Sari la conținut

Ce faceti pe ciclu?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ma retrag, plec, dispar... stiu, o sa fie.

Ce faceti cand partenera este pe ciclu sau/si are chef?

Eu n-am niciun stres in privinta asta, singura mea grija e sa nu lesine cel manjit cu sange...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

So?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu n-am niciun stres in privinta asta, singura mea grija e sa nu lesine cel manjit cu sange...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

So?

astept sa treaca :)))

Postat

astept sa treaca :)))

Ti-e frica de sange? Stii senzatia aia ca ai putea face ceva, dar n-ai voie... E la fel cu ciclu. :)

As mazgali de la burta pana la genunchi... n-am ajuns la performanta asta, dar dorinta cand ar trebui sa te abtii... 

Vederea sangelui nu-mi trezeste nimic, una sculata stiind... trezeste multe. :)

Postat

So?

Nu conteaza.... nu mi-e frica de sange. Ba chiar am remarcat ca taman atunci primesc cea mai buna partida de sex. Lubrifierea e mai buna si "merge ca unsa". Am calendarul nevestei pe mobil si asa stiu cand o sa am parte de sex nebun.

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Ti-e frica de sange? Stii senzatia aia ca ai putea face ceva, dar n-ai voie... E la fel cu ciclu. :)

As mazgali de la burta pana la genunchi... n-am ajuns la performanta asta, dar dorinta cand ar trebui sa te abtii... 

hai lasa ca pui un prosop sub fund si cearceaful scapa nepatat..... 

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nu conteaza.... nu mi-e frica de sange. Ba chiar am remarcat ca taman atunci primesc cea mai buna partida de sex. Lubrifierea e mai buna si "merge ca unsa". Am calendarul nevestei pe mobil si asa stiu cand o sa am parte de sex nebun.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

:iagree

Postat

hai lasa ca pui un prosop sub fund si cearceaful scapa nepatat..... 

De la prima zi pune 14 zile... cand e in maxima ovulatie...  te-ar manca de viu... :)

Fii atent, vocea se schimba, devine mai moale, mai daruitoare...  :laugh2

Hormonii uneori lucreaza in defavoarea noastra pentru voi...  :blushing2

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Postat

nu,nu vrea ea.Plus de asta,are in miros ciudat,de incins :)

Postat

De la prima zi pune 14 zile... cand e in maxima ovulatie...  te-ar manca de viu... :)

Fii atent, vocea se schimba, devine mai moale, mai daruitoare...  :laugh2

Hormonii uneori lucreaza in defavoarea noastra pentru voi...  :blushing2

mai fierbinte, mai lipicioasa si imi dau seama din privire.... partea frumoasa e ca la servici am o colega "apetisanta" si o prind de fiecare data "dupa privire"  :laugh2  si nu ma pot abtine sa o tachinez ... si imi face o pofta nebuna cand o vad ca roseste si coboara privirea. 

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

So?

Aidepulamea, ai calari si un cal cu manere :))))) asa lipsa de pula ai :)))

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator
Postat

Cum ar fi oare un ciclu de o luna ? sau un ciclu "cincinal" ?? :thinking :thinking :laugh2 :laugh2

(Don't mind me, sunt unpic afumat... :laugh2 :laugh2 :blushing2 )

• Like 2
Vizitator altu2
Postat

So?

Mda, din pacate sceptic eram, da' acuma cred tot mai mult in statisticile unora (adica Organizatia Mondiala a Sanatatii) privind consumul de alcool pe cap de locuitor, statistici conform carora Romania este pe un "onorabil" loc 4 (patru) ... in lume.

Later Edit, pentru conformitate: https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_%C8%9B%C4%83ri_dup%C4%83_consumul_de_alcool

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

nu,nu vrea ea.Plus de asta,are in miros ciudat,de incins :)

Foarte bine, isi poate deranja vata.

• Like 1
  • Minus 14
  • Oras:fara
Postat

So?

hodina sau oral-anal :blushing2  :atm  :sexanal[spun la baiat ca... :blushing2 , daca yice ca ii ok , io n.am treaba...

PS cu "#¤%& pe vremuri faceam spre final imi placea , ungerea la scurgere era mai buna :laugh2

• Like 11
  • Minus 8
Postat

Exact, mai sunt doua gauri disponibile... sau am in agenda cateva fete disponibile asa ca eu pot face sex..  :slap2

am 3 puncte de lucru disponibile :laugh2

• Like 10
  • Minus 8
  • Oras:Valhalla
Postat

https://i.imgur.com/55MWqhs.png

Nici eu nu ma feresc, chiar imi place. Imi place si cand sunt zgariat pe spate pana la sange. Nu e brutalitate, e pasiune. Am avut o bloody mary (da o chema Maria si asa ii spuneam eu) cu care faceam asta des. Cum am ochi de lup, cand faceam cunni aratam asa savage. Teribilisme but who gives a damn?  :laugh2  Living the dream baby, keyser stie  :innocent

• Like 2
Postat

frec menta :laugh2

https://i.pinimg.com/236x/e6/11/b2/e611b2102599200defcc24c45b13e945.jpgno , suna.ma ca am io  :laugh2

• Like 7
  • Minus 8
Postat

frec menta :laugh2

Ba, nuu! Feaca zmenta uneia, fa-ti curaj. Promit ca merita. Hai sanatate :D

Toti mananca sangerete de craciun, dar unu n-ar face nasu rosu ca rudolf. Ntz ntz.

• Like 2
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Cand sunt pe stop, stau la pat vreo 2 zile ))))))

• Minus 1
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

https://i.pinimg.com/236x/e6/11/b2/e611b2102599200defcc24c45b13e945.jpgno , suna.ma ca am io  :laugh2

cand mai imi fac ceai, te sun. Cred ca este bun cu menta, ceaiul. :hug1

• Like 2
  • Minus 7

Postat

... si 2 maini pt. handjob si 2 picioare pt. footjob  :laugh2

ioi , amu vreo 4 la ani la buc, o zis un baiat sa il astept in costumatie sexi si ciorapi cu banda, zis si facut.

nici nu o trebuit sa ma dezbrac si io nimic nu am facut, mi.o apropiat  picioarele si si.o frecat pula intre talpile mele si so rezolvat singur si o plecat multumit omu, da in gandu meu ma tot intrebam ca daca aveam platfus ce dracu facea :laugh2 , mult timp am ras pe seama asta si amu cand imi aduc aminte :laugh2

• Like 9
  • Minus 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...