Sari la conținut

Laura 0756654589

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Buna baieti,pana pe 26 dec. Concediu de odihna. V-ă pup si sarbatori fericite 😘😘

• Like 1
Postat

Buna Crăciun fericit!!!

pe 27 lucrezi si de la ce oraca as vrea sa trec pe la tine pr la 10 -11 daca se poate

• Like 1
Postat

salutare stimabili futaci si la multi ani! in data de 29 spre 30, dupa ce am rasfoit si cautat tot felul de pagini si site-uri si sunat la zeci de nr de telefon intr-un final am decis sa merg la dra Laura, sunat,stabilit intalnire,dirijat intrat si...futut! Dra in cauza este miniona, sanii frumosi pentru mine, poate ca un pic lasati,fundul mic si demential. un minus ca mai era o fata in casa despre care nu am stiut, era sa fac infarct cand am dat nas in nas cu ea😂😂. actiunea foarte incinsa cu french kiss cu lins cu tot ce trebuie, era putin bolnavioara cred(racita) nu va ganditi la bts-uri...😂😂😂 sau era plictisita in fine, am specificat de la inceput ce vreau, a fost de acord, si parca citisem mai sus ori pe topicul ei ori pe alt topic(revelion,betie,nu mai stiu exact) ca practic a facut dragoste cu ea, ei bn cam asa a fost, in pat gfe-ul a sarit prin tavan! foarte alintata,zambareata, supusa, gemete etc...ca si cadou 250lei, actiunea cred ca a durat undeva la 40 de minute?! asa am decis eu, un singur nr si mai lung. de recomandat? sigur ca da...sanii aia...phaaaaii!!! nu sunt de ratat! mentionez ca a facut dus, baia nu am apucat sa o inspectez cum trb, mia oferit prosop dar eram dusat de acasa...daca am uitat ceva sper sa imi fie cu iertare, doar e rev,e 5 dim si dupa o noapte de club, si cea dintre ani ce e mai bun de facut decat sa iti aduci aminte de ce ai futut?😂

• Like 3
Postat

Salutare ... am vizitat o pe laurica locatie langa hotel ciresica mai era in locatie o fata care zice ca e noua .. am asteptat o putin pe donsorica ca venea de la o deplasare ... ma poftit in apartament ... la inceput eram putin dezamagit ca era cam nervoasa sau ceva de genu dar a fumat o tigare si si a revenit .

Eu eram dusat de acasa ea a intrat la dus apoi a venit in pielicica goala n camera m am jucat putin cu pasarica ei oral bun de normal nu sa mai pus problema ca a trebuit sa finalizez fortat n urma unui telefon . Vreau sa revin in scurt timp sa ma pot juca cu laurica minim 1 h pt ca e o fata frumoasa care arata f bn dpmdv sanii fiind piesa de rezistenta si dc nu si buzele .

Ca note avem locatia habar nam 9 cred era ok

Aspect frumoasa corp frumos piele fina carne tare plm 20 ani

Oral 10 neprotejat nu face cim da nu ma incurcat lucru asta am finalizat pe sanii ei frumosi

Normal next time

Anal habar nu am nu ma interesat

Gfe 9 e ok te face sa te simti ok langa ea

Halat 150 cu 250

Flacaii spor merita bagat o fisa !!

• Like 3
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Cam pe la cat iti incepi treaba tu?

Postat

Am plecat din cta.

Nu stiu cand ma intorc.

Va anunt cand revin in oras😘😘

• Oras:UNDE VREA PULA MEA
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA
Postat

Am plecat din cta.

Nu stiu cand ma intorc.

Va anunt cand revin in oras

Si-n ce oras ai plecat ?!  Ca sa stim unde te gasim !

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator alexandrucristian1948
Reputație: 0
Postat

S a intors ?

In scurt timp cred ca o va face , incepe sezonul si tin minte ca in trecut era mai mereu ocupat la ea . O piese buna pentru puzzle-ul din Constanta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...