Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator klaudiu88
Reputație: 0
Postat

Am sunat ieri pe alys,dar degeaba ca nu răspunde la telefon,nici măcar sa lase un mesaj după ce e disponibilă sau sa sune înapoi ceva,nimik.

• Like 1
Vizitator klaudiu88
Reputație: 0
Postat

Este prezenta am impresia doar pentru unii,ori cu circuit închis sau la fel ca celelelalte care le-am mai întâmpinat și pana acuma sa fie in oraș dar sa nu îți poți face o programare ceva la ea,sau cum te nimerești,dacă ai noroc sa o prinzi când își termina treaba o prinzi dacă nu asta este. Din păcate la partea asta nu este profi ca altele la care am mai fost(nu dau nume sa nu creez subiecte de cearta)

• Like 1
  • Oras:timisoara
Postat

Este prezenta am impresia doar pentru unii,ori cu circuit închis sau la fel ca celelelalte care le-am mai întâmpinat și pana acuma sa fie in oraș dar sa nu îți poți face o programare ceva la ea,sau cum te nimerești,dacă ai noroc sa o prinzi când își termina treaba o prinzi dacă nu asta este. Din păcate la partea asta nu este profi ca altele la care am mai fost(nu dau nume sa nu creez subiecte de cearta)

îmi cer scuze poate am fost ocupată nu dau mesaje dacă nu cunosc poate omul are familie ai fac probleme mai stau azi până la ora 18:00 te pup dami mesaj dacă nu răspud pup
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Postat

Buna sa-ti fie inima frumoasa zână Alys. La Oradea te asteptam cu mare drag. Ne poti bucura cu prezenta ta la noi la Oradea?

Postat

Haide Draga mea înapoi la Deva sa pot sa te prind și eu la programare,ca nu am avut norocul sa ma bucur Și eu de tine

o sa mai vin la deva dragule dar nustiu cand oricum anunt aici si sper sa ne intalnim pup
  • Like 1
  • Oras:Xxx
  • Oras:Xxx
Postat

o sa mai vin la deva dragule dar nustiu cand oricum anunt aici si sper sa ne intalni

Buna, as vreau sa te cunosc. Când mai revii a Deva ?

• Oras:it
  • Oras:it
Postat

Ar fii bine sa ne mai vizitezi ca de cand ai plecat e jale mare , numa mortaciuni si animale de la zoo viziteaza orasul :(

Postat

E beleaua mireasa chiar dacă mie mi-a vorbit urat ultima data dar sa trecem peste și chiar e okei fata încercați cât puteți :)

Postat

E beleaua mireasa chiar dacă mie mi-a vorbit urat ultima data dar sa trecem peste și chiar e okei fata încercați cât puteți :)

nu stiu cand am vb urat sau dc ceva ai facut ca sa vb asa si oti cer scz ☺☺
  • Like 1
Postat

Buna dragilor asta seara sunt om deva cu inca o colega va astept va pup 😘😘😘😘

• Like 1
Postat

Ne poti arata colega? Si locatia unde va fi ? 😘

nustiu cum sa pun anuntu ei aici are pe publi anunt cu numele de erika 😘😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare