Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Buna Anda, noi doi ne-am vazut de curand. :huh: Insa as vrea sa o vizitez si pe prietena ta, eram curios daca e draguta la fatza si daca face FK :huh:

• Oras:Fix unde vreau eu...
Postat

Buna!Carla e foarte draguta la fata,nu pot atasa fotografii cu fata ei,insa garantez pt asta.Legat de FK(presupun ca inseamna french kiss) e in functie de partener,de igiena acestuia!!!Te asteptam la noi.O zi frumoasa

• Oras:Bucuresti
Postat
sa inteleg ca faci si anal (dupa cum scrie pe AT)? la acelasi pret de 150 ron/ora sau e separat?
CAROLINA' date=' 29 ani, bruneta seducatoare, fund bombat si sanii mari, te astept intr-o locatie selecta (b-dul Decebal) pt clipe de amor incendiar: oral cu fin, normal, cunilingus, anal, uro, poz 69, diverse fantezii, foto reale, 13 Dec 11:00 0785.169.700 asta e tot anuntul tau ca nu corespund anumite lucruri:nume, varsta...?[/quote']Buna Anda. Te-am intrebat si eu ceva.....Mersi
Postat

Buna!Da,Carolina sunt tot tu.Sunt pozele mele,doar ca sunt profi.Eram curioasa un pic daca se va lucra altfel,insa nu.dar,repet,sunt tot eu.asa cum am mai spus,fac anal,dar depinde f mult de dimensiunile partenerului.

Postat

OK, mersi, cu siguranta o sa-fi fac o vizita ca imi place cum arati si mai ales ca lumea vb frumos despre tine,Te pup si o zi cat mai placuta!

Vizitator andrei_io_78
Reputație: 0
Postat

O distractie in trei ar fi posibila? :DSe poate sa imi spui si un pret?Mersi!

Postat

Buna!o distractie in 3,un show lesby real cu participarea ta directa avand contact intim cu ambele fete,este 300 de lei.Pup

Postat

Am fost si eu la Andreea acum 2 saptamani si pot spune ca a fost cea mai buna experienta de acest gen pe anul 2010( trebuie specificat ca nu am fost cu andreea ci cu colega ei Adina daca nu am uitat cum o cheama... Carla avea o problema de sanatate si nu erea la locatie cand am fost eu ). Pret:100 fin / 150 ora.Adina nu accepta anal / Andreea - da in functie de dimensiune. Carla: nu stiu.Oral: prot / neprotCuratenie: 9 /10 - prosop uscat/ curat , in toata casa mirosea ff frumos in special in camera, unde dezmatul s-a produs la lumina lumanarilor.Fetele sunt deschise la propuneri si s-au purtat foarte ok cu mine.Scopul vizitei: Adina 24 ani usor bruneta. la inceput pana schimbi cateva vb cu ea este mai timida. sani nr 3 cred . pasarica stramta se umezeste destul de repede. Oral:8/10 Fuck: 9/10 .Se implica si isi da silinta sa pleci cat mai multumit de la ea.Urmeaza Andreea si Carla la urmatoarea vizita o sa ma intorc cu un review si despre ele. Daca aveti intrebari va pot raspunde, fiind primul review cred ca nu am scris tot ce trebuia.Pret / calitate : 10/10Ps: sper ca fetele sa nu maresca tariful si sa aiba aceeasi atitudine cu clientii (in special cu mine) ca si pana acum. Curvarilor : pule sculate si la mai multe rew sa nu mai luam tzepe.

Postat

Mental4real, eu zic ca review-ul tau e cam dubios de optimist mai ales ca nu ai decat 2 post-uri pe aici ca membru. Alt user Marioc a postat alt review diametral opus

Postat

Mental4real, eu zic ca review-ul tau e cam dubios de optimist mai ales ca nu ai decat 2 post-uri pe aici ca membru. Alt user Marioc a postat alt review diametral opus

Am citit si eu postul lui ... fiecare cu pretentile lui. Pentru veridicitate va pot spune ca sta la et XX cum iesi din lift faci dreapta iar la intrarea in bloc este un mos paznic care cum intri si i spui ca mergi la et XX te intreaba aa la fetele de la ap XX http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png

Postat

De unde v-au venit fratilor ideea asta cum ca am avea peste,prin bucatarie,sau mai stiu eu unde draq il tineam ascuns.in primul rand,bucataria este deschisa,open,sau cum s-o numi,iar in conditiile in care 75%din barbatii care vin aici,stau si prin sufragerie,unde draq bagam pestele?e cea mai mare prostie,si minciuna care o puteti spune la adresa mea.daca adina a cerut banii dupa ce el a venit de dus,nu inseamna ca i-am zis eu,sau pestele care exista in imaginatia unora.baiatul care a scris rewievul pozitiv la adresa adinei,mi-l amintesc perfect,e un pustif dragut,barman daca imi aduc aminte bine,cu care am stat la palavre o gramada.nu vom reusi niciodata sa multumim pe toata lumea,asta e clar,dar de la servicii care nu sunt pe placul unora pana la a face afirmatia ca avem peste,e cale lunga!!!nu am nevoie de reclama mascata,nu pun pe nimeni sa scrie frumos de noi,ca nu sunt aeriana,si stiu ca nu putem fi pe placul tuturor!cineva poate se simte excelent aici,altcuiva poate nu ii place si se intoarce de la usa.asta ce inseamna?ca tot ce au scris ceilalti nu e valabil sau ce?va rog frumos,nu mai postati aiureli de pesti sau aberatii de genul asta,ca chiar nu e cazul....nu m-a deranjat nimic,decat remarca asta.am o varsta,nu sunt aici sa fac buzunarul mare nimanui,si mai inainte de toate,am creier,nu tarate...o zi frumoasa

• Like 1
Postat

Postul meu vine in urma rewievului lui Marioc:"inteleg ca asa ii spuse-se Andreea sau pestele/pestoaica care se afla in bucatarie"...probabil d-asta nu mai intelegi nimic....scuze daca nu am fost mai explicita de atat,dar m-a scos din pepeni remarca lui!

• Like 1
Postat

Am fost si eu ieri la Andreea si se pare ca am fost ultimul ei client. A renuntat sa mai ofere servicii domnilor...mai multe detalii va poate da ea.De astazi la numarul de telefon vor raspunde colegele ei...care, din ce am observat, sunt la fel de dragute si au corpurile voluptoase, cu sanii mari...doar ca au tenul mai inchis. Pe mine ma bate gandul sa revin si sa le testez pe ambele fete. Mai era o fata draguta, frumushica, miniona, roscata, dar nu stiu daca ea presteaza sau nu...nu era nici imbracata adecvat si parea a se ocupa de telefoane si mailuri. Foarte deschisa la vorba.Alte recomandari nu am de dat mai ales ca nu le-am testat pe fetele care raman...

Postat

ce veste proasta, cred ca la multi le pare rau dupa ea, mie si mai mult mai ales ca nu am reusit sa ajung la ea deloc si eram innebunit dupa felul cum arata si mai ales ca recenziile despre ea erau numai de bine.Sper sa se razgandeasca si sa ne dea si noua de veste.

Postat

Ultima oara am fost la Andreea pe la sfarsitul lui ianuarie cand mi-a spus si mie ca o sa renunte ... Am vb cu ea acum 2 saptamani cand trebuia sa ajung pe la ele dar nu am mai putut pleca de la munca :rolleyes:( . cristian_chs din cate am inteles fata roscata presteaza am sa fac o vizita pe la farsitul lunii si revin cu un review. Sper raportul pret /calitate sa fi ramas acelasi.

Postat

stie cineva cu cine (tel, poze) lucra Andreea ultima data? am fost la Andreea acum vreo luna. Stiu ca am vorbit cu colega ei la tel, dar in graba plecarii, am uitat sa o vad la fata si pe ea

Postat

buna eu sunt nicolle colega roscata a andreei. dupa cum stiti andreea a plecat definitiv,am vazut postarile voastre si m-am gandit sa las si eu un post cu nr meu de tel pt cei interesati.0731.583.499

Postat

pe e.s.c.o.r.t.e.-.s.e.x.r.o apar trei anunturi pentru acelasi numar de telefon. preturi variind intre 80 si 100 RON. din poze pare sa fie aceeasi persoana dar nu bag mana in foc.

Postat

Buuuuuuuna dimineata!Ma bucur sa vad ca mi-ati simtit lipsa...m-am intors!pot fi gasita in vechea locatie,pe b-dul libertatii!!nu a fost o strategie de marketing,asa cum probabil carcotasii vor spune....asa a fost sa fie!!!va pup,o zi frumoasa!Andreea

• Like 1
Postat
Buuuuuuuna dimineata!Ma bucur sa vad ca mi-ati simtit lipsa...m-am intors!pot fi gasita in vechea locatie' date='pe b-dul libertatii!!nu a fost o strategie de marketing,asa cum probabil carcotasii vor spune....asa a fost sa fie!!!va pup,o zi frumoasa!Andreea[/quote']:heart: Buna scumpa noastra. Cred ca se bucura o gramada pe aici de reintoarcerea ta, si eu printre ei mai ales ca nu apucasem sa vin la tine niciodata si imi parea rau mai ales ca arati superb iar recenziile despre tine sunt numai la superlativ asa cum nu mai este nimeni aici pe forum.Serviciile si preturile au ramas aceleasi?

Postat

buna.uite cata bucurie:P...pretul este acelasi...pupici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...