lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 3, 2018 Nici eu nu stiam asta, hahahah ,eu fac oral neprotejat intradevar in functie de igiena...dar nu finalizare in gura mea...se poate prin titty fuck...gen.Frumoasa fetita ai, sa-ti traiasca si sa ai numai bucurii
hingherul Reputație: 481 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Februarie 3, 2018 Nici eu nu stiam asta, hahahah ,eu fac oral neprotejat intradevar in functie de igiena...dar nu finalizare in gura mea...se poate prin titty fuck...gen.asta este ca valahia sau spiru haret, facultate dar de la distanta :) :) :) :)deci, se pare ca faci un oral buun, dar pana la remarcabil ....fara cim, mai este ;) vorba lunga saracia omului - o sa te vizitez ! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2018 Postat Februarie 4, 2018 Frumoasa fetita ai, sa-ti traiasca si sa ai numai bucuriiWow ,m -ai surprins,mersi frumos tare ,si tie iti doresc numai bine,pup leutule! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2018 Postat Februarie 4, 2018 asta este ca valahia sau spiru haret, facultate dar de la distanta :) :) :) :)deci, se pare ca faci un oral buun, dar pana la remarcabil ....fara cim, mai este ;) vorba lunga saracia omului - o sa te vizitez !Da...eu te astept cu drag,insa cim nu voi face niciodata, am mai scris ca nu suport gustul...si decat sa provoc neplaceri atat voua cat si mie ,mai bine asa! 2
hingherul Reputație: 481 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Februarie 4, 2018 Da...eu te astept cu drag,insa cim nu voi face niciodata, am mai scris ca nu suport gustul...si decat sa provoc neplaceri atat voua cat si mie ,mai bine asa!O sa mananc zmeura inainte ;) :) :) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Buna dimineața dragii mei,va aștept săptămâna asta la programul normal 9-16 ,sa aveți o săptămâna minunata(sa o incepeti cu mine) :* 1
tony27 Reputație: 44 Postat Februarie 6, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 6, 2018 Actualizeaza numarul de telefon si in topic, sa stie orice destept care ii numaru' bun. P.S Ai devenit scumpa la vedere, probabil ca trebe sa iti faci programare in avans cu cateva zile bune, la ce clientela este.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Actualizeaza numarul de telefon si in topic, sa stie orice destept care ii numaru' bun. P.S Ai devenit scumpa la vedere, probabil ca trebe sa iti faci programare in avans cu cateva zile bune, la ce clientela este.Buna,Tony ,la ce te referi la numărul din titlu?pentru că acolo este ok ,sau in descriere?
tony27 Reputație: 44 Postat Februarie 6, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 6, 2018 Buna,Tony ,la ce te referi la numărul din titlu?pentru că acolo este ok ,sau in descriere? Lory bbw 0761 162 407, iar noul numar este 0787 824 459.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 ???? Nuuu ăla nu este numărul meu , numărul meu cel nou este 0761162407, celălalt nu știu ce e cu el,înainte am avut unul de Vodafone ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 O sa mananc zmeura inainte ;) :) :)Zmeura...congelata? Pe vremea asta cam complicat ,este antioxidant,dar nu cred că schimba gustul 😂😂😂 2
hingherul Reputație: 481 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Februarie 6, 2018 Zmeura...congelata? Pe vremea asta cam complicat ,este antioxidant,dar nu cred că schimba gustul si eu care credeam ca este singura sansa .... ;) ;) ;) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2018 Postat Februarie 8, 2018 Neata băieți...este vreme numai buna de făcut dragoste!!! Va aștept 😉 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2018 Postat Februarie 11, 2018 Dragii mei astazi va voi onora cu prezenta incepand cu orele 16 pana la 21,ma puteti contacta prin Whatsapp pentru programari sau telefonic(dar raspund mai greu).Sa aveti o duminica linistita! 2
cityoflove Reputație: 14 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Private Club Oras:Private Club Postat Februarie 11, 2018 Daaa
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Buna dimineața domnilor,astăzi sunt intre orele 9-16 ðŸ˜ðŸ˜˜
momo29 Reputație: 2 Postat Februarie 14, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 14, 2018 Sunat pe domnisoara Lori,stabilit tot ,dupa ce am ajuns la strada cu pricina a spus ca mai trebuie sa astept 30 min,am spus Ok,nu aveam altceva de facut,dupa 30 de min revin cu tel ....surpriza fata numai raspunde timp de 1 ora sunat continuu,asadar...de evitat! 1
Vizitator unul-oarecare Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Gandeste-te oare de ce te-a refuzat fix pe tine!
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 14, 2018 Sunat pe domnisoara Lori,stabilit tot ,dupa ce am ajuns la strada cu pricina a spus ca mai trebuie sa astept 30 min,am spus Ok,nu aveam altceva de facut,dupa 30 de min revin cu tel ....surpriza fata numai raspunde timp de 1 ora sunat continuu,asadar...de evitat!Este prima dată cand patesti asta? La mine nu, chiar m-am obișnuit, se întâmplă frecvent. (Nu ma refer la domnisoara in cauza, nu am fost la ea). 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Sunat pe domnisoara Lori,stabilit tot ,dupa ce am ajuns la strada cu pricina a spus ca mai trebuie sa astept 30 min,am spus Ok,nu aveam altceva de facut,dupa 30 de min revin cu tel ....surpriza fata numai raspunde timp de 1 ora sunat continuu,asadar...de evitat!Nu știu când sa întâmplat asta,astăzi de exemplu nu am lucrat,iar zilele astea am avut programari...Oare ești tu cel care trebuia să vii săptămâna trecută la 12:30 SI ai venit la 12 stand în dreptul casei mele... nu știu dar mie nu îmi sună deloc pățania ta... Pinocchio!!!! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2018 Postat Februarie 15, 2018 Astăzi sunt la locație...va aștept până la ora 16 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Postat Februarie 16, 2018 Domnilor,zic sa terminam săptămâna lucrătoare bine,in compania mea 😆,va aștept astăzi până la ora 16!!!REMEMBER : NOUL MEU NUMAR DE TELEFON 0761162407 !!!!😘😘😘 3
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Februarie 18, 2018 Oras:BUH Oras:BUH Postat Februarie 18, 2018 Buna faci o exceptie te rog duminica?Adica 18 feb.Vin de la Bucuresti, cum am zis intr-un post anterior esti dulcetica rau.Maine dupa ora 18-19.Sweet kiss
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Postat Februarie 18, 2018 Buna faci o exceptie te rog duminica?Adica 18 feb.Vin de la Bucuresti, cum am zis intr-un post anterior esti dulcetica rau.Maine dupa ora 18-19.Sweet kissOk,ma suni si stabilim!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum