Vizitator Ady1923 Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2012 Postat Decembrie 30, 2012 salut! Fiind spre sf anului vreau sa imi inchiei activitatea pe anul acesta cu o fata care sa vina acasa, am gasit pe AT un anunt care suna cam asa: Buna andreea focoasa, sexy, discreta, vin la tine sa te rasfat cu masaj erotic, sex oral deep nep, sex salbatic normal in toate pozitiile, dus impreuna, striptease, 69, cunilingus, masaj de relaxare, 70 RON finalizarea + taxi ( ca am si sunat intre timp ) A fost careva cu ea? e fata din poze? Am de gand sa o chem in seara asta... dar nu stiu ce sa fac... daca pozele sunt adevarate ?Ma poate ajuta cineva cu o recomandare pt outcall? care sa fie ok...? In speranta ca o sa primesc cateva sfaturi, va multumesc si daca nu o sa o chem pe tipa si apoi o sa revin cu comentariu. O zi buna confrati!
Vizitator Ady1923 Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2012 Postat Decembrie 30, 2012 aa am uitat sa las link-ul de pe AT: http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/buna-andreea-focoasa-sexy-discreta-vin-la-tine-sa-te-rasfat-cu-masaj-erotic_5853195.html
Vizitator Ady1923 Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2013 Postat Ianuarie 1, 2013 Asa cum v-am promis am revenit cu o recenzie despre tipa de mai sus. Tipa face outcall, am sunat o mi a zis ca face oral deep neprotejat si normal ( pret 70 RON fin + banii de taxi 50 RON ), mi-a zis ca ajunge in 40 de min... ok i-am zis hai...tipa a venit in cam 45 de min deci ok....Are cam 1 60cm si 19 -22 ani , tate cam lasate , cam 55 60 kg ... un pik cam mult pt inaltimea ei...dar merge .... fata nu e smar,, se vede ca e de la tzara ( am intrebat o de unde e si mi-a zis ca de la iasi deci...) )Zis si facut i-am dat un pahar de suc si apoi mi-a zis ca se duce sa faca un dush..( lucuru pe care l-am apreciat ) Dupa ce a iesit la de la baie ( dezbracata ) a inceput sa ma dezbrace si pe mine ushor.. a inceput cu sarutari pe piept , un fel de preludiu sa zicem... a trecut la oral ( nep ) dupa ce l-a luat pe michidutza in gura , m-a rugat sa nu imi dau drumu in gura ei... ( oriunde in alta parte), nici nu intentionam ca as fi vrut sa fut o pizda..Fata face oralul cam de nota 7 asa adica nimik spectaculos.... se implica dar mai are de invatat!Normalul de nota 8 , epilata total, fara mirosuri dubioase... e stramta si acepta orice pozitie ....eu am futut o si pe birou si pe jos si pe marginea patului, nu face fente la schimarea pozitiei, fata geme ( la inceput o facea mecanic dar spre final s-au mai schimbat lucrurile)Am terminat in caciulita in pozitia doggy style. SI acum rezumatul:Banii : 70 RON fin care a durat cam 30 de min ( fata nu a cerut banii la inceput-lucuru de apreciat) : pt "masina" asa s-a exprimat a cerut 10 RON ( asta nush daca pt ca i-a placut de mine sau asa cere ea) sincer nici nu m-am uitat cu ce a venit. : 10 RON i-am lasat eu asa ca a fost ok( genul de fata care e un pik mai prostuta si poti sa ii faci cam ce vrei) Oral:7 Normal:8Corp:6 nu e o frumusete ( dar cu 80 de RON futut acasa si muie eu zic ca merita)Pizda:8De anal nu am intrebat.Raport calitate pretz,merge.Sa aveti o zi buna! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum