kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 De pisicile mele sa nu va luati ca fac spume, clabuci si revolutie
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2017 De pisicile mele sa nu va luati ca fac spume, clabuci si revolutieai pisici? :clapp si eu 2 norvegiene de padure frate si sora.
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 Auzi la ea offtopic. Pai Amada draga acu pe bune te intreb, apozitia din titlul Discutii generale care leaga topicele toate, la ce te indeamna pe tine asa, la nemurirea madularului?
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 7, 2017 De pisicile mele sa nu va luati ca fac spume, clabuci si revolutieRoz dear ... e totul ok ? 2 5
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 ai pisici? :clapp si eu 2 norvegiene de padure frate si sora. Am avut nu mai am. Sunt la mama acs bine mersi,dar siameza e tare batrana mnoD9oua bucurii am avut si eu pe dg topicu cu pisici si topicul cu capre care nu stiu unde este. Daca se ia cineva de ce ma bucura si pe mine sa stii ca ma supar
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 Roz dear ... e totul ok ?Sunt tare zbrurdalnica si fericita. Si chiarr energica, parca-s titirez. Ploaia asta ma anima ashiaSunt totusi f pasnica si binevoitoare. Tu cum esti?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Sau măcar conturile SP ar putea să dea lock la toate topicele cu fazan, mă gândesc.Căca-m-aș în fazanul lor! conturile SP pot inchide doar topicele proprii..nu si topicele deschise de alti useri
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 Bai c are imi gaseste si mie topicul meu vechi cu poze cu capre? Deci nu reusesc sa il reperez//// l-o fi mutat pisicuts?sosssssssssssssss sos unde-s? va ro acuma serios vorbind sa ma aute careva sa il gasesc
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 OFF ... Si eu am niste bestii de mate ... adunate de pe garduri , cand erau puiuti . Ne caftim parte-n parte pe juma' de pat , ca ale dracului nu le place sa doarma in alta parte . Si bineinteles , cine aduna cacatul din litiere ? Aveti zero incercari ... ON... Sa le bag fazanul in cur , cu ghearele inainte si infasurati in sarma ghimpata ... Huoo !!! JOS FAZANUL !!! La beci cu el !!! 1
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 un fazan la vremea lui .... face minuni! Imparate ... un fazan bun e un fazan mort . Am mai zis eu pe undeva ... Mort , cu un breneke 308 in cur ... 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2017 De pisicile mele sa nu va luati ca fac spume, clabuci si revolutie Auzi la ea offtopic. Pai Amada draga acu pe bune te intreb, apozitia din titlul Discutii generale care leaga topicele toate, la ce te indeamna pe tine asa, la nemurirea madularului? Am avut nu mai am. Sunt la mama acs bine mersi,dar siameza e tare batrana mnoD9oua bucurii am avut si eu pe dg topicu cu pisici si topicul cu capre care nu stiu unde este. Daca se ia cineva de ce ma bucura si pe mine sa stii ca ma supar Sunt tare zbrurdalnica si fericita. Si chiarr energica, parca-s titirez. Ploaia asta ma anima ashiaSunt totusi f pasnica si binevoitoare. Tu cum esti? Bai c are imi gaseste si mie topicul meu vechi cu poze cu capre? Deci nu reusesc sa il reperez//// l-o fi mutat pisicuts?sosssssssssssssss sos unde-s? va ro acuma serios vorbind sa ma aute careva sa il gasesc https://media.giphy.com/media/Slcv7swjqUKAg/giphy.gif 1 3
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 O zi buna Amada, prefer sa ma simt bine decat sa dau cu ochii de acreala a oricarei old spinsterSper sa te dezmurerezi si tu curand, pana atunci o stare enerala de bine iti doresc https://cdn.someecards.com/someecards/usercards/MjAxMy0wYjUwNTk2ZmUwZTQwMTA0.png
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 https://media.giphy.com/media/Slcv7swjqUKAg/giphy.gif Hait !!! Ferealaaaaa ... Iese scandal !!! Da' nu plec nicaieri ... Miau !!! Mrrrrr !!! Harst !!!
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 Hait !!! Ferealaaaaa ... Iese scandal !!! Da' nu plec nicaieri ... Miau !!! Mrrrrr !!! Harst !!! Un penis my dear ca m-a certat Scrat ca nu ma cenzurezO las sa latre singura daca e incapabila sa glumeasca si sa socializeze simtindu-se sinea bine in loc sa tot tranteasca si trancaneasca // maraie la toate cele. Am chestii mai bune de facut decat sa ma cert cu o baba acra, cum ar veni sa ma bucur de starea mea lumeata. Daca ea uraste oamenii care se simt bine cand e ea se tarareste cu un picior sa razbata e fix problema ei. Din partea mea nu merita nici macar o conversatie, deopotriva cu a nu-i mai posta pe vreun topic al ei vreodata.Sa vb cu cine o suporta asa cu e ea. Mie nu-mi arde de baba nebune
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2017 Hait !!! Ferealaaaaa ... Iese scandal !!! Da' nu plec nicaieri ... Miau !!! Mrrrrr !!! Harst !!! Nu e hait, poate din partea ei, mie mi se rupe. A postat in prostie... am intrebat-o ce a fumat. Vezi ultima ei postare, simti gustul de hait? Incearca ea sa se abtina, uneori nu prea ii iese...
ceaica Reputație: 875 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Octombrie 7, 2017 Adevărul e că aș mânca un fazan![/quoteE deschis sezonul de pe 1X 1
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 Femeie, tu chiar nu ob servi cat de nepoliticoasa si otravita esti de rautate de cate ori cineva se simte bine si tu devii pizmasa?NU esti tu femeie bolunda cinica , sarcastica sau funny.NU este vina nimanui ca ti-ai baut mintile si ficati, te dor salele cand e vreme urata, te-ai umflat cat ...o namila si asa erai inalta desi nici nu prea manci ca esti burdusita de alcool. E doar vina ta. Si nu trebuie sa te suporti altii cand esti rea si harca, vraitoarea din alba ca zapada sta-ti-ar maru in gat de toata cu suflet negru Eu promit sa nu mai vorbesc niciodata cu tine. Esti rea tu, si apoi devii defensiva spui ca lumeai, si dupa o saptamana te smiocai ca de ce nu vb lumea inapoi cu tine si invoci ca erai copil. esti copil pe dracu, copii sunt inocenti si fara un strop de pizma sau scoroeala pe care o ai tu in suflet. Nu vezi ca ai ruginit toata interior? O zi bunaNamaste
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2017 Femeie, tu chiar nu ob servi cat de nepoliticoasa si otravita esti de rautate de cate ori cineva se simte bine si tu devii pizmasa?NU esti tu femeie bolunda cinica , sarcastica sau funny.NU este vina nimanui ca ti-ai baut mintile si ficati, te dor salele cand e vreme urata, te-ai umflat cat ...o namila si asa erai inalta desi nici nu prea manci ca esti burdusita de alcool. E doar vina ta. Si nu trebuie sa te suporti altii cand esti rea si harca, vraitoarea din alba ca zapada sta-ti-ar maru in gat de toata cu suflet negru Eu promit sa nu mai vorbesc niciodata cu tine. Esti rea tu, si apoi devii defensiva spui ca lumeai, si dupa o saptamana te smiocai ca de ce nu vb lumea inapoi cu tine si invoci ca erai copil. esti copil pe dracu, copii sunt inocenti si fara un strop de pizma sau scoroeala pe care o ai tu in suflet. Nu vezi ca ai ruginit toata interior? O zi bunaNamaste Roz, nu-mi vorbi mie de acreala, otrava, etc. cand eu fac o gluma, iar tie nu-ti mai tace gura in jigniri. Nu ma impresionezi, m-am obisnuit cu psihicul tau fragil si daca ai observat in timp eu nu ti-am vorbit la fel, nu incep acum. Trista fiinta.
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Ba ... da tantalau sunt !!! Ce mi-o fi trebuit ... Aveam un bat mare , iar gardul avea niste gauri ... Ma plimb cu curul gol pe langa pula sculata !!! Fetiliiii !!! Gagiciliii !!! Mai bine va-mpacati , si-un cantecel porcos cantati ... d-ala cu bulane si buci , cum le place la futaci ... Nu prea rimeaza , da se potriveste ca a calului intr-a iepei , nu ? @Rozikante ... stai blanda mamito , te roaga fratele tau !!! imagineaza-ti ca vine Bobo cu un buchet de flocicele d-alea albe , si te cere de nevasta !!! Ia zi ... e mai bine ? Eu m-am resemnat , m-am prins ca-l iubesti numa' pe el , asa , cu nabadai !!! @plictisita ...da' de ce te aricesti , soro ? Esti mai mare , nu vrei tu sa preiei rolul de peacemaker ? Rozeaua e mai zburlita , tre' s-o iei asa cum e ... Mai derapeaza ea ... da' nu ingrijorator . Fii si tu mai intelegatoare , ca n-o fi gaura- cer ... Hai ma fetelor , n-o luati pe aratura ...OK ? please ? Pretty please ? With a cherry on top ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2017 Ba ... da tantalau sunt !!! Ce mi-o fi trebuit ... Aveam un bat mare , iar gardul avea niste gauri ... Ma plimb cu curul gol pe langa pula sculata !!! Fetiliiii !!! Gagiciliii !!! Mai bine va-mpacati , si-un cantecel porcos cantati ... d-ala cu bulane si buci , cum le place la futaci ... Nu prea rimeaza , da se potriveste ca a calului intr-a iepei , nu ? @Rozikante ... stai blanda mamito , te roaga fratele tau !!! imagineaza-ti ca vine Bobo cu un buchet de flocicele d-alea albe , si te cere de nevasta !!! Ia zi ... e mai bine ? Eu m-am resemnat , m-am prins ca-l iubesti numa' pe el , asa , cu nabadai !!! @plictisita ...da' de ce te aricesti , soro ? Esti mai mare , nu vrei tu sa preiei rolul de peacemaker ? Rozeaua e mai zburlita , tre' s-o iei asa cum e ... Mai derapeaza ea ... da' nu ingrijorator . Fii si tu mai intelegatoare , ca n-o fi gaura- cer ... Hai ma fetelor , n-o luati pe aratura ...OK ? please ? Pretty please ? With a cherry on top ? Ceai, nene? Unde ma vezi tu acrita, ca am facut o gluma? N-am ce sa impac ca nici nu m-am certat cu ea, singura se chinuie cu demonii proprii. Pe vremuri tipa sa o ignor, acum singura se baga... Am zis, instabila, varsta nu are nimic cu asta.Sa se ia de mana cu Tantrica la capitolul baliverne si sa-mi dea un mare IGNORE!
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Sa se ia de mana cu Tantrica la capitolul baliverne si sa-mi dea un mare IGNORE! Haida-de !!! VisPericulos n-are rival !!! Rozeaua macar e inteligibila ... chiar daca viteza de tastare o face sa mai dea rateuri . Hai ma , pe tine te-au calcat niste trenuri in viata , ai invatat niste smenuri ... fii tu sora mai mare si mai intelegatoare . Inteleg ca esti catranita , plictisita ... o viata avem , hai sa n-o trecem prin cur ... cea mai ramas din ea . Acu' vine asteroidu' , uraganu ' , mai stiu eu ce stihie d-asta sfarsitoare de planeta ... ne omoara aia , nu-i nevoie s-o facem noi inainte . Uite , daca te-am suparat , iarta-ma !!! Pe bune , zau asa ... 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2017 Haida-de !!! VisPericulos n-are rival !!! Rozeaua macar e inteligibila ... chiar daca viteza de tastare o face sa mai dea rateuri . Hai ma , pe tine te-au calcat niste trenuri in viata , ai invatat niste smenuri ... fii tu sora mai mare si mai intelegatoare . Inteleg ca esti catranita , plictisita ... o viata avem , hai sa n-o trecem prin cur ... cea mai ramas din ea . Acu' vine asteroidu' , uraganu ' , mai stiu eu ce stihie d-asta sfarsitoare de planeta ... ne omoara aia , nu-i nevoie s-o facem noi inainte . Uite , daca te-am suparat , iarta-ma !!! Pe bune , zau asa ... Nu m-am suparat, nu am de ce, serios. Nu vreau sa fiu prietena cu persoane care azi glumesc cu tine si maine te injura de morti ca nu stiu ce li s-a nazarit... Asta este Roz.Nu, merci oricum! Prefer sa-i dau cu flit pana pleaca singura.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 8, 2017 Imparate ... un fazan bun e un fazan mort . Am mai zis eu pe undeva ... Mort , cu un breneke 308 in cur ... Cu un Brenneke .308 il si jumulesti de pene, nu doar il omori. 2 14
raffaello Reputație: -6837 Postat Octombrie 8, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 8, 2017 Adevărul e că aș mânca un fazan![/quoteE deschis sezonul de pe 1X 4 5
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 Cu un Brenneke .308 il si jumulesti de pene, nu doar il omori. Pai aia e si ideea ... cu alice nu e sportiv , da' cu un gogoloi d-ala , ai satisfactia sa-l vezi cum explodeaza ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum