Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Aoleu, ce mi-ai făcut? M-a pus satana să mă uit la cum arată fetele de pe site-ul ăsta... :)

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Si la ce concluzie ai ajuns? 

Nu pui o poza? Serios, m-ai facut curioasa. Am cunoscut o fata care a luat N kg in plus, dar i-a pus numai pe cur si coapse...

• Oras:Undeva
Postat

Bun, fara suparare, poti dovedi ca esti femeie si nu vreun troll?!

Nu de alta, dar postarea ta cu care ai si deschis topicul, fiind si prima, nu imi inspira asa mare incredere, fara suparare.

• Oras:b
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Si la ce concluzie ai ajuns? 

Nu pui o poza? Serios, m-ai facut curioasa. Am cunoscut o fata care a luat N kg in plus, dar i-a pus numai pe cur si coapse

Măi, ce să zic, chiar şi din postura unei femei heterosexuale, pot să apreciez un corp foarte frumos (şi să mă roadă invidia, chiar dacă e uşor să fii invidios şi să nu-ţi dai seama că un corp frumos implică şi nişte eforturi). 

Altă poză nu mă voi aventura să postez (din motive evidente). 

Acum ştii cum e, cui îi place, bine. Cui nu, e liber să nu se bage. 

Felul în care arăt e perfect asumat, nutriţionistul nu-l caut pe nimfomane.ro. :))

Postat

Măi, ce să zic, chiar şi din postura unei femei heterosexuale, pot să apreciez un corp foarte frumos (şi să mă roadă invidia, chiar dacă e uşor să fii invidios şi să nu-ţi dai seama că un corp frumos implică şi nişte eforturi). 

Altă poză nu mă voi aventura să postez (din motive evidente). 

Acum ştii cum e, cui îi place, bine. Cui nu, e liber să nu se bage. 

Felul în care arăt e perfect asumat, nutriţionistul nu-l caut pe nimfomane.ro. :))

Scuze, uitasem să ataşez poza. 

post-246702-0-08883800-1507559403_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Dilane, te bagi ? 

:no2 :slap2

Am aici destule fete, la top si chiar si la testate, de ce sa ma intalnesc cu cineva cand nu am nimic, nu detalii, nu poze, nu telefon, Nimic. Asa ca...PAS!

:slap2 :pepsi

Postat

Scuze, uitasem să ataşez poza. 

Vrei sa-mi rup gatul?  :laugh2

Din poza asta nu se intelege nimic, decat o femeie care clar are mai putin de 82kg.  :no2

Poftim una dreapta, sa ma contrazica cineva!  :256  :laugh2

post-109659-0-34478300-1507559683_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Din poza asta nu se intelege nimic, decat o femeie care clar are mai putin de 82kg.  :no2

Acum trebuie să pun şi una pe cântar? :)

Am mâinile groase, coapsele şi pulpele groase, sânii mari + densitate osoasă mai mult decât bună. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da, nu-i rau, se vede  la mana cu care tine telefonul  ca e asa cum spune, mai plinuta. 

Se poate si o poza din profil? 

Vizitator
Postat

:no2 :slap2

Am aici destule fete, la top si chiar si la testate, de ce sa ma intalnesc cu cineva cand nu am nimic, nu detalii, nu poze, nu telefon, Nimic. Asa ca...PAS!

:slap2 :pepsi

Aha! 

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Oglinda e dIvina! Ie d-aia da suPtiaza! :)

• Like 2
Postat

Oglinda e obişnuită, unghiul e prost (sau bun, dacă o luăm aşa). Să ne calmăm.

Nu mai stii de gluma, Domnisoara? :)

Peseu:

Dupa ce-ti faci idee cum e cu juniori, eu zic sa-ncerci niste seniori. S-ar putea sa fii surprinsa. :)

• Like 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

cel mai tare topic de pe forum!

Felicitari @whateversworks17 si sper sa iasa ceva frumos la sfarsit.

:flowers2

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Am senzatia ca hormonii au sarit gardul, iar doamna whateverworks17 rade cu gura pana la urechi si se simte flatata de "nebunia" de aici. 

Clar ca e de urmarit... 

• Like 2
Postat

Am senzatia ca hormonii au sarit gardul, iar doamna whateverworks17 rade cu gura pana la urechi si se simte flatata de "nebunia" de aici. 

Clar ca e de urmarit... 

The Usual Suspects, hă? 

Nu râd cu gura până la urechi, dimpotrivă. Până acum, sunt oameni care mi-au stârnit interesul (şi sper să fie reciproc), dar şi oameni cărora nu ştiu cum să le mai explic că nu se poate. 

Acum, rămâne de văzut. 

• Like 1
Postat

The Usual Suspects, hă? 

Nu râd cu gura până la urechi, dimpotrivă. Până acum, sunt oameni care mi-au stârnit interesul (şi sper să fie reciproc), dar şi oameni cărora nu ştiu cum să le mai explic că nu se poate. 

Acum, rămâne de văzut. 

:hihat 

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

cel mai tare topic de pe forum!

Felicitari @whateversworks17 si sper sa iasa ceva frumos la sfarsit.

:flowers2

Da, clar, sunt deja 8 pagini si nici un scandal serios intre dusmani  :laugh2  Aproape de necrezut  :rax2

Postat

Peseu:

Dupa ce-ti faci idee cum e cu juniori, eu zic sa-ncerci niste seniori. S-ar putea sa fii surprinsa. :)

Nu-s de cursă lungă. Bifez ce-i de bifat şi-mi văd de ale mele. Ştii cum e, până și fetele bune pot să plece-ntr-o scurtă vacanță pe tărâmul păcatelor, dar apoi se întorc acasă și revin la ce-i normal pentru ele. 

Este și un senior pe shortlist, l-a diferențiat tocmai lipsa unei atitudini de holtei care-ți trage una peste ceafă și-ți trântește toate apelativele din lume dacă refuzi. Dacă a fost psihologie inversă, i-a ieșit. :))

Postat

Nu-s de cursă lungă. Bifez ce-i de bifat şi-mi văd de ale mele. Ştii cum e, până și fetele bune pot să plece-ntr-o scurtă vacanță pe tărâmul păcatelor, dar apoi se întorc acasă și revin la ce-i normal pentru ele. 

Este și un senior pe shortlist, l-a diferențiat tocmai lipsa unei atitudini de holtei care-ți trage una peste ceafă și-ți trântește toate apelativele din lume dacă refuzi. Dacă a fost psihologie inversă, i-a ieșit. :))

Pofta vine mancand. N-ai de unde sti ce liste vei face in viitor.

Oricum, e de apreciat curajul tau. Iti trebuie ceva curaj sa pui in practica o asemenea fantezie.

Postat

... Ştii cum e, până și fetele bune pot să plece-ntr-o scurtă vacanță pe tărâmul păcatelor, dar apoi se întorc acasă și revin la ce-i normal pentru ele. ...

Si de ce o fata "buna" ar cauta niste "curvari" sa-si faca de cap? 

• Like 1

Vizitator beraru
Postat

Peseu:

Ce faci Raffa, nici tu nu te incadrezi? 'Tu-i mama ma-sii, parca suntem blestemati!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...