asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 am sunat si eu... saptamana trecuta intr-adevar dubios la telefon dar stau in zona si caut ceva de genul asta ieftin aproape etc... am stabilit ca sun cand ajung cam in 15 minute cu tot cu dus :)))) si nu a mai raspuns...cand am ajuns in alta parte m-a sunat si ea... pacat ca zona asta baicului pantelimon colentina e blestemata...Mai sunt cele de la Delfinului, le-ai vizitat? 17 17 Link spre comentariu
madmax01 Reputație: 84 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 posibil sa aiba colega sau ceva rechin in apartament pt ca toate usile erau inchise..nu am auzit nimic...deci nu pot sa fiu sigur ! Link spre comentariu
utilizatornou Reputație: 209 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 care sunt la delfinului? ma bune asa nu babe grase la 40 de ron... Link spre comentariu
tavisicario Reputație: 142 Postat Noiembrie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 la 60 de ron era de asteptat sa fie fast fuck Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum