am asa un feeling ca 

nu vorbea prostii , am I right girls ? 

Acu serios , nuc-as fi eu ala din descrierea de mai sus , da' pare de bun simt , fuckin' feel me ? 

• Like 1
Postat

Barbatul bun este personalizat in functie de nevoile personale ale fiecarei femei. In principiu si linii mari cand vede ca indicele tau de happyness se duce in jos si ca nu esti tu insati sa sea si el o clipa sa se/te intrebe de ce si sa discute cum se poate schimba situatia. si este indicat sa faca si ea la fel.

Oricum cu femei depravate barbatul bun se numeste papagal sau fraier si o bruta este mascul alfa. Ca atat le duce capul sau unele asa au vazut in familiile lor dezbinate

Hai , da sa pup , ca esti misto !!!  

Pupi manuta ca la doamna :))

:*

• Minus 1
Postat

Barbatul bun este personalizat in functie de nevoile personale ale fiecarei femei. In principiu si linii mari cand vede ca indicele tau de happyness se duce in jos si ca nu esti tu insati sa sea si el o clipa sa se/te intrebe de ce si sa discute cum se poate schimba situatia. si este indicat sa faca si ea la fel.

Ai dat una din definitiile unui gentleman . Acu , defineste golanul ... 

Postat

Ai dat una din definitiile unui gentleman . Acu , defineste golanul ... 

Facesitting :laugh2 :laugh2

Both ways

• Minus 1
Postat

Acu ideal vorbim este frumos si semn de respect pt barbat sa fie si una si alta. Daca voi vreti gospodina in bucatarie si curva in pat ce sa face sa credeti ca nu simtim aceeasi nevoie? Fiti golani in general si gentlemanul perfect cu noi. 

:)

Celputin mie asa imi place

:)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Totul pleaca de la SARACIE. Si sa fim sinceri: n-o inoportuneaza deloc pe una statutul de "mama singura", daca are un card fara limita la cont... Daca s-ar gandi la necesitatea detinerii unui SISTEM DE AFACERI si a unei averi personale, care sa asigure libertatea financiara personala, inainte de a pune de copii, n-ar fi nici o tragedie. Problema se rezuma la BANI. BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI... 

Esti intr-o oarecare eroare.

Topicul era o intrebare pentru barbati, nu pentru femei. Cu alte cuvinte, daca un barbat s-ar casatori cu o femeie care are deja un copil.

SI o femeie cu bani are nevoie de un barbat. Banii nu sunt un inlocuitor pentru barbat.

Balta are peste. De ce sa alegi o femeie cu probleme? Copilul ala e clar o problema. Sigur ca suna cinic si rece. Insa, cam asa trebuie sa iei decizii de genul asta ca sa nu o sugi.

Ele fix asa fac. Femeile sunt incredibil de pragmatice cand vine vorba de decizii de genul asta.

Nu sunt suficient de sensibil, altruist si open-minded incat sa cresc odrasla altuia ca si cum ar fi copilul meu. Doar daca ar fi un copil adoptat si il cresti ca pe propriul copil.

Dar in situatia asta cand tatal lui e in viata, tu vei fi intotdeauna bulangiul ala care o fute pe ma-sa si care plateste facturi. In nici un caz tatal lui/ei.

Insa, spre deosebire de alti bulangii, nu as umbla deloc cu o femeie de genul asta. Nu as profita de ea ca s-o fut, ca apoi s-o las pentru ca relatia nu are viitor.

Cunosc pe cineva care a facut fix asa. A prins o blonda cu copil de 2 ani, proaspat divortata. A futut-o un an de zile, si-a facut cu ea toate fanteziile posibile, practic la bataie de joc.

Cum a gasit o alta curva pe placul lui, a lasat-o pe blonda spunandu-i ca relatia nu are viitor din cauza copilului. Un mizerabil.

Probabil ca o femeie de genul asta trebuie sa-si gaseasca un barbat aflat in oarecum aceeasi situatie. Un barbat divortat, care are copii din alta casatorie. Sigur o va intelege pentru ca se afla intr-o situatie similara.

• Like 18
  • Minus 9
Postat

Topicul era o intrebare pentru barbati, nu pentru femei. Cu alte cuvinte, daca un barbat s-ar casatori cu o femeie care are deja un copil.

SI o femeie cu bani are nevoie de un barbat. Banii nu sunt un inlocuitor pentru barbat.

Balta are peste. De ce sa alegi o femeie cu probleme? Copilul ala e clar o problema. Sigur ca suna cinic si rece. Insa, cam asa trebuie sa iei decizii de genul asta ca sa nu o sugi.

Ele fix asa fac. Femeile sunt incredibil de pragmatice cand vine vorba de decizii de genul asta.

Nu sunt suficient de sensibil, altruist si open-minded incat sa cresc odrasla altuia ca si cum ar fi copilul meu. Doar daca ar fi un copil adoptat si il cresti ca pe propriul copil.

Dar in situatia asta cand tatal lui e in viata, tu vei fi intotdeauna bulangiul ala care o fute pe ma-sa si care plateste facturi. In nici un caz tatal lui/ei.

Insa, spre deosebire de alti bulangii, nu as umbla deloc cu o femeie de genul asta. Nu as profita de ea ca s-o fut, ca apoi s-o las pentru ca relatia nu are viitor.

Cunosc pe cineva care a facut fix asa. A prins o blonda cu copil de 2 ani, proaspat divortata. A futut-o un an de zile, si-a facut cu ea toate fanteziile posibile, practic la bataie de joc.

Cum a gasit o alta curva pe placul lui, a lasat-o pe blonda spunandu-i ca relatia nu are viitor din cauza copilului. Un mizerabil.

Probabil ca o femeie de genul asta trebuie sa-si gaseasca un barbat aflat in oarecum aceeasi situatie. Un barbat divortat, care are copii din alta casatorie. Sigur o va intelege pentru ca se afla intr-o situatie similara.

Eu o gandire mai seaca si arida spre gresita nu am vazut de cand mama m-a facut.

Nu te supara pe mine acum,dar e eronat ce zici tu. Dar cu barbatii care isi doresc mult sa aiba un copil,dar au probleme de reproduce, o imposibilitate fiziologica si totusi mai sunt si barbati care sunt impliniti numai daca cineva ii striga tata, mai ales cand stii ca nu poti avea ceva ti se dezvolta mai mult ca oricand aceasta nevoie, ce facem stimabile?

Tu faci mereu aceeasi eroare de a crede ca ce ti se potriveste tie i se potriveste fiecarui barbat si este universal adevarat.

....

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Poate n-ai inteles, insa m-am exprimat la persoana I. E alegerea mea, parerea mea, mentalitatea mea.

Fiecare e liber sa o ia pe drumul sau.

Pentru cei care au astfel de problema exista posibilitatea adoptiei.

Cum sa-ti zica tata copilul altuia? Cand ala e in viata! Lucru mai groaznic mi-e greu sa concep. Tatal lui e ala natural. 

Ar face chestia asta doar daca ma-sa e o curva idioata si ii sugereaza copilului sa faca asta. Super de cacat.

Copiii nu trebuie folositi in razboiul asta dintre parinti. O femeie care divorteaza trebuie sa-si invete copilul sa-si respecte tatal biologic, chiar daca ea s-a despartit de el.

• Like 17
  • Minus 9
Postat

Nu m-a pus nimeni sa fiu purtator de cuvant al barbatilor de pretutindeni.

• Like 16
  • Minus 9
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Se poate, koae, dacă e mai mult decât o felie de pizdă și tocăniță. Adică tocăniță cu pizdă.

Postat

:)))))

Mah tu sa schimbi numai decat avataru ca te intinzi pe tot forumul, eu cred ca e Pisicuts si ma emotionez.

Dupa vad ca esti tu si imi pica tonusul.

Sa nu tte prind ca mai faci ca o dam in paruiala.

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

.

Sa nu tte prind ca mai faci ca o dam in paruiala.

d-asta asa? :)))

https://i.imgur.com/KrKuLp5.gif

• Oras:Padure
  • Oras:Padure
Postat

Sunt casatorit cu o femeia care are un copil dintr-o alta casatorie. Fostul sot a parasit-o. Este copilul meu si il voi vedea intotdeauna ca pe copilul meu. Faptul ca nu este biologic este irelevant.

De curand, ajungand la o varsta care ii permite sa inteleaga situatia, i-am zis ca nu sunt tatal lui natural. A fost o tacere de vreo 10 secunde si incepusem sa ma tem de reactie. A zis doar atat: "Te iubesc, tata!"

Marginalizarea si etichetarea femeilor care au deja un copil este reactia barbatilor care se tem responsabilitati, care sunt egoisti si lasi.

Da de marginalizarea barbatilor de ce nu vorbeste nimeni?

Sa ai grija de o vaduva e un gest de onoare dar asta chiar e josnic. Sa "furi" un copil de la tatal sau, fie el bun sau rau. Se pare ca onoarea unor barbati e vorba in vant.

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Da de marginalizarea barbatilor de ce nu vorbeste nimeni?

Sa "furi" un copil de la tatal sau, fie el bun sau rau. Se pare ca onoarea unor barbati e vorba in vant.

Asta incercam si eu sa explic dar nimeni nu pare sa ma inteleaga.Vina barbatului din ziua de azi este ca a devenit mult prea moale.Nu stie sa isi impuna punctul de vedere.

Mai demult nu era asa.Un barbat adevarat stia cum sa tina ordine in familie.

Bun sau rau precum spui asta e, lumea din jur sa inteleaga .Mesajul trebuie transmis:el este barbatul.

Stiu ca multi nu vor fi de acord cu mine aici dar in vremurile bunicilor nostri treaba statea altfel.Uneori este bine sa dai cu pumnul in masa si sa transmiti mesajul:aici nu va jucati!

Am vazut o moda de-a dreptul tampita :nu mai ai voie domnule sa-ti educi copii.Nici macar o palma ,nimic.Nu este ok.COpilul acela va creste si va crede ca are voie orice.

Intelepciunea romaneasca veche spune:bataia este rupta din rai.Ne-am indepartat de traditie.

Urmeaza moartea familiei.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...