Sari la conținut

0725463759

Postări Recomandate

Postat

Ofer placeri intime domnilor manierati si generosi.Locatie centrala. 28 Jun 13:36 0725463759 http://www.anuntul.ro/anunt/Ofer_placeri_intime__domnilor_manierati_si_generosi.Locatie_centrala._0725463759_2933743De mentionat e ca pozele se pe AT sunt reale.Domnisoara blonda, miniona ,vreo 25 de ani ,la 1,65 si vreo 50 de kg tunsa scurt si amabila la telefon.Tarifarea e 800 ron pe numar cu oral si normal. Se straduieste sa fie primitoare dar e vizibil obosita sau asa am prinso eu la vizita.E dragutica la fatza , cur frumos si tatele mici si tari :D Prestatia a fost mediocra cu nimic spectaculos.Oral bun fara condom , la normal a vrut ce i-am propus dar nu s-a impliucat foarte mult .Accepta oralul cu finalizare!GFE de nota 5.Aprtamentul il are piata piata alba iulia , blv burebista , langa restaurant trafic.Dus inainte si dupa singur fara ea.Nu o recomand celor care vor atentie si GFE.post-696-133409690401_thumb.jpgpost-696-133409690402_thumb.jpgpost-696-133409690403_thumb.jpgpost-696-133409690404_thumb.jpg

Postat

salut si mersi de recomandare.as dori sa stiu te rog daca mai sunt si alte fete la aprtament.mersi anticipat

Postat

ESTE VORBA DE 80 RON , AM GRESIT CAND AM SCRIS SI NU MAI POT EDITA POSTUL !!!!!!! IMI CER SCUZE

Postat

am fost la doamna si m-am simtit excelent. parca ne cunosteam de cand lumea. este disponibila la absolut tot ce doriti. nu stiti voi ce stie doamna.merita nota10 cu felicitari.

Postat

Bun, a mai fost cineva la dansa? 80 RON e un pret bun, fie si daca e ,,un pic obosita''.Pare chiar interesanta din poze.E curata ; grabita?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.