mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 1, 2018 Uite te astept din nou si osa ma implic mai mult te pupăcesc 1
mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 1, 2018 Vroiam sa va spun ca am schimbat prețurile 100 finalizarea 200 ora+ analingus pentru ce-i care au plăcerea va pup 1
kingkong09 Reputație: 106 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 1, 2018 Vroiam sa va spun ca am schimbat prețurile 100 finalizarea 200 ora+ analingus pentru ce-i care au plăcerea va pupMai taie din ele :))) (joking)
mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 1, 2018 Atunci osa fie prețul ce-l care îl aveam...Va astept maine de la 8 până la 21 ....multumesc o seara frumoasa va pupăcesc
smang1989 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Am fost si eu la domnisoara. Locatie -nufaru destul de usor de gasit, loc de parcare la fel de usor de gasit.Am sunat inainte de ora 12 noaptea, i-am spus ca ajung in 10 minute, am intarziat 30 dar tot am fost primit. Dragut din partea ei, nici nu ma enervam daca ma trimitea acasa. Am platit o ora, am stat putin mai mult de o ora. Nu s-a uitat niciodata la ceas, nu m-a grabit, a avut rabdare, totul a fost super ok. Aspect: aici evident fiecare cu gusturile lui. Fata are un fund fenomenal, sani foarte frumosi, nu are burta, mica de statura, dragut si la fata. Asta din punctul meu de vedere. O experienta foarte placuta, sigur am sa revin. 2
justitiar Reputație: 233 Postat Februarie 2, 2018 Oras:romania Oras:romania Postat Februarie 2, 2018 Atunci osa fie prețul ce-l care îl aveam...Va astept maine de la 8 până la 21 ....multumesc o seara frumoasa va pupăcescMai rar asa ceva.Bravo Mona.
mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 2, 2018 Hei sunt disponibilă
mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 2, 2018 Buna dragu meu astăzi este ultima zi Mâine osa plec :* Va astep pupici dulci
baxxter Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Februarie 2, 2018 Ai colega sau esti doar singura?Pana la ce ora esti azi?Ma astepti pe tocuri si goala?LIKE
mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 2, 2018 Pana la 23 lucrez Si da te astept cum vrei doar sa imi spui la telefon 2
mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 3, 2018 Buna dragu meu lucrez de la 13 până 23 va astept :* :* :*
ttm Reputație: 2541 Postat Februarie 3, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Autor Postat Februarie 3, 2018 salutare... ... vazand ca a revenit domnita asta, am zis ca tre sa o revizitez (am fost de cateva ori la ea cand a fost ultima data din punctul meu de vedere merita vizitata), am sunat, mi-a zis sa o rasun dupa 20 de minute care s-au mai lungit un pic, mi-a trimis mesaj ca e la cuafor (a meritat astepatul, sa prezentat bine, aranjata, machiata), toate bune si frumoase, acelasi apartament, dar fara colega de data asta, ma invitat la o tigara si un pahar de suc inainte, am schimbat cateva vorbe (un plus fata de intalnirile trecute), dupa care ne-am retras spre dormitor... note: locatie: aceeasi, in nufaru langa Mc aspect: frumusica, chiar arata bine asa machiata, la corp arata bine (dar gusturile nu se discuta), tanara, frageda, mie imi place! on: 7, nimic spectaculos, a zis ca il face bine cand are chef, musai sa o prind odata in chefuri!! in rest e placut, cu atentie la zonele invecinate! np: 10 cu felicitaru, accepta pozitii, se excita, se implica... am avut probleme la a doua finalizare (nu venea), eu am vrut sa abandonez dar a preluat ea controlul (felicitari si multumesc pentru asta) si am reusit cu greu sa finalizez! igiena: 10 nimic de reprosat gfe: 10, daca la intalnirile trecute nu am avut parte de asa ceva, acuma m-a primit cum se cuvine, am fost invitat la o tigara (chiar daca nu fomez, a fumat ea), m-a servit cu suc, am vorbit, am povestit, a acceptat fk... cadou:150L/h ... raport calitate pret: excelent recomand: Da .... revin: Da bafta... 4
mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 3, 2018 salutare... ... vazand ca a revenit domnita asta, am zis ca tre sa o revizitez (am fost de cateva ori la ea cand a fost ultima data din punctul meu de vedere merita vizitata), am sunat, mi-a zis sa o rasun dupa 20 de minute care s-au mai lungit un pic, mi-a trimis mesaj ca e la cuafor (a meritat astepatul, sa prezentat bine, aranjata, machiata), toate bune si frumoase, acelasi apartament, dar fara colega de data asta, ma invitat la o tigara si un pahar de suc inainte, am schimbat cateva vorbe (un plus fata de intalnirile trecute), dupa care ne-am retras spre dormitor... note: locatie: aceeasi, in nufaru langa Mc aspect: frumusica, chiar arata bine asa machiata, la corp arata bine (dar gusturile nu se discuta), tanara, frageda, mie imi place! on: 7, nimic spectaculos, a zis ca il face bine cand are chef, musai sa o prind odata in chefuri!! in rest e placut, cu atentie la zonele invecinate! np: 10 cu felicitaru, accepta pozitii, se excita, se implica... am avut probleme la a doua finalizare (nu venea), eu am vrut sa abandonez dar a preluat ea controlul (felicitari si multumesc pentru asta) si am reusit cu greu sa finalizez! igiena: 10 nimic de reprosat gfe: 10, daca la intalnirile trecute nu am avut parte de asa ceva, acuma m-a primit cum se cuvine, am fost invitat la o tigara (chiar daca nu fomez, a fumat ea), m-a servit cu suc, am vorbit, am povestit, a acceptat fk... cadou:150L/h ... raport calitate pret: excelent recomand: Da .... revin: Da bafta... Mulțumesc frumos dragu meu te astept sa revi sa ne facem d cap promit ca de data asta osa iti fac un oral de nota 10 (la toti osa le fac ) :*:* :*:* :*:* :* ♡ <3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 Buna dragu meu astăzi este ultima ziMâine osa plec :*Va astep pupici dulci ...........te astept sa revi sa ne facem d cap promit ca de data asta osa iti fac un oral de nota 10 (la toti osa le fac ) :*:* :*:* :*:* :* ♡ <3 Asta inseamna ca mai stai pe aici? Sau ai plecat deja si te reintorci? :D
mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 3, 2018 Asta inseamna ca mai stai pe aici? Sau ai plecat deja si te reintorci? :DNu am plecat osa mai rămân
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 Nu am plecat osa mai rămân O decizie foarte buna. Saptamana viitoare ma prezint la tine. http://yoursmiles.org/tsmile/bouquet/t4405.gif 1
mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 3, 2018 O decizie foarte buna. Saptamana viitoare ma prezint la tine. http://yoursmiles.org/tsmile/bouquet/t4405.gif Te astept dragu meu :*:* :* 1
mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 4, 2018 Buna iubitule disponibilă de 11 până tarziu te astept la mine :*:* :*:*:*
mona201 Reputație: 669 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 4, 2018 Buna iubitule te astept maine de laOra 11:30 pana la ora 00Te pupăcesc dulce :*:* :*:* 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 20180205_003919.jpgBuna iubitule te astept maine de laOra11:30 pana la ora 00Te pupăcesc dulce :*:* :*:*Frumoase tatisoare. Senzuale buze. :)
despasito Reputație: -1316 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Adi vezi ca nu o venit pensia du te cu cuponul 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Nu-ti bate tu capul cu asta. Ma duc cu bonuri de masa.Ok? :)))) 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum