Sari la conținut

Club special pentru....

Postări Recomandate

• Oras:undeva
Postat

Deci ideea e urmatoarea : un club din ala swiming sau cum se zice, poate sunt si femei din alea dornice de... chiar exista o locatie in spatele unui supermarket de pe Dacia unde era mai demult ceva magazin de pantofi sau ce da acuma ii gol nah acolo ar fi bine si ar fi o chestie de asta legala ma gandesc daca ar fi doar asa ca cine vrea doar sa ... barbat sau femeie,  sa vina sigur accesul interzis persoanelor de sub 18 ani totul izolat fonic facut ca la cazino totul opac ca o pestera secreta :). Problema ar fi numai legata de anonimat nu se pot cred eu identifica cu buletinu ca atunci bady gardu iar putea afla identitatea, sar putea face invitatii sau ma rog sa se acopere partea aia din buletin unde ii numele sa se vada doar anul nasterii, sar putea folosi masti de cei care tin la anonimat si desigur prezervativ obligatoriu ca nu ar fi bine sa fie focar de boli.  Ce parere aveti?

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Deci ideea e urmatoarea : un club din ala swiming sau cum se zice, poate sunt si femei din alea dornice de... chiar exista o locatie in spatele unui supermarket de pe Dacia unde era mai demult ceva magazin de pantofi sau ce da acuma ii gol nah acolo ar fi bine si ar fi o chestie de asta legala ma gandesc daca ar fi doar asa ca cine vrea doar sa ... barbat sau femeie,  sa vina sigur accesul interzis persoanelor de sub 18 ani totul izolat fonic facut ca la cazino totul opac ca o pestera secreta :). Problema ar fi numai legata de anonimat nu se pot cred eu identifica cu buletinu ca atunci bady gardu iar putea afla identitatea, sar putea face invitatii sau ma rog sa se acopere partea aia din buletin unde ii numele sa se vada doar anul nasterii, sar putea folosi masti de cei care tin la anonimat si desigur prezervativ obligatoriu ca nu ar fi bine sa fie focar de boli.  Ce parere aveti?

Cluburi de care zici tu......sunt destule la Baile Felix la diferite hoteluri.  Poate ai vrut sa zici club de swing si nu swiming (inot). :slap2

Postat
 Cluburi de care zici tu......sunt destule la Baile Felix la diferite hoteluri.  Poate ai vrut sa zici club de swing si nu swiming (inot). :slap2

Bine mah ca am zis ,, cam asa ceva ,, :)) tot acolo i swing swiming inotam printre... :)

• Oras:oradea
Postat

oradea e prea mica pt asa ceva,ar fi bine pe viitor.la budapesta sau debretin se organizeaza petreceri de genul dar pt unii limba e problema

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Sunt, au fost anunturi si pe ceva site-uri de dating,matrimoniale din oradea. Ei bine problemele sunt urmatoarele.

Petrecerea se tine in alt oras sau ma rog, la iesire din oras.

Se plateste intrare. De obicei bate 1-200Euro. E in jur la 2-300 Euro.

Iar problema cea mai mare e sa platesti banii aia si sa nu ai parte de nimic. Adica daca stai mai prost cu sala, sau cu 'zambetul' o sa dai banii degeaba.

Aia care organizeaza asemenea evenimente, nu iti garanteaza ca o sa ai parte de ceva.

Postat

Da cred ca ei din asta fac bani din taxare, bilet :)  Oricum se poate incerca. Nu stiti cam cat ar fi chiria pe un an de zile la un spatiu potrivit? Pana la urma ce ar trebui ? Sa aiba un bar. Mai bine cei care au fost la asemenea locale sa o descrie un pic cam ce ar trebuii ... in afara de femei :)

Postat

sunt nou pe aici...ce ce fel de cluburi spune-ai? la care hotel ?

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Da cred ca ei din asta fac bani din taxare, bilet :)  Oricum se poate incerca. Nu stiti cam cat ar fi chiria pe un an de zile la un spatiu potrivit? Pana la urma ce ar trebui ? Sa aiba un bar. Mai bine cei care au fost la asemenea locale sa o descrie un pic cam ce ar trebuii ... in afara de femei :)

La un astfel de club de obicei la parter este locul unde lumea socializeaza la un pahar......este un bar...se poate chiar si dansa.Persoanele singure sunt mai rar acceptate,de obicei femeile,dar sunt unele care accepta si barbati siguri. La aceste cluburi merg de obicei cuplurile casatorite sau necasatorite,depinde de situatie.Intalnirile intime au loc in alta parte sau la etaj unde sunt camere special amenajate.In vest sunt camere care in loc de usa au doar o draperie....daca mergi acolo cu inca cineva daca vrei tragi draperia si sunteti doar voi, daca vrei....nu tragi draperia si asta este considerata o invitatie pentru altii......sa priveasca sau sa intre si ei ,,in joc''.Normal ca la intrare este o taxa in care este inclusa si o mica consumatie.Normal ca nu ti se garanteaza nimic, dar un cuplu care-si doreste sa faca swing au sanse mari sa gaseasca  persoane compatibile ei, deoarece daca intr-un club normal mergi sa dansezi si sa te simti bine, acolo mergi sa te simti bine facand swing.Insa daca esti doar un barbat singur nu se stie,depinde insa si cum arati,cum te porti,cum esti imbracat. ..........v-am spus,l-a inceput lumea socializeaza,oamenii incearca sa se cunoasca un pic................nu sar imediat in pat.Cuplurile prefera insa tot cupluri sau femei solo,mai putine sunt cuplurile care isi doresc barbati singuri.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.