Sari la conținut

Matura 0732981613 sau 0763.847.002 sau 0763847002

Postări Recomandate

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Si inca unul aici unde in pozele de jos postate de @dinozauru se poate vedea ca are lipsa o tzatza , dupa cum spunea si confrere @matriuska  https://nimfomane.com/forum/topic/17031-ema/?hl=%2B0723959343&do=findComment&comment=238784

Iata si fotografia, in care se vede lipsa sanului drept.

post-18823-0-69231200-1388858996_thumb.jpg

ALINA MATURA 45 blonda naturala, matura, servicii fara repros, te astept la mine acasa unde discretia si intimitatea sunt maxime, iti ofer masaj de relaxare sex oral, normal, finalizare orala, faciala, orice fantezie 50 lei/fin

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Din spate nu arata asa rau :) insa raman la parerea ca o shaorma de vis a vis cu de toate este o investitie mai buna :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost pe la duduie in urma cu aproximativ 2 luni,locatia era foarte aproape de gura de metrou Piata Romana,am inteles ca si-a schimbat-o intre timp.Sincer,am fost multumit de ,,investitie'',nu este cea mai sociabila persoana din lume,dar cu siguranta iti faci treaba daca te pasioneaza domnitele trecute de a 2-a tinerete.Servicii:

Oral - 8- Se pricepe,am optat cu prezervativ,il 2-3 minute esti pregatit de futut
Normal - 7 partea asta e cam haotica,se aseaza in pozitii de capul ei,fara sa-ti ceara acordul,geme fals din cand in cand,nu este prea receptiva la idei noi
Anal -nu m-a interesat
FK - sub nici o forma
Gfe-2 ,iti da peste mana daca incerci sa bagi mana la sutien..are vocea groasa de la prea mult tutun.....Pret total 30 de lei pentru 10 min de oral si futut....nu suna chiar asa de rau,personal s-ar putea sa mai revin
  • Like 4
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...