sandubogdan Reputație: 498 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Partajează Postat Octombrie 23, 2017 I-a tras teapa.....a zis ca vine si nu a mai venit.... hmmm cunosc sentimentul ) 2 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 I-a tras teapa.....a zis ca vine si nu a mai venit.... hmmm cunosc sentimentul ) Ea lui, sau el ei?Domle', totusi, un pic de rigoare! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114272 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 23, 2017 unde e recenzia ?? 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 unde e recenzia ??Mai așteaptă câteva zile, să nu își deie seama ca a fost ea 3 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Octombrie 24, 2017 I-am trimis sms :yummy mi-a comunicat cadoul 100 ron ora . :D joaca si in deplasare si am stabilit ca ne vedem marti seara. la mine. Am zis sa ma vad cat de repede cu el pana nu intra in top si creste tariful . Sonya,dacă această întâlnire va avea sau nu loc, cu sau fără recenzie,să știi că este o chestie de excepție prin care dovedești că și femeile au dorințe,căutări și fantezii de care sunt acuzați doar bărbații,adică și femeile sunt bărbați! 6 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Martie 15, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Martie 15, 2018 I-am trimis sms :yummy mi-a comunicat cadoul 100 ron ora . :D joaca si in deplasare :dancing si am stabilit ca ne vedem marti seara. la mine. Am zis sa ma vad cat de repede cu el pana nu intra in top si creste tariful =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) . No Panterutzo ce s-a mai intamplat cu bietul Gigolou (Futac) te-o mai vizitat ? Sau a lesinat cand te-a vazut :laugh2 :blushing2 gagiul fiind obisnuit probabil cu dame 45+ :snap 2 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Martie 15, 2018 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Autor Partajează Postat Martie 15, 2018 No Panterutzo ce s-a mai intamplat cu bietul Gigolou (Futac) te-o mai vizitat ? Sau a lesinat cand te-a vazut :laugh2 :blushing2 gagiul fiind obisnuit probabil cu dame 45+ :snapNu a mai raspuns ... :no2 cred ca i-a spus cineva de pe aici ca facem misto sau ceva ... sau poate a verificat numarul de telefon pe net si a vazut ca e Pantera in sptele firului :laugh2 :slap2 :laugh2 .....o sa caut altul si il voi recenza pe pagina mea ....si il voi cauta cu alt numar de telefon nu cu acesta de firma SC PANTERA NIMF :rax2 4 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Martie 15, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Martie 15, 2018 Nu a mai raspuns ... :no2 cred ca i-a spus cineva de pe aici ca facem misto sau ceva ...doamne ce oameni :slap2 :laugh2 cata rautate .....o sa caut altul si il voi recenza pe pagina mea ....si il voi cauta cu alt numar de telefon nu cu acesta de firma SC PANTERA NIMF :rax2 Iti dai seama acuma cati o sa-si puna anunt pe publi ca is gigoloiiiiii poate poate ii suni :slap2 :snap :bow :kiss3 2 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Martie 15, 2018 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Autor Partajează Postat Martie 15, 2018 Iti dai seama acuma cati o sa-si puna anunt pe publi ca is gigoloiiiiii poate poate ii suni :slap2 :snap :bow :kiss3foarte bine...sa inceapa sa faca poze . oferte si servicii :laugh2 :pope 2 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Martie 15, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Martie 15, 2018 foarte bine...sa inceapa sa faca poze . oferte si servicii :laugh2 :pope Hopa Panterutza la vanatoare..... 1 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Martie 15, 2018 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Autor Partajează Postat Martie 15, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
prometheus90 Reputație: 13 Postat Martie 15, 2018 Oras:Gherla Oras:Gherla Partajează Postat Martie 15, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=PRNFDkzpbnA :laugh2 :laugh2 :laugh2 sonyapantera cat e ora la tine? Vreau sa imi pierd virginitatea in bratele tale . Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 sonyapantera cat e ora la tine? Vreau sa imi pierd virginitatea in bratele tale . La ea acuma este 9:20 p.m.La tine cat este? P.S.: vrei sa-ti pierzi virginitatea la o anumita ora, asta fiind motivul ca pui astfel de intrebari? Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1674 Postat Martie 18, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Martie 18, 2018 Fa-i o recenzie, daca face treaba buna m-ar interesa si pe mine :))) Pai pe tine te rezolv eu pe gratis , daca vrei. 1 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1674 Postat Martie 18, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Martie 18, 2018 Nu a mai raspuns ... :no2 cred ca i-a spus cineva de pe aici ca facem misto sau ceva ... sau poate a verificat numarul de telefon pe net si a vazut ca e Pantera in sptele firului :laugh2 :slap2 :laugh2 .....o sa caut altul si il voi recenza pe pagina mea ....si il voi cauta cu alt numar de telefon nu cu acesta de firma SC PANTERA NIMF :rax2 Pantero tie nu-ti ajunge cata pula iei in programul regulamentar????? 1 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Martie 18, 2018 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Autor Partajează Postat Martie 18, 2018 Pantero tie nu-ti ajunge cata pula iei in programul regulamentar????? :habarnam :D :laugh2 :rax2 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1674 Postat Martie 18, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Martie 18, 2018 :habarnam :D :laugh2 :rax2 :rax2 Yammmy!!!!! 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Martie 18, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Martie 18, 2018 Pantero tie nu-ti ajunge cata pula iei in programul regulamentar?????Cred că vrea o pulă și o lucrare de profesionist,nu ca de la noi,amatorii! :laugh2Ce,noi nu avem acasă pizdă? Ba și câte o amantă futăcioasă și tot vrem să mergem la câte o panteră ca Sonia de unde să plecăm descentrați,cu picioarele tremurânde?Eu o înțeleg și o încurajez,cu condiția să ne facă o recenzie,să vedem care sunt diferențele!Dacă vor fi,pentru că și printre amatori poți găsi un profesionist,cum si printre profesioniști poți găsi amatori!Ca și în cazul femeilor dealtfel! 1 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Martie 18, 2018 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Autor Partajează Postat Martie 18, 2018 E o fantezie a mea . Dar nu voi mai deranja stati linistiti . O seara frumoasa 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Martie 18, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Martie 18, 2018 E o fantezie a mea . Dar nu voi mai deranja stati linistiti . O seara frumoasa IMG_3503.PNGBa eu vreau să mă deranjezi!Așa cum bărbații au fantezii,și e normal,la fel au și pot avea și femeile!Că și ele sunt oameni!Eu vreau recenzie!Și dacă vei alege să nu te destăinui aici,mie mi-o trimiți în privat! :kiss3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum