sededi Reputație: 4 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 5, 2017 Salutari frati ciocanari. Acum o buna bucata de vreme am dat de o fetitza nume de scena Emy probabil Emilia. Miniona, blonda, siliconata statea undeva prin Km5 si avea o prietena Madalina parca mai ciocolatie. Daca imi aduc aminte bine zicea ca are prieten ceva sportiv. Daca va suna cunoscut poate puteti sa ma ajutati. Multumesc frumos in avans.
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:palermo Oras:palermo Postat Octombrie 5, 2017 ba frate ,respect ca esti poiticos da noi nu mai dam din casa fara plata ,informatia Costa , bilciu eda pomana . 1 3
talibanu1 Reputație: -400 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:pe unde pot Oras:pe unde pot Postat Octombrie 5, 2017 De acord 1 3
sededi Reputație: 4 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Octombrie 6, 2017 Salutare. Eu stiu ca nimic nu e gratis asa ca astept oferta.
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 6, 2017 Salutare. Eu stiu ca nimic nu e gratis asa ca astept oferta. Am o boala pe astia cu verde,din cauza ca unul mi-a dat - pe celalalt cont,pana m-a banat 4
dantea Reputație: 350 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Pe aici si pe acolo Oras:Pe aici si pe acolo Postat Octombrie 6, 2017 Am o boala pe astia cu verde,din cauza ca unul mi-a dat - pe celalalt cont,pana m-a banatMie mi-a dat cu - unul tornado101, cont premium si 0 (zero) postari...
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 6, 2017 Mie mi-a dat cu - unul tornado101, cont premium si 0 (zero) postari...Sa-i dam muiutz celui ce ne-a dat - 1
sededi Reputație: 4 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Octombrie 6, 2017 Dud wtf ce treaba are una cu alta. Daca ai frustrari varsale in alta parte. Eu inca mai astept sa ma lumineze cineva cu ce am intrebat.
sededi Reputație: 4 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Octombrie 6, 2017 Am o boala pe astia cu verde,din cauza ca unul mi-a dat - pe celalalt cont,pana m-a banatDud wtf ce treaba are una cu alta. Daca ai frustrari varsale in alta parte. Eu inca mai astept sa ma lumineze cineva cu ce am intrebat.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2017 Dude... Uiti cari îi triaba...tu oi sa primesti, dak oi sa primesti dară se pari ka nu, nisti recomandari...dila nisti utilizatori...cari sior facut conturili di aci alaltaieri...cari țio vor lăuda pi una sau pi alta. Tu viei loa informatiia di buna...poati ti vei duce la fata respectiva...vei loa țeapa...si vei vini aci sa urli ân gura mari cai di ievitat. Ti viei ântriba dice so ântânplă asta...iara io ìti voi spuni. Practic, pi aciest forum, ni ântoarcim la 2010-2011. Atunsea ierau forumurili lansate. O durat civa vreme ca sa ni dam seama di nisti lucruri...adica cini futi...cini doar sta la taclale aci...si cini li serveşte strînbe. Tu oi scurtat munca asta...oi dat bani pientru un abonament dasta di jmeker...si acusa vriei benefişii...numa căți va raspundi Pulea Spataru !!! Dice ? Pientru ca aia ci doar stau la taclale aci...sior loat si iei abonamenti dastea pi bani...si or dat puncti negativi la aia ci futeau ân lumia reala...pina ior gonit di aci. Asa ka viei ramîne aci doar ku aia ci fak gargara...iara iei habar nau ci sati ricomande...ka doar iei nu fut...doar fak gargara. Moi divreme sau moi tîrziu âți va cadea si ții fisa ca forumu asta ie doar di gargara...iara di tu kear vriei sa futi...bini...adik sa nuti iei țeapa dupe teapă...no sa pria gasesti informatii aci. Aia di fut ân lumia reala no sa fii aci sati spuna ții...si nisi nu vor prea avia intentia sa fak asta...ka doar iei nau nimika di castigat dila tini...cari doar oi loat scurtatura...si noi contribuit ku nimica...ka doar din 2013 tu oi postat di 7 ori...da acuma cieri recomandari !!! Poati atunsea iti va treşi prin cap ideia ka nu se merita bani dati pi informatiie di aci cari ie falsa, sau inexistienta. Sau moi rau...poati se va inplanta...ku absoluta intentiie...informatie cu recomandare si laude dispri fete di ievitat...si informatii negativa dispri fete cari sunt bune pi triaba. Asta ka sa fii degringolada conplectă ! Ântrun final...niminea nosa ştii ci informatie ie buna...si cie ie fake...asa ca forumu asta no sa moi fii dispri futut...ci doar dipri caterinca !!! Asa ka nu astipta luminare dila niminea di aci. Noi sa sti niciodata (dicit dupe cie arunci tu ku bani) dak o fost informare buna...sau fake !!! Good luck Dude !!! 4 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum