bobinatorul Reputație: 19 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Octombrie 16, 2017 Buna seara!Breaking news! Seth freaking rollins tocmai ce a trecut granitele tarii in cursul zilei de astazi.Mi-a zis ca se va intoarce cu forte proaspete si va introduce o noua descoperire pe forum de care nici eu nu stiu.
kittykatt Reputație: 12 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:heaven Oras:heaven Postat Octombrie 16, 2017 Buna seara!Breaking news! Seth freaking rollins tocmai ce a trecut granitele tarii in cursul zilei de astazi.Mi-a zis ca se va intoarce cu forte proaspete si va introduce o noua descoperire pe forum de care nici eu nu stiu.Pitic zglobiu de radina cu mine nu topaiEu nu ma voi supara niciodata pe tine, n'am cumcareva sa ii dea in cinstea mea cateva likeuri rog din suflet care are cA RAMAN DATOAREnU LA POSTAREA DE MAI SUS CA sETH ALA E UN MONOTON scz de capssa ii dati la postari si promit sa ma revansez cand am likeuri off buburuza te-as adopta viva la revolutionhai fugi, trolleaza, fa tumbesho cu mama
Postări Recomandate