dragos47 Reputație: -2 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 9, 2017 Salut! Prieteni am rugamintea sa imi recomandati, pe baza experientei, o domnisoara pentru outcall. Multumesc! 1
gigi palton Reputație: 242 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Octombrie 9, 2017 Din 2014 si pana acum e tot ce ai avut de spus? 1
dragos47 Reputație: -2 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 9, 2017 Cum raspunde intrebarea ta la rugamintea mea? 1
gigi palton Reputație: 242 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Octombrie 9, 2017 Daca esti greu de cap, iti explic. Intai faci recenzii, ajuti forumul, apoi vei fi ajutat.Din 2014 tu ai contribuit cu fix pula pentru noi, restul muritorilor, apoi vrei recomandari, pe baza experientei cica. Pana atunci nu prea suntem prietenii tai. 1
morse30 Reputație: 56 Postat Octombrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Nigeria Telefon: [email protected] Oras:Nigeria Postat Octombrie 9, 2017 Salut! Prieteni am rugamintea sa imi recomandati, pe baza experientei, o domnisoara pentru outcall. Multumesc!https://nimfomane.com/forum/topic/98953-adevarat-sau-fals/?do=findComment&comment=3074166
moshion Reputație: 786 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 11, 2017 NU mai sunt fete ok pe outcall. Cele care inca mai fac de astea merg pe circuit inchis. Tot ce gasesti acum pe deplasare sunt tiganci imputite , crede-ma. Oricum, daca gasesti anunta si pe noi. 1
benis112 Reputație: 156 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2017 Salut,si pe mine ma interesa outcall, am cautat in ultima mea vizita in iasi saptamina trecuta, dar nu am prea gasit.. Eu speram sa o vad pe Irina, mai stie careva ceva de ea, mai presteaza? M-am simtit bine cu ea, frumoasa, clasa si GFE..Pe ea as recomanda-o, si m-a vizitat la hotel ultima data. Bafta
coldfusion Reputație: 4335 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Noiembrie 1, 2017 Din ce stiu, se pare ca Irina s-a retras. Nu stiu daca momentan sau definitiv....nasu-mi spune ca definitiv. 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum