Sari la conținut

Bruneta 0767.899.597 0767899597

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bruneta

Bruneta noua in zona te astept la mine in locatie sa-ti ofer un masaj fara graba, mai multe detalii la tel., piata Delfinului

va salut, tocmai am venit de la tipa asta. locatia este la Pantelimon, Delfinului, in spate la BRD, intrarea este in spate, la blocul 47. pozele sunt reale. la 2-3 minute dupa ce a inceput actiunea, a tinut sa-mi aminteasca faptul ca mai are o colega cu care imparte aceasi locatie ( garsoniera ) si are si ea pe cineva care asteapta jos " dar nu iti spun asta ca sa te grabesc ", BULLSHIT, insa mi s-a parut buna ideea, venisem pe fuga si eram sictirit, n-aveam chef de nimic. tipa este ea din poza insa arata tipic, tipic, ca romanca aia taranca pe care o vezi mai mereu pe strada, pe piele, mai sus de pizda are un fel de pete albe in care nu mai creste nici macar par si o pata mare pe un picior, am si eu o pata din aia in cap, nu este o boala grava, defapt nici nu cred ca este o boala asta, spun asta ca s-o recunoasteti si sa nu spuneti ca bat campii.

intrat+iesit pe usa, 12 minute.

din cate am retinut, numele ei este Beatrice.

ce va avertizez, nu va bagati o ora cu asta pentru ca s-ar putea sa va para rau.

voi decideti daca este de evitat sau nu, nu intentionez sa-i fac reclama in niciun sens.

GFE=0, putin GFE presupune macar cateva minutele din partea, nu va bazati pe asta pentru ca are colega pe cineva jos.

60 lei per finalizare

va doresc o zi buna, daca nu am postat bine topicul va rog sa-l mutati dvs.

post-2-0-58152800-1507652366_thumb.jpg

post-2-0-18693600-1507652367_thumb.jpg

post-2-0-88781300-1507652367_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...