Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2013 Postat Ianuarie 3, 2013 Salut si La multi ani tuturor! A intalnit, sau a auzit cineva de cupluri in Oradea care ofera companie.Pe alte situri, gen oradea-online sau oradea.net am vazut cupluri dar acelea cauta doar cupluri.
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2013 Postat Ianuarie 3, 2013 Salut adrian10.In JB mai apare din cand in cand (nu am notat nr ei de telefon pt ca nu ma tentat) un anunt : cuplu oferim companie domnilor generosi.Bafta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2013 Postat Ianuarie 3, 2013 Salut adrian10.In JB mai apare din cand in cand (nu am notat nr ei de telefon pt ca nu ma tentat) un anunt : cuplu oferim companie domnilor generosi.Bafta.Am vazut si eu odata acel anunt dar cand m-am hotarat sa sun, dupa cateva zile, sa vad dspre ce este vorba numai aparuse.
sybrill Reputație: 220 Postat Ianuarie 3, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 3, 2013 am vazut si eu anuntul dar nu m-a tentat.as prefera sa merg in cluj,acolo am vazut ca mai este.si dpdv al discretiei e mai ok
cristi_aa20 Reputație: 40 Postat Ianuarie 5, 2013 Postat Ianuarie 5, 2013 de obicei cuplurile care accepta alte persoane de gen masculin, barbatii sunt bi si doresc si cauta tot asa, un barbat bi. eu cunosc un astfel de cuplu, dar femeia este supraponderala
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2013 Postat Ianuarie 5, 2013 de obicei cuplurile care accepta alte persoane de gen masculin, barbatii sunt bi si doresc si cauta tot asa, un barbat bi. eu cunosc un astfel de cuplu, dar femeia este supraponderalacat de supraponderala? iar orientarea bi cred ca depinde de la caz la caz,nu cred ca este o regula generala.
iosnn Reputație: 13 Postat Ianuarie 5, 2013 Postat Ianuarie 5, 2013 uite un anunt..http://www.anunturi-az.ro/cautam_baiat_957600.html nu am sunat, doar l-am vazut azi.
oradea85 Reputație: 93 Postat Ianuarie 6, 2013 Postat Ianuarie 6, 2013 uite un anunt..http://www.anunturi-az.ro/cautam_baiat_957600.html nu am sunat, doar l-am vazut azi.de si-ar pune macar poze... poate te trezesti cu ... fara suparare 2 godzilla:)daca a fost cineva poatel asa 1 post cum arata
Vizitator fullspeed Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2013 Postat Ianuarie 6, 2013 Am sunat, intra direct casuta vocala.
sebastianolar2 Reputație: 33 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 9, 2014 si eu caut un cuplu dar e foarte greu de gasit daca stiti ceva va rog sa-mi spuneti
Vizitator fullspeed Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2014 Postat Aprilie 9, 2014 Iti recomand sa iti faci cont pe siteuri de swing, eu pe un asemenea site am gasit un cuplu, cu care ma intalnesc din cand in cand, desi ca barbat singur e mai greu sa gasesti.
stefi Reputație: 20 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 10, 2014 http://www.oradea-online.ro/matrimoniale/index.php?afis=profil&pg=30149Am gasit acest anunt, dar n-am incercat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2014 Postat Aprilie 10, 2014 Doar ca ca ultima lor prezenta pe respectivul site este 12 dec. 2013.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum