d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 15, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Octombrie 15, 2017 daca forum e plin de tqarani si taranci proaste nu inseamna ca avem aceea si perceptii in ceeas ce priveste razbunareaeu nu ma rezbun niciodata, eu pedespsesc. pasarica mea incanta, nu loveste pe nimenicand tac si nu-l bag in seama atunci sufera Fa si tu un film cum te futi cu "dusmanul" lui si punel aici....sa faca atac de co(a)rd(e)😂😂
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Postat Octombrie 15, 2017 Fa si tu un film cum te futi cu "dusmanul" lui si punel aici....sa faca atac de co(a)rd(e)Eu nu fac sex sa fac in ciuda, sunt prea calitate pt asa cevaEu fac sex cand ma iubeswc,ma simt iubita ca sa ma simt fericita si sa imi fac partenerul fericitstai linistit sunt mult peste dameze mare parte din ele din toate pct de vedere,mmai ales sexual ca nu ma duc din nevoie m-a expasperat pisicuts cu vorba buna nu intelege si nu se oprestemusai cuvinte urate si inurii ca sa priceapaeu nu am vb atat de urat cu un barbat in viata mea chiar e trist baietelu astanu mai zic nimic. log out si imi vad de ale mele....
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 15, 2017 3 sunt deja pe topic aici )le doresc multa sanatate 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2017 Postat Octombrie 15, 2017 Rozkendra...o poza cu pasarik ta se poate? 2
d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 15, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Octombrie 15, 2017 Eu nu fac sex sa fac in ciuda, sunt prea calitate pt asa cevaEu fac sex cand ma iubeswc,ma simt iubita ca sa ma simt fericita si sa imi fac partenerul fericitstai linistit sunt mult peste dameze mare parte din ele din toate pct de vedere,mmai ales sexual ca nu ma duc din nevoie m-a expasperat pisicuts cu vorba buna nu intelege si nu se oprestemusai cuvinte urate si inurii ca sa priceapaeu nu am vb atat de urat cu un barbat in viata mea chiar e trist baietelu astanu mai zic nimic. log out si imi vad de ale mele....Te iubim si noi...pe rand asa....sau in coloana...promit😂😂
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 15, 2017 Inesuka eu zic sa faci un filmulet si il distribui in PM la prieteni ... asa ca sa le faci in ciuda la restul.Promit ca o sa fac o recenzie pe forum a filmuletului, ce zici? te bagi?Nu ma bag 😂😂Eu abia stiu sa trimit mesaj in PM si tu vorbesti de clipuri.... brb 1
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Postat Octombrie 15, 2017 Te iubim si noi...pe rand asa....sau in coloana...promitAi grija cum vorbesti cu mine ca blesteme mele chiar prind si poate o sa am ganduri colorate cum ti se usuca si cadeca o floare trecuta
d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 15, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Octombrie 15, 2017 Rozkendra...o poza cu pasarik ta se poate?1 ..stai jos...slap...slap😂😂 PS: nesimtitule...nu ai auzit ca trebuie iubita? 😂😂 3
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 15, 2017 Ma duc sa fac acum un clip LiVe ðŸ˜ðŸ˜ 2 1
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Postat Octombrie 15, 2017 Rozkendra...o poza cu pasarik ta se poate?pasarica mea e construita genetic pt campioni nu pt multimi Nu ai sa vezi asemenea postari de la mine nici in o mie de ani
d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 15, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Octombrie 15, 2017 Ai grija cum vorbesti cu mine ca blesteme mele chiar prind si poate o sa am ganduri colorate cum ti se usuca si cadeca o floare trecutaNu merg blestemele decat daca esti tiganca....😂😂 PS: sa cada la tine in pizda😂😂
d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 15, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Octombrie 15, 2017 pasarica mea e construita genetic pt campioni nu pt multimi Nu ai sa vezi asemenea postari de la mine nici in o mie de aniMotane, pube o poza cu pizda rozetei sa moara de ciuda😂😂😂
Administrator pisicuts Reputație: 114517 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 15, 2017 tqavi gura cu ines ca o sa refuz sa vb cu tine pe orice cale mortii tai de batut in capnu ai voie sa vb cu ea public doar privat altfel nu ma mai incurci pe mie ca nu am chef sa iti aud botu de muistacu e clar? nici acu nu aqm fost clara?pisa m as pe ma ta rozkendra de ce esti tu obraznica si nu iti vezi de treaba ta ?Eu am voie sa vorbesc cu Inesuka (la fel cum o fac cu oricare alta femeie) si mai mult decat atat o sa fac si un filmulet cu ea. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2017 Postat Octombrie 15, 2017 rozkendra de ce esti tu obraznica si nu iti vezi de treaba ta ?Eu am voie sa vorbesc cu Inesuka (la fel cum o fac cu oricare alta femeie) si mai mult decat atat o sa fac si un filmulet cu ea.poate poti sa il si distribui.. 2 3
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Postat Octombrie 15, 2017 rozkendra de ce esti tu obraznica si nu iti vezi de treaba ta ?Eu am voie sa vorbesc cu Inesuka si mai mult decat atat o sa fac si un filmulet cu ea.fa ! da nu ma mai freca pe mine wsi cauta mereude acum inainte nu am sa iti mai raspund ca vad ca nu inveti niciodata aveai voie sa vb cu ea si pubic daca nu abuzai si nu starneai panarama sa te dai in s6amba ca un manelist penibil gretos cu un grad ridicat de retard si sa starnesti ca de obicei panarama dupa asemenea comportament ti-am zis ori esti discret ori nu ma mai cautinu asculti desi avem aceleasi discutii de o mie de orif bine nu iti mai raspund eu uitefa orice vrei si pe forum si in viata de zi cu zieu nu imi impart viata cu gunoiae 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2017 Postat Octombrie 15, 2017 cine va citeste si nu va cunoaste ar zice ca roz e fosta amanta a pisicului...si cand colo poate ei nici nu se cunosc. 5 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2017 Postat Octombrie 15, 2017 cine va citeste si nu va cunoaste ar zice ca roz e fosta amanta a pisicului...si cand colo poate ei nici nu se cunosc. 4 11
d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 15, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Octombrie 15, 2017 fa ! da nu ma mai freca pe mine wsi cauta mereude acum inainte nu am sa iti mai raspund ca vad ca nu inveti niciodata aveai voie sa vb cu ea si pubic daca nu abuzai si nu starneai panarama sa te dai in s6amba ca un manelist penibil gretos cu un grad ridicat de retard si sa starnesti ca de obicei panarama dupa asemenea comportament ti-am zis ori esti discret ori nu ma mai cautinu asculti desi avem aceleasi discutii de o mie de orif bine nu iti mai raspund eu uitefa orice vrei si pe forum si in viata de zi cu zieu nu imi impart viata cu gunoiaeAceiasi placa!😂😂 nimic concret🤣🤣
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 15, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 15, 2017 Eu nu fac sex sa fac in ciuda, sunt prea calitate pt asa cevaEu fac sex cand ma iubeswc,ma simt iubita ca sa ma simt fericita si sa imi fac partenerul fericitstai linistit sunt mult peste dameze mare parte din ele din toate pct de vedere,mmai ales sexual ca nu ma duc din nevoie m-a expasperat pisicuts cu vorba buna nu intelege si nu se oprestemusai cuvinte urate si inurii ca sa priceapaeu nu am vb atat de urat cu un barbat in viata mea chiar e trist baietelu astanu mai zic nimic. log out si imi vad de ale mele....Te simti neputincioasă? 12 18
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Postat Octombrie 15, 2017 cine va citeste si nu va cunoaste ar zice ca roz e fosta amanta a pisicului...si cand colo poate ei nici nu se cunosc.Adina te ro ca tu sa nu intreci masura cu mine ca schimb si eu foaiaNU sunt amanta nici unui barbat vreodata in viata ca asta nu e statut demn de o femeie ca mine eu cu pisicu vb zilnic cam de aproape 2 ani aprox si suntem on and off in rest doar planuri de vizite am facut si am luat in calcul un trai comun in cazul in care ne simtim tare bine impreuna si om vedeadar din cauza caracterului infect, a faptul ca se umileste mereu constant in fata mea pe forum si nu se poarta prea bine nici in privat, ca e instabil des si nu imi intelege nevoia de liniste eu ii zic cam odata la cateva zile ca am incheiat orice discutie si el se ambaleaa si tureaza a maxim si sta pe capul meu pana ma convinge apoi o ia de la cacat pisicuts stie bine din ce aluat is facuta si nicimacar in visele sale umede stie ca nu as deveni amanta lui ci maxim iubitadesi ar fi un iubit/sot execrabil. nu pt mine pt absolut orice femeie, oricat de amarata simpla nepretentioasa ar fi acu destul am in cheiat orice discutie ca ma enervat iarasi retardulefectiv imi strica ziua cand il vad cat de handicspat este mereu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2017 Postat Octombrie 15, 2017 am zis amanta..desi nu era poate termenul corect pt ca sa se subinteleaga partea cu sexul..ca intre 2 iubiti..poate inca nu s-a ajuns la sex...ei se pot iubi si asa...platonic..
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 15, 2017 rozkendra de ce esti tu obraznica si nu iti vezi de treaba ta ?Eu am voie sa vorbesc cu Inesuka (la fel cum o fac cu oricare alta femeie) si mai mult decat atat o sa fac si un filmulet cu ea.😧😱🙄 1
d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 15, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Octombrie 15, 2017 Adina te ro ca tu sa nu intreci masura cu mine ca schimb si eu foaiaNU sunt amanta nici unui barbat vreodata in viata ca asta nu e statut demn de o femeie ca mine eu cu pisicu vb zilnic cam de aproape 2 ani aprox si suntem on and off in rest doar planuri de vizite am facut si am luat in calcul un trai comun in cazul in care ne simtim tare bine impreuna si om vedeadar din cauza caracterului infect, a faptul ca se umileste mereu constant in fata mea pe forum si nu se poarta prea bine nici in privat, ca e instabil des si nu imi intelege nevoia de liniste eu ii zic cam odata la cateva zile ca am incheiat orice discutie si el se ambaleaa si tureaza a maxim si sta pe capul meu pana ma convinge apoi o ia de la cacat pisicuts stie bine din ce aluat is facuta si nicimacar in visele sale umede stie ca nu as deveni amanta lui ci maxim iubitadesi ar fi un iubit/sot execrabil. nu pt mine pt absolut orice femeie, oricat de amarata simpla nepretentioasa ar fi acu destul am in cheiat orice discutie ca ma enervat iarasi retardulefectiv imi strica ziua cand il vad cat de handicspat este mereuInstabila rau! E grav sa ai o asa nevasta...blestemul suprem😂😂 2
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Postat Octombrie 15, 2017 duca-se pe pustii ca nu mai am chef de 1 an umatate de el. niste sentimente si o anumita rutina pt toti timpul in care am vorbit nu sunt o gqarantie sa imi distru eu nervii nesfarsit cu un fraier cand pana si un santierist ar fi in stare sa faca o femeie sa se simta mai bine si oricum am zeci de optiuni mai binede data asta is fermaduca-se
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum