turjol Reputație: 48 Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 PUSTOAICA, 18 ani, dulce si pasionala, te astept alaturi de mine pt. o ora de neuitat, locatie centrala, discretie, 19 Dec 11:000763.972.832Locatia Horoscop, cuibusor de nebunii cu 2 camere, vreo 5-6 fete pe tura la ora vizitei, posibil sa fie vreuna din ele. Banuiesc ca numarul tel. este la comun si fetele se rotesc dupa cum le vine randul sau pentru cine stie ca sunt mai multe poate solicita sa vada si altceva decat ce i se ofera la inceput. Eu am avut norocul sa pic cu o domnisoara cu forme rubensiene, nu deranjante, timida, se cunoaste ca era la inceput, fata destul de comuna, gen frantuzoaica medievala, sani 3,care s-a recomandat Adelina.Inaltime 1,60, cam 50-55 kg (apropo sunt si mai inalte cu siguranta)Ciudat a spus ca nu saruta, dar face oral neprotejat fara CIM, 7.5-8, normal orice doriti nu comenteaza, stat 2 fin, 200 roni./h. Lipsa de comunicare, poate si pentru ca era la inceput si nu ne cunosteam, dar oricum nu o vad prea impetuoasa. Daca aveti radare acasa aveti grija la parfumuri, sunt foarte puternice, asa ca spalati-va cu simt de raspundere la plecare. http://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2012/12/18/11588134.jpg 2 Link spre comentariu
cipcirip Reputație: 484 Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 va salut ! am incercat un dialog cu domnisoara de 18 ani, a durat maxim 1 minut in care am apucat sa-i pun 1-2 intrebari pertinente, la care am primit replici de genul "asta-i interogatoriu ? parc-as fi la politie ...". toate astea pe un ton fitos si rece, de parca as fi abordat pe strada o eleva care n-ar avea nicio legatura cu sexul pe bani ... no comment !over ! Link spre comentariu
junior10 Reputație: 106 Postat Ianuarie 3, 2013 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 fac pariu ca pozele unt furate!! Link spre comentariu
darkness Reputație: 111 Postat Ianuarie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Ai cistigat pariul Tipa e Autumn Riley: http://www.coedcherry.com/models/autumn-riley/galleries/52320 Link spre comentariu
cipcirip Reputație: 484 Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 poate sunt subiectiv, dar eu as muta-o la "de evitat", tinand cont de pozele false si atitudinea nasoala ... a, eu n-am drepturi de genul asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum