giorgyajc Reputație: 22 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 Dupa multe mesaje primite , am decis sa fac un mic popas in Miercurea Ciuc.Intr-un loc linistit si discret, pentru a cunoaste noi oameni.Am tot vazut de multe ori ca pe aici nu vine nimeni, poate ca exista vre-un motiv si poate am sa il aflu.Nu sunt 90 60 90 , sunt plinuta , am sanii foarte mari si un fund bombat !Sunt aici pentru cateva zile.Preturile sunt in functie de timp si de servicii.Nu ma deplasez!Ma gasiti la numarul de telefon 0735277221!
caution Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 13, 2017 Buna, pe publi24 apare numarul tau de telefon la anunturi matrimoniale din Galati. E vreo eroare sau tu esti cea care face si dominare?
giorgyajc Reputație: 22 Postat August 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 16, 2018 Dupa multe mesaje primite , am decis sa fac un mic popas in Miercurea Ciuc.Intr-un loc linistit si discret, pentru a cunoaste noi oameni.
Postări Recomandate