inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 Varianta 4. Persoana ta cere sa fie luată la misto.Si a ta cere femei de 50 ron :)))))Vbm mai tarziu , mi-a venit programarea. 😄😃 4 1
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 1, 2017 Si a ta cere femei de 50 ron :)))))Vbm mai tarziu , mi-a venit programarea. 😄😃Iti plac glumele tale? 5 5
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 1, 2017 Ce programare ti-a venit? De fapt cred ca e pestele a venit sa-ti ia aia 300 lei pe care i-ai produs astazi. Sa vezi ce bataie iti da. 10 zile o sa porti ochelari de soare. 5 5
skank hunt 77 Reputație: -620 Postat Noiembrie 1, 2017 Postat Noiembrie 1, 2017 Bai INES, ce ti-am zis eu? Ai promis ca te faci fata cuminte, ca te-ai schimbat! Ca nu mai raspunzi si nu mai dai curs provocarilor , ori daca le dai, nu o faci in mod jignitor. Vezi ca tu singura iti strici reputatia daca te apuci sa-i jignesti pe useri! Vrei sa ajungi ca BettyBlue cu reputatie de -8000? 1 6
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 🙂🙂🙂 okay. Bai INES, ce ti-am zis eu? Ai promis ca te faci fata cuminte, ca te-ai schimbat! Ca nu mai raspunzi si nu mai dai curs provocarilor. Vezi ca tu singura iti strici reputatia! Vrei sa ajungi ca BettyBlue cu reputatie de -8000? 4 1
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 . 5 1
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 Nu arunca cu pietre intr-o persoana oe care nu o cunosti. Altfel lasi impresia ca asta urmareai. Denigrarea ei cu orice pret. Adica esti PEȘTE sau frustrat.Si daca se intreaba cnva de ce postez, am temrinat programarea )))) 5 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:F Oras:F Postat Noiembrie 1, 2017 Sunteți penibili . oamenii normali la cap nu se dau asa in spectacol :))))Voi nu stiti ce sa mai faceti ca sa incurajati femeile de 50 de ronAm vazut si eu ce vizitati :)))) la revedere :))))Vizitam forumul sa ne aflam in treaba, asta vizitam. :clap2 2 6
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:F Oras:F Postat Noiembrie 1, 2017 Nu arunca cu pietre intr-o persoana oe care nu o cunosti. Altfel lasi impresia ca asta urmareai. Denigrarea ei cu orice pret. Adica esti PEȘTE sau frustrat.Si daca se intreaba cnva de ce postez, am temrinat programarea :)))))Dar poate am fost eu la tine si am avut fetish-ul cu ignorarea: sa stai pe Internet cat timp iti fac eu masaj anal cu limba :crazylove . Mai baga-te pe topicul de Fantezii..., poate stimulam brainstorming-ul intr-o directie constructiva. 2 6
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 Dar poate am fost eu la tine si am avut fetish-ul cu ignorarea: sa stai pe Internet cat timp iti fac eu masaj anal cu limba :crazylove . Mai baga-te pe topicul de Fantezii..., poate stimulam brainstorming-ul intr-o directie constructiva. Mda..... 4 1
hingherul Reputație: 481 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Noiembrie 1, 2017 Sunteți penibili . oamenii normali la cap nu se dau asa in spectacol :))))Voi nu stiti ce sa mai faceti ca sa incurajati femeile de 50 de ronAm vazut si eu ce vizitati :)))) la revedere :))))prefer sai dau lui gina 50 decat tie 200 cu basini ;) 2 8
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 . 4 1
hingherul Reputație: 481 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Noiembrie 1, 2017 Fai esti proasta ?Cu mine ce ai ?te mananca n cur pe tine si pa carnatul ala ?Vrei anal si CIM ??? 2 8
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 😂 mai vrei minusuri ? Ca sa stiu sa te trimit La lista neagra pt executat.Catelul dinamo a fost insemnat deja. Just watcht! Daca voi va distrati pe seama mea, ma distrez si eu pe seama voastra. 4 1
hingherul Reputație: 481 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Noiembrie 1, 2017 Fata, vezi ca inca esti Ploiesti.Sa nu nimeresti tu pa vreo lista neagraTaci in pula mea, tarfa proasta nam voie sa o prefer pa gina ca tu faci guraai nevoie de bani sa platesti ratele la silicoane ?atumci taci si veziti de treaba 2 8
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 Dislike! 4 1
hingherul Reputație: 481 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Noiembrie 1, 2017 mai vrei minusuri ? Ca sa stiu sa te trimit La lista neagra pt executat.Catelul dinamo a fost insemnat deja. Just watcht! Daca voi va distrati pe seama mea, ma distrez si eu pe seama voastra. sugi pulape gratis si neprotejat :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 2 8
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 Brb am programare 4 1
proastadeines Reputație: -433 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 1, 2017 Nu arunca cu pietre intr-o persoana oe care nu o cunosti. Altfel lasi impresia ca asta urmareai. Denigrarea ei cu orice pret. Adica esti PEȘTE sau frustrat.Si daca se intreaba cnva de ce postez, am temrinat programarea :))))) Hai sa-ti dau un citat din Abraham Lincoln. Daca nu stii cine e, cauta pe goagal.Aproape toţi oamenii rezistă nenorocirilor. Dacă vrei să testezi cu adevărat caracterul unui om, dă-i putere.Adminul ti-a dat putere iar tu ai demonstrat ce taratura esti Nu trebuie sa te cunosc personal ca sa imi dau seama de caracterul tau infect. Dai linkuri catre topicul tau din Oradea. Dar nu precizezi ca l-ai golit de continut. Ai lasat doar ce-ti convine. Asa faci peste tot, cum apare o postare care nu-ti convine, o stergi. Esti doar o femeie gonflabila, umflata cu silicon si botox.Peste cativa ani vei fi o carpa de sters pe jos.Dai anunt pe Bucuresti, faci programari, apoi le spui fraierilor care s-au programat ca nu mai mergi. Faci programari apoi le anulezi pentru ca nu ai chef de supt pula.Nu faci FK, dar sugi pula la greu. Iti dezifectezi cada dupa fiecare client, in gura te dai cu domestos inainte de a dezinfecta cada? Stiu, o sa spui ca faci protejat. Dar prezervativul nu ajunge la oua. Si daca nu dai atentie zonelor limitrofe, pentru ce mai iei 300 de lei? Boarfa de doi bani. Pe postarea asta tu cu clonele tale cate minusuri poti da? 4? Cat te-a costat sa poti da 4 minusuri? Aici se mai adauga lingaii tai. Sau pestii. Si colegele cu acelasi IQ ca tine. Adica IQ sub 80. 1 7
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 Pentru ca merit;) 3 1
hingherul Reputație: 481 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Noiembrie 1, 2017 de 200 de lei.... 2 8
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 Momemtan nu mi-a spus nimeni dintre cei care m-au vizitat ca nu imiMerit pretul;) tschüss! 4 1
proastadeines Reputație: -433 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 1, 2017 Brb am programareProgramare la 9:47 Pentru ca merit;) Postare la 9:52. L-ai terminat in 5 minute? Sau postezi in timp ce sugi pula? 1 7
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 Nu . Acum l-am terminat . La mine clientii stau in duș cat vrea pl lor;) 4 1
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 1, 2017 Momemtan nu mi-a spus nimeni dintre cei care m-au vizitat ca nu imiMerit pretul;) tschüss! 4 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum