Sari la conținut

@Puleșteu mă îndrăgește!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu experimentez meditația...si pot cu usurintă cunoaste toti factorii de echilibru doar prin ascultarea respirației acelui om. Nu cred in chestia cu alte vieți...

E hai ca m-ai lasat paf .... cum pielea mea crezi ca pot exista avioane incremenite in aer , da' nu crezi in reincarnare ? Ceva nu se leaga ... 

Meditatia e buna ...daca ai timp de asa ceva si stii s-o faci corect , inclusiv respiratia . Mie nu-mi iese , e prea multa " galagie " in mintea mea . 

Tu cum reusesti sa obtii " linistea " ? 

Ba , sa nu incepeti cu mistourile , ca ma enervez ! Inca mai sper ca pot purta o discutie cu VisDracos ... oare sunt naiv ? 

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Eu experimentez meditația...si pot cu usurintă cunoaste toti factorii de echilibru doar prin ascultarea respirației acelui om. Nu cred in chestia cu alte vieți...

dintr-o respiratie de saorma cu detoate ce deduci?

Postat

Da! :D

Eram sigur ! Da'  ... hai sa vedem ce raspunde . Astept cu oarecare neliniste reply-ul ... 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Voi n-aveti somn! :D

am dormit,de la 10 pan' la 7 jumate :)

Vizitator
Postat

E hai ca m-ai lasat paf .... cum pielea mea crezi ca pot exista avioane incremenite in aer , da' nu crezi in reincarnare ? Ceva nu se leaga ... 

Meditatia e buna ...daca ai timp de asa ceva si stii s-o faci corect , inclusiv respiratia . Mie nu-mi iese , e prea multa " galagie " in mintea mea . 

Ba , sa nu incepeti cu mistourile , ca ma enervez ! Inca mai sper ca pot purta o discutie cu VisDracos ... oare sunt naiv ? 

io-n locu' tau...

https://i.imgur.com/K3bbqFH.gif

:))

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu-ti ajunge o viata sa evoluezi. :)

Depinde...uneori o clipă poate sa fie nesperat de lungă, iar eu cred că si viața poate capătă aceleasi aspecte.

• Like 8
  • Minus 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

dintr-o respiratie de saorma cu detoate ce deduci?

Tu vrei de fapt să îți mirosi propria respirație cu iz de saorma ca si cum ai mânca-o din nou?

• Like 8
  • Minus 14
Postat

Eram sigur ! Da'  ... hai sa vedem ce raspunde . Astept cu oarecare neliniste reply-ul ... 

Esti mancat cu "aripi" cu tot...  :laugh2

Leaga-ti centura si roaga-te ....  :laugh2

Nu exista "proceduri" pentru ce te asteapta...

Vizitator
Postat

Depinde...uneori o clipă poate sa fie nesperat de lungă, iar eu cred că si viața poate capătă aceleasi aspecte.

Mai avem mult de mancat pana sa ajungem acolo.Stiu ce spui :)

Scopul este sa-ti pastrezi Constienta de Sine cand nu mai ai forma fizica. ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eram doar curioasă.

Eu nu am altceva decat liniste, de cand m-am născut.

Eu fac doar meditatie activă/in miscare, cu mici întreruperi când situația e urgentă si tre' să ma opresc un pic pentru un plonjeu rapid.

• Like 8
  • Minus 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai avem mult de mancat pana sa ajungem acolo.Stiu ce spui :)

Scopul este sa-ti pastrezi Constienta de Sine cand nu mai ai forma fizica. ;)

E ca si cum mi-ai zice...să nu ma mai uit atat la chibrit si să ii dau foc. Eu râd de pe acusi la aceste idei...si simt o căldură in abdomen. Este dragut corpul si ajutator pentru să ne amintim in timpul vieții, nu atunci...atunci avem alte chestii, direct! Eu cand mă uit la mine in oglindă, imi vine sa zic...te cunosc de undeva! Si-apoi e simplu... Fa o iesire din corp să vezi ce "corp" este de fapt cu adevarat important!
Vizitator
Postat

E ca si cum mi-ai zice...să nu ma mai uit atat la chibrit si să ii dau foc. Eu râd de pe acusi la aceste idei...si simt o căldură in abdomen. Este dragut corpul si ajutator pentru să ne amintim in timpul vieții, nu atunci...atunci avem alte chestii, direct! Eu cand mă uit la mine in oglindă, imi vine sa zic...te cunosc de undeva! Si-apoi e simplu... Fa o iesire din corp să vezi ce "corp" este de fapt cu adevarat important!

"parcurge drumul cu bucurie"

Oare uitam intenționat când revenim în forma fizica? ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

"parcurge drumul cu bucurie"

Oare uitam intenționat când revenim în forma fizica? ;)

Revenim? Am zis ca nu cred. Nu. Totul se întâmplă in acelasi timp, stim cand ne naste si uitam pe parcurs, iar apoi...mi-e lene acum sa spun, filozofia explica si reversul.
Vizitator
Postat

Totul se întâmplă in acelasi timp

Exact.

Doar ca noi inca nu am ajuns la acel nivel incat sa intelegem pe deplin "mecanismul".Sau Cum Functioneaza Lucrurile. :)

Postat

Revenim? Am zis ca nu cred. Nu. Totul se întâmplă in acelasi timp, stim cand ne naste si uitam pe parcurs, iar apoi...mi-e lene acum sa spun, filozofia explica si reversul.

Da... explica draga! nu-ti fie lene. Nu vezi cati suntem pe aici si asteptam sa citim.  :PCx

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Ti-a raspuns! Te-ai lamurit? =))

am dormit,de la 10 pan' la 7 jumate :)

Prea mult! :P

• Minus 14
Vizitator
Postat

Ti-a raspuns! Te-ai lamurit? =))

Prea mult! :P

n-am avut pwzda langa mine,ca ma kulkam mai tarziu :)))

Vizitator
Postat

N-ai avut nici maini? :D

abia mi-a iesit o laba :)))

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Tot mai bune sunt mainile sotiei... =))

cata dreptate ai :))))

Vizitator
Postat

Cum decurg ostilitatile pe aici ?

Care este topul simpatiilor visului t. ?

Oricum ea este pierduta in lumea ei....

• Like 6
  • Minus 6

Postat

Cum decurg ostilitatile pe aici ?

Care este topul simpatiilor visului t. ?

Oricum ea este pierduta in lumea ei....

Nu e bre nici o ostilitate ... ne jucam si noi putin ... cam ca Tanda si cu Manda pe intuneric , daca pot sa spun asa . Noi incercam sa facem putina bascalie , 

iar VisAmetitor ne contreaza . Evident , noi nu intelegem ce vrea ea sa spuna , iar ea nu vrea sa inteleaga ce vrem noi de la ea ... adica , de fapt stie ca 

vrem s-o futem pana-i sar carpele de pe ea , da' face ca gaina ... nu vrea sa stea , ca o sa spunem noi ca-i curva ... dar nici nu vrea sa se impiedice , sa nu 

zicem noi ca-i proasta ... asa ca ... sa-mi bag pula , habar n-am ce vrea sa faca de fapt ... te-ai prins ? 

• Like 11
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...