Sari la conținut

0727607358 Dia Diana "Sunt o doamna matura - servicii totale"

Postări Recomandate

23 minutes ago, dia-diana07 said:

Disponibila 💕💕💕

Am fost la ea acum vreo 2 luni, am optat pentru o ora. Face un oral sa vrei sa i-o tii in gura. La a doua finalizare am optat tot pt oral, deci nu va pot spune cum sta la alte procedee. Doamna vorbareata, se vede ca ii place obiectul.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, knoxville7 a spus:

Am fost la ea acum vreo 2 luni, am optat pentru o ora. Face un oral sa vrei sa i-o tii in gura. La a doua finalizare am optat tot pt oral, deci nu va pot spune cum sta la alte procedee. Doamna vorbareata, se vede ca ii place obiectul.

Mulțumesc pt review ,te pup și te mai aștept sa încerci și altceva 😘😘😘❤️❤️❤️

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Acum 16 ore, dia-diana07 a spus:

Buna Nr pt whatsapp este 0731071826

Ti-am dat ieri mesaj. Când am început sa te intreb dacă se poate una alta m-ai blocat. Nu era de rau ce am întrebat. Pe la ora 17:50 Verifica te rog. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, normall a spus:

Ti-am dat ieri mesaj. Când am început sa te intreb dacă se poate una alta m-ai blocat. Nu era de rau ce am întrebat. Pe la ora 17:50 Verifica te rog. 

Buna .Te am blocat probabil din greșeală și nu mi dau seama care este Nr tău .Trimite -mi te rog un mesaj pe același Nr pe care am și whatsapp și te deblochez .Imi amintesc ca vroiai programare in 15 min și ți am zis ca nu pot decât după 20 .Imi cer scuze .

Link spre comentariu

Este prima data cand apelez la astfel de servicii, prima data cand merg la ea. Am fost primul si ultimul client pe aceasta zi, am intrat cu incheieturile tremurande, am iesit cu tremuratul la genunchi. O adevarata doamna prin comportament si atitudine, mai ales cand a vazut cat de pierdut am fost. Recomand! 

Link spre comentariu
Acum 38 minute, thorlak a spus:

Este prima data cand apelez la astfel de servicii, prima data cand merg la ea. Am fost primul si ultimul client pe aceasta zi, am intrat cu incheieturile tremurande, am iesit cu tremuratul la genunchi. O adevarata doamna prin comportament si atitudine, mai ales cand a vazut cat de pierdut am fost. Recomand! 

Mulțumesc pentru vizita ,ma bucur ca te-am cunoscut om frumos 😘😘😘

Link spre comentariu
Acum 47 minute, Calaretul19 a spus:

Am vizitat.o ieri pe Diana, e ceea ce trebuie femeia, milf adevărat. N Am avut timp sa stau mult ieri....i Am promis ca ma duc pt un anal altădată.......funduletul ăla al ei te îndeamnă să îl penetrezi

Mulțumesc pt vizita ,te aștept sa încerci cealaltă gaura 😘😘😘apropo …..mărimea nu contează ,doar satisfacția …..te pupacesc 💕💕💕

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...