n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Ma retrag, plec, dispar... stiu, o sa fie.Ce faceti cand partenera este pe ciclu sau/si are chef?Eu n-am niciun stres in privinta asta, singura mea grija e sa nu lesine cel manjit cu sange... So?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 Ma retrag, plec, dispar... stiu, o sa fie.Ce faceti cand partenera este pe ciclu sau/si are chef?Eu n-am niciun stres in privinta asta, singura mea grija e sa nu lesine cel manjit cu sange... So? astept sa treaca ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 16, 2017 astept sa treaca )) Ti-e frica de sange? Stii senzatia aia ca ai putea face ceva, dar n-ai voie... E la fel cu ciclu. As mazgali de la burta pana la genunchi... n-am ajuns la performanta asta, dar dorinta cand ar trebui sa te abtii... Vederea sangelui nu-mi trezeste nimic, una sculata stiind... trezeste multe.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Ma retrag, plec, dispar... stiu, o sa fie.Ce faceti cand partenera este pe ciclu sau/si are chef?Eu n-am niciun stres in privinta asta, singura mea grija e sa nu lesine cel manjit cu sange... So?Nu conteaza.... nu mi-e frica de sange. Ba chiar am remarcat ca taman atunci primesc cea mai buna partida de sex. Lubrifierea e mai buna si "merge ca unsa". Am calendarul nevestei pe mobil si asa stiu cand o sa am parte de sex nebun. 6 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Ti-e frica de sange? Stii senzatia aia ca ai putea face ceva, dar n-ai voie... E la fel cu ciclu. As mazgali de la burta pana la genunchi... n-am ajuns la performanta asta, dar dorinta cand ar trebui sa te abtii... Vederea sangelui nu-mi trezeste nimic, una sculata stiind... trezeste multe. hai lasa ca pui un prosop sub fund si cearceaful scapa nepatat..... 2 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 16, 2017 Nu conteaza.... nu mi-e frica de sange. Ba chiar am remarcat ca taman atunci primesc cea mai buna partida de sex. Lubrifierea e mai buna si "merge ca unsa". Am calendarul nevestei pe mobil si asa stiu cand o sa am parte de sex nebun.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 16, 2017 hai lasa ca pui un prosop sub fund si cearceaful scapa nepatat..... De la prima zi pune 14 zile... cand e in maxima ovulatie... te-ar manca de viu... Fii atent, vocea se schimba, devine mai moale, mai daruitoare... Hormonii uneori lucreaza in defavoarea noastra pentru voi... 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 Ti-e frica de sange? Stii senzatia aia ca ai putea face ceva, dar n-ai voie... E la fel cu ciclu. As mazgali de la burta pana la genunchi... n-am ajuns la performanta asta, dar dorinta cand ar trebui sa te abtii... Vederea sangelui nu-mi trezeste nimic, una sculata stiind... trezeste multe. nu,nu vrea ea.Plus de asta,are in miros ciudat,de incins
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 De la prima zi pune 14 zile... cand e in maxima ovulatie... te-ar manca de viu... Fii atent, vocea se schimba, devine mai moale, mai daruitoare... Hormonii uneori lucreaza in defavoarea noastra pentru voi... mai fierbinte, mai lipicioasa si imi dau seama din privire.... partea frumoasa e ca la servici am o colega "apetisanta" si o prind de fiecare data "dupa privire" si nu ma pot abtine sa o tachinez ... si imi face o pofta nebuna cand o vad ca roseste si coboara privirea. 2 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 nu,nu vrea ea.Plus de asta,are in miros ciudat,de incins e "aroma" de sange
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 16, 2017 Ma retrag, plec, dispar... stiu, o sa fie.Ce faceti cand partenera este pe ciclu sau/si are chef?Eu n-am niciun stres in privinta asta, singura mea grija e sa nu lesine cel manjit cu sange... So? Aidepulamea, ai calari si un cal cu manere )))) asa lipsa de pula ai )) 1 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 Cum ar fi oare un ciclu de o luna ? sau un ciclu "cincinal" ?? :thinking :laugh2(Don't mind me, sunt unpic afumat... :laugh2 ) 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 16, 2017 ...
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 Ma retrag, plec, dispar... stiu, o sa fie.Ce faceti cand partenera este pe ciclu sau/si are chef?Eu n-am niciun stres in privinta asta, singura mea grija e sa nu lesine cel manjit cu sange... So? Ti-e frica de sange? Stii senzatia aia ca ai putea face ceva, dar n-ai voie... E la fel cu ciclu. As mazgali de la burta pana la genunchi... n-am ajuns la performanta asta, dar dorinta cand ar trebui sa te abtii... Vederea sangelui nu-mi trezeste nimic, una sculata stiind... trezeste multe. Mda, din pacate sceptic eram, da' acuma cred tot mai mult in statisticile unora (adica Organizatia Mondiala a Sanatatii) privind consumul de alcool pe cap de locuitor, statistici conform carora Romania este pe un "onorabil" loc 4 (patru) ... in lume. Later Edit, pentru conformitate: https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_%C8%9B%C4%83ri_dup%C4%83_consumul_de_alcool
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 16, 2017 nu,nu vrea ea.Plus de asta,are in miros ciudat,de incins Foarte bine, isi poate deranja vata. 1 14
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 16, 2017 Ma retrag, plec, dispar... stiu, o sa fie.Ce faceti cand partenera este pe ciclu sau/si are chef?Eu n-am niciun stres in privinta asta, singura mea grija e sa nu lesine cel manjit cu sange... So?hodina sau oral-anal [spun la baiat ca... , daca yice ca ii ok , io n.am treaba...PS cu "#¤%& pe vremuri faceam spre final imi placea , ungerea la scurgere era mai buna 11 8
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 16, 2017 Exact, mai sunt doua gauri disponibile... sau am in agenda cateva fete disponibile asa ca eu pot face sex.. am 3 puncte de lucru disponibile 10 8
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 16, 2017 Nu conteaza.... nu mi-e frica de sange. Ba chiar am remarcat ca taman atunci primesc cea mai buna partida de sex. Lubrifierea e mai buna si "merge ca unsa". Am calendarul nevestei pe mobil si asa stiu cand o sa am parte de sex nebun.https://i.imgur.com/55MWqhs.png Nici eu nu ma feresc, chiar imi place. Imi place si cand sunt zgariat pe spate pana la sange. Nu e brutalitate, e pasiune. Am avut o bloody mary (da o chema Maria si asa ii spuneam eu) cu care faceam asta des. Cum am ochi de lup, cand faceam cunni aratam asa savage. Teribilisme but who gives a damn? Living the dream baby, keyser stie 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 am 3 puncte de lucru disponibile ... si 2 maini pt. handjob si 2 picioare pt. footjob 3 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 16, 2017 frec menta 2 7
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 16, 2017 frec menta https://i.pinimg.com/236x/e6/11/b2/e611b2102599200defcc24c45b13e945.jpgno , suna.ma ca am io 7 8
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 16, 2017 frec menta Ba, nuu! Feaca zmenta uneia, fa-ti curaj. Promit ca merita. Hai sanatate Toti mananca sangerete de craciun, dar unu n-ar face nasu rosu ca rudolf. Ntz ntz. 2
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 16, 2017 Cand sunt pe stop, stau la pat vreo 2 zile )))))) 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 16, 2017 https://i.pinimg.com/236x/e6/11/b2/e611b2102599200defcc24c45b13e945.jpgno , suna.ma ca am io cand mai imi fac ceai, te sun. Cred ca este bun cu menta, ceaiul. 2 7
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 16, 2017 ... si 2 maini pt. handjob si 2 picioare pt. footjob ioi , amu vreo 4 la ani la buc, o zis un baiat sa il astept in costumatie sexi si ciorapi cu banda, zis si facut.nici nu o trebuit sa ma dezbrac si io nimic nu am facut, mi.o apropiat picioarele si si.o frecat pula intre talpile mele si so rezolvat singur si o plecat multumit omu, da in gandu meu ma tot intrebam ca daca aveam platfus ce dracu facea , mult timp am ras pe seama asta si amu cand imi aduc aminte 9 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum