tony27 Reputație: 44 Postat Martie 5, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Martie 5, 2018 Început cu umeri-craci și într-o parte destul de mult,cu o participare mai mult decât bună,când chiar trăiește momentele, după care trecem la doggystyle!Aici,datorită fundului foarte înapoi,fură grav la centimetri! :laugh2După relativ scurt timp se retrage! Atat de mult i-a placut doggystyle cu tine de s-a restras imediat. Ce vrei sa spui de fapt cu fundul foarte inapoi? Mie nu mi s-a parut. 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Martie 5, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Martie 5, 2018 Ea știe mai bine ce îi place și ce nu!Și cât și cum!Toți avem poziții favorite!Pe mine nu m-a deranjat! Are fundul foarte bombat și,fiind și mai mare,în păsărică nu poți intra cu toți centimetri din dotare!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 Iartă-mă shaky pentru greșeala de a da o informație greșită!Sper să nu îți aducă prea multe prejudicii!A fost neatenție,nu intenție! :kiss3Nu conteaza oricum,pe forumul asta si spatiile dintre cuvinte se iau la purificat,noi sa fim sanatosi.O zi buna ca tine :* ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 fata, el a zis, io n-am dat cu parul :) :)si sa mi zici dinainte, sa fac o cura de dulceata de trandafiri :) :)Dulceata de trandafiri,mmm delicios ,sa-mi aduci si mie ! :* 1
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Martie 5, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 5, 2018 Dulceata de trandafiri,mmm delicios ,sa-mi aduci si mie ! :*Se vede ca te-ai mutat cu Alice!! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 Se vede ca te-ai mutat cu Alice!!Ce legatura are?
ciociocio Reputație: 54 Postat Martie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2018 Dulceata de trandafiri,mmm delicios ,sa-mi aduci si mie ! :*. Dulceata ingrasa
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Martie 5, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 5, 2018 Ce legatura are?Pana sa te muti la ea era liniste pe topicul tau, ai intrat in anturajul ei au inceput off-topic fara nici o noima, de cateva pagini sunt doar aberatii 1
bella black Reputație: 189 Postat Martie 5, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 5, 2018 Pana sa te muti la ea era liniste pe topicul tau, ai intrat in anturajul ei au inceput off-topic fara nici o noima, de cateva pagini sunt doar aberatii Ca si comentariul al domnului de mai sus ca "dulceata ingrasa?". Si statul la calculator 24/7 sa se comenteze in loc sa se iasa la o gura de aer ingrasa. Lion, vezi-ti de treaba ta. Din momentul asta nici eu, nici Lory nu vom mai raspunde aici. Zi buna.
djalex21 Reputație: 255 Postat Martie 5, 2018 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Martie 5, 2018 Salutare baieti bifat astazi Lory . Indrumat catre noua locatie forte usor de ajuns ,ma intampinat intr-o bluza gen rochita neagra cu parul cretttðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜(cand mergeam la ea il avea indreptat ) locatia este chiar ok cu totate ca pe mine nu ma deranja nici unde activa in trecut ! Am optat pt o fin orala executata foarte bine echiparea si am.fugit eram pe fuga data viitoare promit ca stau mai mult! Prezenta colegei ei in garsoniera nu am simtit-o cu toate ca mi-as fi dorit sa o cunosc 😘😘😘Big Like & Big kiss Lory 4
ciociocio Reputație: 54 Postat Martie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2018 Ca si comentariul al domnului de mai sus ca "dulceata ingrasa?". Si statul la calculator 24/7 sa se comenteze in loc sa se iasa la o gura de aer ingrasa.Doar este un forum unde putem spune parerea si impresiile. Crezi ca voi nu aveti nevoie de o gura de aer?
anefsex Reputație: 793 Postat Martie 8, 2018 Oras:București Oras:București Postat Martie 8, 2018 .Buna lory, scuze de deranj imi poti da nr tau de telefon si unde te gasesc , daca se poate. Multumesc frumos o seara buna!
zzppzz Reputație: 45 Postat Martie 9, 2018 Oras:B Oras:B Postat Martie 9, 2018 Buna lory, scuze de deranj imi poti da nr tau de telefon si unde te gasesc , daca se poate. Multumesc frumos o seara buna! Cel mai probabil numarul e in titlul topicului :)
anefsex Reputație: 793 Postat Martie 9, 2018 Oras:București Oras:București Postat Martie 9, 2018 .Buna Lory , cand te pot gasi disponibila pentru a iti cere mai multe detalii.
nana Reputație: 0 Postat Martie 9, 2018 Oras:cluj Oras:cluj Postat Martie 9, 2018 Salut ce program are ?
anefsex Reputație: 793 Postat Martie 9, 2018 Oras:București Oras:București Postat Martie 9, 2018 .Buna Lory numarul tau este 0761162407 sau este altul as vrea sa stabilim o intalnire.
ciociocio Reputație: 54 Postat Martie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2018 Buna Lory numarul tau este 0761162407 sau este altul as vrea sa stabilim o intalnire.Este la titlu, asa greu sa suni?
anefsex Reputație: 793 Postat Martie 9, 2018 Oras:București Oras:București Postat Martie 9, 2018 Este la titlu, asa greu sa suni?Multumesc , am crezut ca este altul , Am sunat si nu a raspuns probabil era ocupata.
emachines Reputație: 868 Postat Martie 10, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 10, 2018 Nu va mai agitati::-) s-a reinventat de cand a schimbat locatia
ciociocio Reputație: 54 Postat Martie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2018 Multumesc , am crezut ca este altul , Am sunat si nu a raspuns probabil era ocupata.Insista
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2018 Postat Martie 10, 2018 Azi sunt la locatie 10-18,va astept cu mare drag :* 1
anefsex Reputație: 793 Postat Martie 10, 2018 Oras:București Oras:București Postat Martie 10, 2018 Azi sunt la locatie 10-18,va astept cu mare drag :*Buna Lory maine esti disponibila daca da intre ce ore. Multumesc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2018 Postat Martie 15, 2018 Hey guys azi va astept la locatia cea noua pana la orele 16 !!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum