Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2017 Postat Octombrie 15, 2017 sa le futem..poate..bunaciuni... 2 3
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Postat Octombrie 15, 2017 pe forumImi pare rau ca te-am jignit si injurat astazi, desi ai facut-o la randu tau atat public si mai des privat. Si in ciuda parerii despre tine si a tuturor fazelor urate si nesincere pe care mi le-ai cmbinat mereu eu iti doresc sincer tot binele din lume. Si o sa fiu ferma in a disparea o vreme de aici incepand cu maine, ma rog astazi, ca sa fie mai simplu pt ambii . Iti ofer sincere scuze si simt ca intre noi nu poate fi vorba pt muuult timp de nici macar o simpla prietenie Take care and have fun!
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Imi pare rau ca te-am jignit si injurat astazi, desi ai facut-o la randu tau atat public si mai des privat. Si in ciuda parerii despre tine si a tuturor fazelor urate si nesincere pe care mi le-ai cmbinat mereu eu iti doresc sincer tot binele din lume. Si o sa fiu ferma in a disparea o vreme de aici incepand cu maine, ma rog astazi, ca sa fie mai simplu pt ambii . Iti ofer sincere scuze si simt ca intre noi nu poate fi vorba pt muuult timp de nici macar o simpla prietenie Take care and have fun!... ironie?
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:București. Oras:București. Postat Octombrie 16, 2017 Frecvența Redusă,liceu,facultate.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 16, 2017 sa le futem..poate..bunaciuni... hai! 1 7
miskin always above the mundane Reputație: 15 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 Mai pe scurt, m-am saturat sa merg la curve. Nu imi sariti in cap ca nu am scris recenzii...am scris de pe un cont mai vechi, apoi am facut acest cont dorind sa dispar din peisaj cu vechiul cont. Intre timp am revenit la cel vechi. Nu scriu de pe acela pentru ca ma cunosc destul de multi utilizatori ai forumului. Nu sunt urat, castig lunar o suma care se apropie de una care are 4 de 0 la sfarsit, locuiesc singur.Am incercat varianta tinder, badoo, facebook. Nu prea merge treaba. Cluburile nu imi plac si nu le frecventez. La munca am aceiasi colegi de cand ma stiu. Sa schimb locul de munca nu pot. Am incercat sa intru in vorba cu cate o casiera draguta de la magazin, cu cate o ospatarita, nimic. Sugestii? Intreaba un bolnav de Alzheimer.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 Pe grupul me.de.curvari facut pe whatapp ))) [email protected] pt. Detalii 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum