Sari la conținut

SmartIPtv

oltcit

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Buna seara,in ideea in care am renuntat sa caut lista canale romanesti etc functionale am zis sa incerc aici deoarece aici specializarea e pizda

Deci caut pt aceasta aplicatie o sursa de lista canale romanesti,cazul meu, format m3u

Pe ro e un tip face abonament cu 12.5 euro pe luna,i-am spus ca ii ofer 3 eur lunar in ideea in care avem hbo,netflix,torrents si cool tv dar ma rog

O sursa de liste functionale

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Ai si gasit unde sa cauti :)))

Postat

Nu e problema si un focussat sau digi,satelit,doar ca imi place ideea cu smartiptv,ai programele cam majoritatea,o singura telecomanda

Dupa ce platesti aplicatia,5 eur,iti da o lista de proba si mi-a placut efectiv,nu doar ce vedeam pe iutub ca prezentare,e limitata pe mac adress tv

Mai cautam

Vizitator mc hammer
Postat

Mai ai de invatat, amice. Ia si citeste despre Kodi. Ce e de calitate pe IPTV servers, e pe bani.

Postat

Nu e problema de bani lunar

Nu vreau sa fiu nesi dar mai mult de 5 eur lunar nu se merita

Ce am gasit la 10-15 este cu toata europa plus ceva arab etc

Si da caut si aici pt diversitatea userilor,daca intreb pe forum pgl ma intreeaba daca am cfg

Vizitator mc hammer
Postat

10-15 e un pret corect. Cere un cont de test si vei vedea cum e sa ai acces la mii de canale, inclusiv premium. Bafta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.