pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 11, 2017 Dacă faci un miracol s-arăt ca domnișoara, pe cuvânt dacă mă supăr să rămână poza asta aici! Mișcare + mâncare sănătoasă - şaorma cu dătoate = miracol.
whateverworks17 Reputație: 138 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:b Oras:b Autor Postat Octombrie 11, 2017 Mișcare + mâncare sănătoasă - şaorma cu dătoate = miracol.Notat.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Mișcare + mâncare sănătoasă - şaorma cu dătoate = miracol. Da, da, asa e!Ma intreb totusi, care dintre cele trei elemente miraculoase mentionate de tine nitel mai sus, au avut aportul esential in a "desena" acele buze si a "lumina" acei ochi.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 11, 2017 Da, da, asa e!Ma intreb totusi, care dintre cele trei elemente miraculoase mentionate de tine nitel mai sus, au avut aportul esential in a "desena" acele buze si a "lumina" acei ochi. Gang-bang-ista la față voia miracol? Sau la carcasă?
whateverworks17 Reputație: 138 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:b Oras:b Autor Postat Octombrie 11, 2017 Gang-bang-ista la față voia miracol? Sau la carcasă?Ce karma proastă, fir-ar ea să fie. Scap de una, dau de alta. Răspunsul ăla venea la sfârșitul unei lungi dezbateri, cât să detensioneze situația. Nu caut nici estetician, nici nutriționist. Am notat sugestia, ți-ai aruncat și ironia, we're good. Precizările mele erau în interesul onestității (că-i urât să pretinzi că ai 90-60-90 și să ademenești un bărbat care n-ar fi atras de formele mele. Și pierdere de timp), dar nu erau un apel disperat.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Octombrie 11, 2017 Poza domnisoarei care organizeaza futaiul mioritic:Nu te-ai plictisit?! 1
ironic Reputație: 57 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 ..cautarea de pretedenți a luat sfârsit?
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 11, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 11, 2017 Nu te-ai plictisit?!Sar'na. Ce mai faci, donsoara?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Dacă faci un miracol s-arăt ca domnișoara, pe cuvânt dacă mă supăr să rămână poza asta aici!de ce te subestimezi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Nu te-ai plictisit?!nu...ai vreo poza sa ne arati ?
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 11, 2017 Luati si un film: https://www.xnxx.com/video-g18oz49/blow_bang_ho_bukkake_face Mai in ton cu titlul postarii...
halong bay Reputație: 70 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Gang-bang-ista la față voia miracol? Sau la carcasă?Nicusor de la piata mare?)
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 11, 2017 un bărbat care n-ar fi atras de formele mele Hai sa nu ne alintam si sa fim sinceri: ne-am infige si-ntr-un gard! Pe Internet s'tem toti "pretentiosi", dar in teren ne ducem ca torpila-n crucisatorul inamic... Nu-i un semn de barbatie sa faci nazuri, e un semn de barbatie sa poti... alina orice persoana de sex feminin, zic eu. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Luati si un film: https://www.xnxx.com/video-g18oz49/blow_bang_ho_bukkake_face Mai in ton cu titlul postarii... nici chiar asa...cred ca fata isi va indeplini fantezia.. eu n.am mai vazut nici o domnisoara asa ..sa stie ce vrea..
ceaica Reputație: 875 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Octombrie 11, 2017 Motane, nu ii mai triezi oleaca pe astia care nu au avut prima polutie??? 4
whateverworks17 Reputație: 138 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:b Oras:b Autor Postat Octombrie 11, 2017 Hai sa nu ne alintam si sa fim sinceri: ne-am infige si-ntr-un gard! Pe Internet s'tem toti "pretentiosi", dar in teren ne ducem ca torpila-n crucisatorul inamic... Nu-i un semn de barbatie sa faci nazuri, e un semn de barbatie sa poti... alina orice persoana de sex feminin, zic eu. Hai că nu-i chiar aşa. Ăla-i mercy fuck cel mult. Una e când te uiţi, îţi place şi vrei să ai şi alta e când zici: hai, fie, dacă-i musai. Scularea, băiete, că avem treabă! Şi diferenţierea o dă atracţia... sau lipsa ei. Plus că, dacă s-a înţeles că am probleme în a-mi găsi un bărbat doritor, înseamnă că am scris mult şi fix ca toanta-n păpuşoi. Nu despre asta era vorba. Nu-s ipocrită să spun că nu m-ar fi deranjat să arăt ca Romy Schneider (vie şi-n tinereţe, biensur), că râde toată lumea de mine pe bună dreptate, dar nici bătută de soartă şi pierzătoare-n loteria genetică nu mă dau. 2
whateverworks17 Reputație: 138 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:b Oras:b Autor Postat Octombrie 11, 2017 Hai că nu-i chiar aşa. Ăla-i mercy fuck cel mult. Una e când te uiţi, îţi place şi vrei să ai şi alta e când zici: hai, fie, dacă-i musai. Scularea, băiete, că avem treabă! Şi diferenţierea o dă atracţia... sau lipsa ei. Plus că, dacă s-a înţeles că am probleme în a-mi găsi un bărbat doritor, înseamnă că am scris mult şi fix ca toanta-n păpuşoi. Nu despre asta era vorba. Nu-s ipocrită să spun că nu m-ar fi deranjat să arăt ca Romy Schneider (vie şi-n tinereţe, biensur), că râde toată lumea de mine pe bună dreptate, dar nici bătută de soartă şi pierzătoare-n loteria genetică nu mă dau. * că m-ar fi deranjat
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 oricum....la parte de IQ si gandire metafizica esti departe fatza de altii.. 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 11, 2017 Hai că nu-i chiar aşa. Ăla-i mercy fuck cel mult. Una e când te uiţi, îţi place şi vrei să ai şi alta e când zici: hai, fie, dacă-i musai. Scularea, băiete, că avem treabă! Şi diferenţierea o dă atracţia... sau lipsa ei. Plus că, dacă s-a înţeles că am probleme în a-mi găsi un bărbat doritor, înseamnă că am scris mult şi fix ca toanta-n păpuşoi. Nu despre asta era vorba. Nu-s ipocrită să spun că nu m-ar fi deranjat să arăt ca Romy Schneider (vie şi-n tinereţe, biensur), că râde toată lumea de mine pe bună dreptate, dar nici bătută de soartă şi pierzătoare-n loteria genetică nu mă dau. Stii ca erectia nu merge pe sistemul "hai, fie, dacă-i musai", nu?! Erectia doar... este. Nu stiam de conceptul "mercy fuck", ma depaseste grav. N-am intalnit femeie care sa "nu ma atraga", poate doar sa fie atat de nesimtita si proasta incat sa nu stiu pe unde sa fug, dar nu este cazul.
whateverworks17 Reputație: 138 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:b Oras:b Autor Postat Octombrie 11, 2017 Stii ca erectia nu merge pe sistemul "hai, fie, dacă-i musai", nu?! Erectia doar... este. Nu stiam de conceptul "mercy fuck", ma depaseste grav. N-am intalnit femeie care sa "nu ma atraga", poate doar sa fie atat de nesimtita si proasta incat sa nu stiu pe unde sa fug, dar nu este cazul. Asta-i o discuţie prea lungă şi probabil nepotrivită pentru site-ul ăsta. Eu în continuare nu văd lucrurile aşa. Tu zici că generalizarea ar fi: eu bărbat, tu femeie, pac, erecţie?Aveam un coleg de facultate moldovean care vorbea destul de pe şleau în general, iar la un moment dat ne-a zis: „mă, p**a nu știe carte”. Eu una tind să cred că avea dreptate. Dacă nu-i o femeie la care să te intereseze și alte lucruri (adică o femeie pe care s-o cunoști suficient de bine cât să existe un soi de pachet de lucruri care te atrag la ea), lucrurile-s destul de simpliste: vrei au ba. Carevasăzică, te uiți la ea și poți să zici: „da, aș vedea-o dezbrăcată”saaaau „mai bine nu, mulțumesc”. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Stii ca erectia nu merge pe sistemul "hai, fie, dacă-i musai", nu?! Erectia doar... este. Nu stiam de conceptul "mercy fuck", ma depaseste grav. N-am intalnit femeie care sa "nu ma atraga", poate doar sa fie atat de nesimtita si proasta incat sa nu stiu pe unde sa fug, dar nu este cazul. la mine dak nu este bunaciune sexoasa..n.o fut...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Octombrie 11, 2017 Sar'na. Ce mai faci, donsoara?Buna,buna!Toate bune si frumoase, tocmai ce m-am intors din concediu.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Octombrie 11, 2017 nu...ai vreo poza sa ne arati ?Nu esti nici amuzant,nici interesant... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum