Sari la conținut

Cuplu?

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salut si La multi ani tuturor! A intalnit, sau a auzit cineva de cupluri in Oradea care ofera companie.Pe alte situri, gen oradea-online sau oradea.net am vazut cupluri dar acelea cauta doar cupluri.

Vizitator apuci
Postat

Salut adrian10.

In JB mai apare din cand in cand (nu am notat nr ei de telefon pt ca nu ma tentat) un anunt : cuplu oferim companie domnilor generosi.

Bafta.

Vizitator
Postat
Salut adrian10.

In JB mai apare din cand in cand (nu am notat nr ei de telefon pt ca nu ma tentat) un anunt : cuplu oferim companie domnilor generosi.

Bafta.

Am vazut si eu odata acel anunt dar cand m-am hotarat sa sun, dupa cateva zile, sa vad dspre ce este vorba numai aparuse.

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

am vazut si eu anuntul dar nu m-a tentat.as prefera sa merg in cluj,acolo am vazut ca mai este.si dpdv al discretiei e mai ok

Postat

de obicei cuplurile care accepta alte persoane de gen masculin, barbatii sunt bi si doresc si cauta tot asa, un barbat bi. eu cunosc un astfel de cuplu, dar femeia este supraponderala

Vizitator
Postat
de obicei cuplurile care accepta alte persoane de gen masculin, barbatii sunt bi si doresc si cauta tot asa, un barbat bi. eu cunosc un astfel de cuplu, dar femeia este supraponderala

cat de supraponderala? iar orientarea bi cred ca depinde de la caz la caz,nu cred ca este o regula generala.

Vizitator fullspeed
Postat

Am sunat, intra direct casuta vocala.

Vizitator fullspeed
Postat

Iti recomand sa iti faci cont pe siteuri de swing, eu pe un asemenea site am gasit un cuplu, cu care ma intalnesc din cand in cand, desi ca barbat singur e mai greu sa gasesti.

Vizitator
Postat

Doar ca ca ultima lor prezenta pe respectivul site este 12 dec. 2013.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.