keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 Accept și eu ! Fac video in 10 min )deja e un festin sexual... :clapp :clapp :clapp 3 5
remus jack Reputație: 1443 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Octombrie 12, 2017 Accept și eu ! Fac video in 10 min )si daca imi place ceea ce vad te voi fute si pe tine. contra cost...evident... 4
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Buna Fetelor, eu ma consider o femeie frumoasa, deci ma pot expune într-un video fără nici un fel de problemă. Va provoc și pe voi sa faceți același lucru,nu neapărat ca mine.aveți curaj? Sunt curioasa cate dintre voi vor face asta. I start first ;p https://youtu.be/G2A6NNU0lqM 1. Prestatie jalnica!2. "Distractiv" cum suna podeaua aia cand faceai aia doi pasi. Parca era sonorul dintr-un film a lui Tarkovski.3. Fara suparare, la varsta declarata de tine, fizicul iti joaca feste. Nu se poate asa sa arate carnea, muschii, pielea unei fete de varsta ta si care are un minim interes fata de ea insasi. ... (ne reculegem dupa vizionare, vom reveni imediat.)! 4. In rest, initiativa e laudabila. Sa speram ca vor veni si alte fete care chiar sa ne bucure cu prestatia lor.5. Pentru provocarea altor fete, felicitari!6. Pentru ceea ce ai "prestat" tu, cu parere de rau, esti corigenta! P.S.: stiu una de la Cluj care daca ar posta aici macar un video al ei ... ar rupe gura targului.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 nu stiu..o avea vreo eroare ..mai asteapta.. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 nu stiu..o avea vreo eroare ..mai asteapta.. 1
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 Trebuie sa fie extensie .mp4 7 6
miskin de joia mare Reputație: 4 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 1. Prestatie jalnica!2. "Distractiv" cum suna podeaua aia cand faceai aia doi pasi. Parca era sonorul dintr-un film a lui Tarkovski.3. Fara suparare, la varsta declarata de tine, fizicul iti joaca feste. Nu se poate asa sa arate carnea, muschii, pielea unei fete de varsta ta si care are un minim interes fata de ea insasi. ... (ne reculegem dupa vizionare, vom reveni imediat.)! 4. In rest, initiativa e laudabila. Sa speram ca vor veni si alte fete care chiar sa ne bucure cu prestatia lor.5. Pentru provocarea altor fete, felicitari!6. Pentru ceea ce ai "prestat" tu, cu parere de rau, esti corigenta! P.S.: stiu una de la Cluj care daca ar posta aici macar un video al ei ... ar rupe gura targului. Dar pe tine cum sta carnea, Gogule? 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 12, 2017 Asta demonstreaza ca daca o femeie e vie, este suficient de atractiva pentru unii masculi. Eu vad o tipa dezbracata cu un OB pus si cu doua hartii pe tate care incearca sa para erotica facand niste miscari de club. Nimic incitant, doar nuditate expusa.Din postarea ta, vad un anemic cu nivel redus de testosteron si probleme de circulatie . Da, ma, s'tem barbati si ne plac femeile si vedem in fiecare femeie ceva frumos, ceva atractiv... doar problemele lor "la mansarda" ne pot descuraja. 1 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 am downloadadt video.ul irina pitik de pe youtube cu asta https://pro.keepvid.com/ cine ar fi crezut ca merge ?!
vistantric Reputație: -3411 Postat Octombrie 12, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 12, 2017 Te inseli, a crescut si in special in Romania. Nu mai stiu studiul sa iti dau link ,insa oamenii vor traii mai mult pe viitor tocmai datorita dezvoltarii tehnologiei medicale....Si eu am citit diverse studii care atestă ce zici tu, plus ca am mai vazut pe undeva ca se zicea de bătrânețe ca fiind după vârsta de 50 de ani, de ceva vreme deja. Iar in privința tatuajelor, ai comentat gresit pentru ca nu trebuia sa expui ceea ce vezi tu la tatuajele facute pe un corp de femeie, ci ceea ce nu vezi tu la corpul lui Irina, din cauza tatuajelor. De aceea a sunat falsa mărturisirea ta...si s-a interpretat ca o probabila jignire. Irina e posibil sa cunoască riscul care se impune in momentul primului tatuaj facut, însă a contat mai mult pentru ea preferinta ei decat imaginea care si-o pot face oamenii despre alegerea ei. 13 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 ...Si eu am citit diverse studii care atestă ce zici tu, plus ca am mai vazut pe undeva ca se zicea de bătrânețe ca fiind după vârstă de 50 de ani, de ceva vreme deja.Iar in privința tatuajelor, ai comentat gresit pentru ca nu trebuia sa expui ceea ce vezi tu la tatuajelor facute pe un corp de femeie, ci ceea ce nu vezi tu la corpul lui Irina, din cauza tatuajelor. De aceea a sunat falsa mărturisirea ta...si s-a interpretat ca o posibila jignire. Irina e posibil sa cunoască riscul care se impune in momentul primului tatuaj facut, însă a contat mai mult pentru ea preferinta ei decat imaginea care si-o pot face oamenii despre alegerea ei.vistantric ..te bagi la provocare..un filmulet sexy cu tine :? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 vistantric, on 12 Oct 2017 - 8:43 PM, said: ...Si eu am citit diverse studii care atestă ce zici tu, plus ca am mai vazut pe undeva ca se zicea de bătrânețe ca fiind după vârstă de 50 de ani, de ceva vreme deja.Iar in privința tatuajelor, ai comentat gresit pentru ca nu trebuia sa expui ceea ce vezi tu la tatuajelor facute pe un corp de femeie, ci ceea ce nu vezi tu la corpul lui Irina, din cauza tatuajelor. De aceea a sunat falsa mărturisirea ta...si s-a interpretat ca o posibila jignire. Irina e posibil sa cunoască riscul care se impune in momentul primului tatuaj facut, însă a contat mai mult pentru ea preferinta ei decat imaginea care si-o pot face oamenii despre alegerea ei.vistantric ..te bagi la provocare..un filmulet sexy cu tine :? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 vistantric, on 12 Oct 2017 - 8:43 PM, said: ...Si eu am citit diverse studii care atestă ce zici tu, plus ca am mai vazut pe undeva ca se zicea de bătrânețe ca fiind după vârstă de 50 de ani, de ceva vreme deja.Iar in privința tatuajelor, ai comentat gresit pentru ca nu trebuia sa expui ceea ce vezi tu la tatuajelor facute pe un corp de femeie, ci ceea ce nu vezi tu la corpul lui Irina, din cauza tatuajelor. De aceea a sunat falsa mărturisirea ta...si s-a interpretat ca o posibila jignire. Irina e posibil sa cunoască riscul care se impune in momentul primului tatuaj facut, însă a contat mai mult pentru ea preferinta ei decat imaginea care si-o pot face oamenii despre alegerea ei.vistantric ..te bagi la provocare..un filmulet sexy cu tine :? 2 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 vistantric ..te bagi la provocare..un filmulet sexy cu tine :? cred ca o sa obtinem un eseu de 200 de cuvinte, mai repede.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 nu cred..cred ca va face un video ..sa ne arate cat de sexy este.. 1
vistantric Reputație: -3411 Postat Octombrie 12, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 12, 2017 vistantric ..te bagi la provocare..un filmulet sexy cu tine :? Nu am filmulețe sexy și chiar dacă mi-a venit ideea asta de 10.000 de ori, de cate ori am dansat goală prin casă...am preferat până acum să mă bucur doar eu si sa fie special doar pentru mine ceea ce fac. Plus că eu mă deconectez complet când dansez si de aceea mi-e foarte dificil sa accept pe cineva ca fiind "publicul" meu...
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Eu tot aștept să-mi zică cineva ce fac cu video-ul...
vistantric Reputație: -3411 Postat Octombrie 12, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 12, 2017 nu cred..cred ca va face un video ..sa ne arate cat de sexy este..Eu sunt sexy doar in poziții de sex si îmbrăcată elegant...atat!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 vistantric..asteptam video sau macar poze cu tine ..sa ne arati cat de sexy esti.. nu fii rea.. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Eu tot aștept să-mi zică cineva ce fac cu video-ul...nu merge uploadat pe nimfomane? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Eu tot aștept să-mi zică cineva ce fac cu video-ul...nu merge uploadat pe nimfomane? 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Dar pe tine cum sta carnea, Gogule? Gugustiuc, la culcare, nanica puisor! P.S.: incearca si-ti vezi de trebusoarele tale, gnomule!P.P.S.: continuarea in episodul urmator.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 Eu sunt sexy doar in poziții de sex si îmbrăcată elegant...atat!hai lasa modestia ... pune videoul ala odata!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Bucăți din video ) sa vedeți ce twerk ați pierdut 38 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum