Sari la conținut

Fasole si virgule a fost banat!!!!L-am aruncat in gunoi cu virgule cu tot.Ai supt pula fraiere!!!!

dmx dmx

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
Postat

Si vorbind de baieti buni.As dori sa ma folosesc de  aceasta ocazie sa-l felicit pe DMX la trecerea hotarului sensibil(hotarul e sensibil ) de 2000 de puncte de reputatie.

• Like 1
Postat

Ai vazut tu maimuta, care sa nu se bucure, atunci cand primeste o banana?

Nu esti tu injurat suficient?

Postat

Cel mai sensibil si mai neinteles user.

DMX?Asa este Simt asa o dorinta de a se contopi cu sufletul femeilor le intelege si le sustine constant.

Postat

DMX?Asa este Simt asa o dorinta de a se contopi cu sufletul femeilor le intelege si le sustine constant.

Problema este ca, fiind mai neexperimentat si de la tara, adopta o atitudine prea incisiva uneori.Probabil emotiile tineretii.

Postat

Problema este ca, fiind mai neexperimentat si de la tara, adopta o atitudine prea incisiva uneori.Probabil emotiile tineretii.

Crezi ca ar fi de la tara?Eu credeam ca e de la oras.Are un limbaj de maxima percutie intelectuala.Pe mine ma uimeste de fiecare data.Dar oare unde a disparut?De obicei e prezent .Nu e frumos sa vorbim in absenta lui.

Postat

Nu cred, ca e cineva pe nimfomane.com, atat de nesabuit, inca sa ma injure pe mine.

Nu intr-adevar

Postat

Crezi ca ar fi de la tara?Eu credeam ca e de la oras.Are un limbaj de maxima percutie intelectuala.Pe mine ma uimeste de fiecare data.Dar oare unde a disparut?De obicei e prezent .Nu e frumos sa vorbim in absenta lui.

Cand am spus de la tara, am fost prea evaziv.Nu cred, ca este de la oras, unde se stie, lumea a uitat sa se exprime civilizat si corect gramatical.El inca pastreaza si este o dovada vie al dulcelui grai stramosesc.Absent nu e, doar da la pompa.

Postat

Cand am spus de la tara, am fost prea evaziv.Nu cred, ca este de la oras, unde se stie, lumea a uitat sa se exprime civilizat si corect gramatical.El inca pastreaza si este o dovada vie al dulcelui grai stramosesc.Absent nu e, doar da la pompa.

Degeaba eu zic ca  acel cont verde e de vina.De cand il are s-a stricat ce era mai frumos in el.

Postat

Degeaba eu zic ca  acel cont verde e de vina.De cand il are s-a stricat ce era mai frumos in el.

Mirajul banilor si al succesului.Nu oricine ajunge sa aiba cont super premium.

Postat

Si vorbind de baieti buni.As dori sa ma folosesc de  aceasta ocazie sa-l felicit pe DMX la trecerea hotarului sensibil(hotarul e sensibil ) de 2000 de puncte de reputatie.

Mersi nobele.Iar vorbesti cu cretinu asta?Lasa l bre
  • Like 17
  • Minus 16
Postat

Mersi nobele.Iar vorbesti cu cretinu asta?Lasa l bre

DMX  n-am zis de bine.Am zis ca vorbesti extraordinar de urat.Dar ti-am mai spus asta

Postat

E tare DMX ăsta. :laugh2

Aici m-am simţit şi eu, că sînt gras. :no2

Gras futut (cu sensul de distrus, nu efectiv regulat).

Mersi si tie.Esti tovaras
  • Like 17
  • Minus 16
Postat

DMX  n-am zis de bine.Am zis ca vorbesti extraordinar de urat.Dar ti-am mai spus asta

Pai stiu dar asa vorbesc eu .Sunt baiat de cartier .Injur
  • Like 17
  • Minus 16
Postat

Pai stiu dar asa vorbesc eu .Sunt baiat de cartier .Injur

Dar ce-ar fi sa nu mai fii tu asa baiat de cartier si sa nu injuri?Uite daca o luna nu injuri iti fac un cadou.Vorbesc serios.

Postat

Mai repede inveti un olog sa danseze pe Tranquila.

Nu crezi ca are sanse?Hai ca si tu vezi o licarire de speranta altfel n-ai vorbi cu el nici tu.

Postat

Dar ce-ar fi sa nu mai fii tu asa baiat de cartier si sa nu injuri?Uite daca o luna nu injuri iti fac un cadou.Vorbesc serios.

Ce cadou
  • Like 17
  • Minus 16

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...