beatricelove Reputație: 77 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Bruneta 24 de ani , eleganta , simpatica, ofer servicii de calitate si discretie maxima domnilor manierati si civilizati la domiciliul meu sau deplasari la hotel ! Ofer igiena impecabila si am aceasi asteptare din partea clientilor ! Ofer clipe de placere de neuitat domnilor dornici de o escapada. Pret: 150 ron - *********** 250 ron - 1h Deplasare: 400 ron -1h Pentru orice intrebari sau detalii ma puteti contacta telefonic:Pozele sunt 100% reale *** disponibilitate 13:00-01:00 !! * written and spoken english skills advanced *~anytime , everytime~ * Ofer servicii standard* Locatie: Piata Alba Iulia-Sect 3
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 11, 2017 Bruneta 24 de ani , eleganta , simpatica, ofer servicii de calitate si discretie maxima domnilor manierati si civilizati la domiciliul meu sau deplasari la hotel ! Ofer igiena impecabila si am aceasi asteptare din partea clientilor ! Ofer clipe de placere de neuitat domnilor dornici de o escapada. Pret: 150 ron - *********** 250 ron - 1h Deplasare: 400 ron -1h Pentru orice intrebari sau detalii ma puteti contacta telefonic:Pozele sunt 100% reale *** disponibilitate 13:00-01:00 !! * written and spoken english skills advanced *~anytime , everytime~ * Ofer servicii standard* Locatie: Piata Alba Iulia-Sect 3 Pretioas-o ia defineste standardul asta al tau ce contine.....nu de alta dar sa stim daca corespunde cu standardul nostru.
beatricelove Reputație: 77 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2017 Pretioas-o ia defineste standardul asta al tau ce contine.....nu de alta dar sa stim daca corespunde cu standardul nostru.esti campion la comentarii ...STANDARD adica servicii normale oral si normal totul proteat ..in asta consta Standard...daca nu te incadrezi imi pare rau!
Vizitator nick5061 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Esti superba, dar numai standard e putin, foarte putin!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum