Sari la conținut

Recomandari geluri de dus

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

La curve as prefera sa gasesc un gel de dus care sa nu fie parfumat sau foarte putin.

• Telefon: hard_well
  • Oras:Pitesti
  • Telefon: hard_well
  • Oras:Pitesti
Postat

Ca sa intregesti gama, ai putea adauga si din cele de la Adidas...

Dar cred ca mai bine gasesti unul fara miros + 3,4 dintre cele mai folosite (Nivea, Dove, Adidas, etc).

Alta idee ar mai fi, ca toti "legatii" de pe site sa folosim acasa acelasi tip de gel de dus. Ne alegem unul si ala ramane. 😂

Postat

In afara de gelurile din poza + un nivea intimo și 2 Dove MAN pe care nu le-am mai pozat , ce alte geluri de dus îmi mai recomandați ?

gelul de albie .. mergi la sigur ðŸ‘🻠.. țărănoii vor fi mulțumiți ..pleacă de la tine cu același miros cu care au venit .
  • Like 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Orice Gel in afara de Gelu Voican Voiculescu :)

mai traieste?

• Oras:in paradis
  • Oras:in paradis
Postat

In afara de gelurile din poza + un nivea intimo și 2 Dove MAN pe care nu le-am mai pozat , ce alte geluri de dus îmi mai recomandați ?

Deja sunt prea multe. Plm vin la tine , merg la dus si incep sa joc "in oceanul Pacific" pentru a alege gelul de dus. Deja a "fujit" juma'de ora din program

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Iti mai recomand Davidoff Cool Water, desi poate e pretentios. Ceva ieftin si bun ce mi-am achizitionat ieri, Palmolive Gourmet - Chocolat. Ce aroma divina, imi venea sa ma ling singur ca un motan.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...