Sari la conținut

Lori bbw 0761162407

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
Postat

Ceva oferte speciale? Invatati si voi de la marii giganti comerciali :)

zi lori, 2 finalizari in 20 de minute :)

cine nu e in stare..........nu e vina ei ;)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

zi lori, 2 finalizari in 20 de minute :)

cine nu e in stare..........nu e vina ei ;)

Mersi de idee hingherule...dar personajul nu e de băgat în seamă,probabil că o sa se plictisească de atâta luat peste picior ai înjurături,sau poate se încăpățânează să rămână si sa contribuie sa abereze...pupici si te aștept să ne iubim 😘😘😘
  • Like 2
  • Oras:Brazilia
Postat

Mersi de idee hingherule...dar personajul nu e de băgat în seamă,probabil că o sa se plictisească de atâta luat peste picior ai înjurături,sau poate se încăpățânează să rămână si sa contribuie sa abereze...pupici si te aștept să ne iubim

Poate gasesti vreo 2 poze cu anuntul tau de aici la avizier la scoala la fiica-ta sa vezi atunci ce pierzi din tupeu.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Poate gasesti vreo 2 poze cu anuntul tau de aici la avizier la scoala la fiica-ta sa vezi atunci ce pierzi din tupeu.

Alejandro, inteleg ca obiectivul tau este sa "vanezi proxeneti". Ok, dar cu saracele fete ce ai de impartit?!

• Like 4
Postat

Alejandro, inteleg ca obiectivul tau este sa "vanezi proxeneti". Ok, dar cu saracele fete ce ai de impartit?!

Pai daca si-o cauta cu mine eu ce sa ii fac? Are apucaturi gen ines, intra pe profil la mine da rating de 1 steluta de zici ca ma afecteaza cumva, face ce face ma ataca asa subtil. Stii vorba aia, fiecare doarme asa cum isi asterne.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pai daca si-o cauta cu mine eu ce sa ii fac? Are apucaturi gen ines, intra pe profil la mine da rating de 1 steluta de zici ca ma afecteaza cumva, face ce face ma ataca asa subtil. Stii vorba aia, fiecare doarme asa cum isi asterne.

Nu-i da idei ca imediat isi cumpara 10 conturi SP si ne umple de sange pe toti. :)

• Like 6
  • Oras:Outside București
Postat

Neata băieți,astăzi vă aștept până la ora 18 !!!sa incepem Luna dragostei cu dragoste!!!

Te-am sunat ieri în nenumărate rânduri în speranța că voi reuși să te revăd pentru că am avut un drum până la Ploiești!

Ghinion! Probabil prea ocupată!

Vizitator
Postat

Te-am sunat ieri în nenumărate rânduri în speranța că voi reuși să te revăd pentru că am avut un drum până la Ploiești!

Ghinion! Probabil prea ocupată!

Îmi pare RAU...m ai sunat oare după 18 (sper că m-ai sunat pe Nr nou) am avut ceva treburi persoanale după amiază....
  • Like 1
Postat

Îmi pare RAU...m ai sunat oare după 18 (sper că m-ai sunat pe Nr nou) am avut ceva treburi persoanale după amiază....

Nuuu! Am sunat de pe la 15 până la 18!

Nu contează pentru că oricum voi reveni la tine!

Vizitator
Postat

Nuuu! Am sunat de pe la 15 până la 18!

Nu contează pentru că oricum voi reveni la tine!

Da...exact în orele in care sunt cu fiimea...când dorești, te pup!
  • Like 1
Vizitator
Postat

Nu-i da idei ca imediat isi cumpara 10 conturi SP si ne umple de sange pe toti. :)

Nu cheltui bani pe prostii...știi?nu înțeleg de ce ii tii isonul,am văzut că ai păreri pro si contra uneori poate nu am fost de acord cu tine,dar nu mereu trebuie sa fim de acord cu oamenii,fiecare are păreri,dar "dansu" exagerează si vad că ție nu îți displace comportamentul lui...o zi frumoasă!
Vizitator
Postat

Domnilor,îmi cer scuze pentru cei care m-au sunat ieri ei nu am răspuns,am văzut de pe scări SI mi-am "fracturat"ligamentele de la un picior,sunt disponibila astăzi pâna la 16,dar fiți blânzi cu mine :*!!!

Va astept!!!

Vizitator
Postat

Buna..care este nr nou de tel?pup

0787 824 459

• Like 1
Postat

WaaW o sa iti faca o medalie :))))

Ești răutăcios!

După ce o vei vizita s-ar putea să memorezi și tu numărul măcar pentru oralul ei remarcabil!

• Like 3
Vizitator
Postat

Dragilor astăzi vă aștept până la ora 19!

• Like 1
Postat

Ești răutăcios!

După ce o vei vizita s-ar putea să memorezi și tu numărul măcar pentru oralul ei remarcabil!

Intrebare fara rautate: sa ma scuze donsoara dar nu inteleg cum poate fi remarcabil un oral protejat si fara finalizare ..... :thinking  :thinking  :thinking

• Like 4
Postat

Intrebare fara rautate: sa ma scuze donsoara dar nu inteleg cum poate fi remarcabil un oral protejat si fara finalizare ..... :thinking  :thinking  :thinking

Nu stiam ca nu accepta neprotejat. :-/

• Like 2
Vizitator
Postat

Nici eu nu stiam asta, hahahah ,eu fac oral neprotejat intradevar in functie de igiena...dar nu finalizare in gura mea...se poate prin titty fuck...gen.

• Like 3
Postat

Așa cum un "normal" trecut prin cele mai inventive poziții,cu implicare,cu orgasme de ambele părți,cu o furtună de senzații poate fi remarcabil chiar dacă este protejat și cu finalizare ascunsă!

Clarificare:oralul este fără finalizare orală,dar POATE fi NEPROTEJAT!

Postat

totusi.....cred ca poate fi OK dar nu remarcabil ;)

poate donsoara se ragandeste si sa duca oralul pe cele mai inalte culmi ! :)  :bow  :clapp  :hooray  :hooray  :hooray  :clap2  :felatie

• Like 2

Postat

poate donsoara se ragandeste la treaba cu finalizarea ascunsa si sa duca oralul pe cele mai inalte culmi ! :)  :bow  :clapp  :hooray  :hooray  :hooray  :clap2  :felatie

m-am  zapacit cu gandul la donsoara si am clicait aiurea aici ;)

hai cu CIM-u donsoara ! :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...