pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 ai simtit pe pielea ta experimentul Alcatuieste o fraza cu urmatoarele cuvinte. Miky77, sloboz, muste, experiment, vioara, oligofren. 14 8
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Manca-mi-ati coaiele de ipocriti de 2 lei: va dati curve virgine pe aici, dar cand vanatorul sau altii bagau amenintari sau injuraturi, Vistantric si Adina sareau direct cu plusul.Asa ca nu va mai dati nevinovate si ingenuue ca nu e loc.Mie mi se pare corect să dau cu plus oricărui membru care consider eu că este banat pe nedrept! Mie chiar mi-a plăcut cum a răspuns provocărilor voastre debile. 13 13
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Fa, tanti, nu fi bagaboanta ca nu merge. Scrie unul: "Bulangiilor o sa va prind si o sa va calc in picioare o sa va rup cu bataia sa-mi bag pula-n mortii vostrii" Iar tu apari si dai plus la postarea asta. Cum crezi ca se interpreteaza? Taci dreacu', sa nu cumva sa-ti fac eu tie o nedreptate. Scarboasa e ipocrizia. 16 9
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Mie chiar mi-a plăcut cum a răspuns provocărilor voastre debile.Cu atat mai rau pentru tine. 14 8
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 17, 2017 Îmi iau de la gură și vă dau o muie! Vreți? Intrebare retorică, că voi nu observați...având deja gura arhiplină! Nu vă ajunge...vreți și iarăși vreți din ce în ce mai multă plăcere!Să-ți iei de la gură pentru mine...? Vaaai, da’ de ce? Nu se merită, fă-o pentru cineva apropiat, la care ții cu adevărat. 2 4
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Octombrie 17, 2017 N-am nimic cu tine desi aberezi groaznic ori de cate ori ai ocazia. Cine mai sta sa tina evidenta si cine are chef sa-ti citeasca elucubratiile? Eu nu reusesc sa ma dumiresc de unde stii tu ca abereaza, din moment ce clamezi ca nu-i citesti 'elucubratiile'.Ma fortezi sa-ti dau dreptate: ipocrizia ta e scarbaoasa. Mai ales ca, in cazul tau, e dublata si de o prostie monumentala. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Manca-mi-ati coaiele de ipocriti de 2 lei: va dati curve virgine pe aici, dar cand vanatorul sau altii bagau amenintari sau injuraturi, Vistantric si Adina sareau direct cu plusul.Asa ca nu va mai dati nevinovate si ingenuue ca nu e loc. Te poftesc sa-mi arati postarea/postarile in care eu am inurat sau amenintat vreodata pe cineva.Altfel, trage-ti singurel doua palme si da-ti un minus, ca esti prea prost pentru lumea civilizata. 1 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 17, 2017 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Manca-mi-ati coaiele de ipocriti de 2 lei: va dati curve virgine pe aici, dar cand vanatorul sau altii bagau amenintari sau injuraturi, Vistantric si Adina sareau direct cu plusul.Asa ca nu va mai dati nevinovate si ingenuue ca nu e loc.*ingenue ...iti tremura vocea balbaitule Go-goa-goag-goag-goaga-goagal-goagal-goagalu-goagalule Pardon Gogule 16 16
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Fa, tanti, nu fi bagaboanta ca nu merge. Scrie unul: "Bulangiilor o sa va prind si o sa va calc in picioare o sa va rup cu bataia sa-mi bag pula-n mortii vostrii" Iar tu apari si dai plus la postarea asta. Cum crezi ca se interpreteaza? Taci dreacu', sa nu cumva sa-ti fac eu tie o nedreptate. Scarboasa e ipocrizia.De voi nu-mi pasă cum interpretați pentru că stiti foarte bine că era un simplu raspuns al atitudinii care ați avut-o față de el. Iar voi sînteți jeguri grav, v-am văzut cum vă manifestați...mi-ați arătat-o chiar si mie în mod constant, fără să vă provoc în vreun fel. Apoi te mai intrebi cum să banezi un user care a fost împuternicit să aducă o reacție? Ideea e alta! De ce vreți voi să vă scuzați faptele pe spinarea altora si ce urmări credeți că va avea această atitudine facilă si de suprafață? Nu puteai să dai quote la acel comentariu pentru să nu generalizez si eu în aceste tîmpenii ale voastre care stau însirate pe tot forumul? 13 14
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Octombrie 17, 2017 *ingenue ...iti tremura vocea balbaitule Go-goa-goag-goag-goaga-goagal-goagal-goagalu-goagalule Pardon Gogule Asta dupa ce Papagalesteul editase postarea respectiva. Sa mai spuna careva ca pulesteu nu-i prost! 1 10
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 17, 2017 Asta dupa ce Papagalesteul editase postarea respectiva. Sa mai spuna careva ca pulesteu nu-i prost! Nu e prost.. dupa ce trage o ocheada pe Goagal 16 16
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Cu atat mai rau pentru tine.Nu este rău pentru mine, am zis deja că pentru mine este excitant să imaginez bărbați care fac sex între ei. 13 14
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 17, 2017 Eu nu reusesc sa ma dumiresc de unde stii tu ca abereaza, din moment ce clamezi ca nu-i citesti 'elucubratiile'.Ma fortezi sa-ti dau dreptate: ipocrizia ta e scarbaoasa. Mai ales ca, in cazul tau, e dublata si de o prostie monumentala. Te poftesc sa-mi arati postarea/postarile in care eu am inurat sau amenintat vreodata pe cineva.Altfel, trage-ti singurel doua palme si da-ti un minus, ca esti prea prost pentru lumea civilizata.Ce face, bă? Clamează? Bă, da imbecil ești! Pyzdoyule.
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Să-ți iei de la gură pentru mine...? Vaaai, da’ de ce? Nu se merită, fă-o pentru cineva apropiat, la care ții cu adevărat.Cei apropiați nu-mi cerșesc mie, nici măcar prin cel mai mic gest...ci se bucură de prezența mea în deplinătatea sentimentelor pe care le poartă față de mine, de câte ori au ocazia! Dar curios este faptul că tu ai simțit nevoia să aduci vorba de persoane pe care le iubesc... Crezi că de drag v-am făcut respectiva ofertă? 13 14
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 17, 2017 Cei apropiați nu-mi cerșesc mie, nici măcar prin cel mai mic gest...ci se bucură de prezența mea în deplinătatea sentimentelor pe care le poartă față de mine, de câte ori au ocazia! Dar curios este faptul că tu ai simțit nevoia să aduci vorba de persoane pe care le iubesc... Crezi că de drag v-am făcut respectiva ofertă?Păi io ceam scris, fă, bășito? Să repet: ce rost are să-ți iei de la gură? Dă-le muie ălora pe care îi iubești. Oricum o faci, numa’ că nu-ți dai seama și/sau te doare-n pizdă. 1 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Păi io ceam scris, fă, bășito? Să repet: ce rost are să-ți iei de la gură? Dă-le muie ălora pe care îi iubești. Oricum o faci, numa’ că nu-ți dai seama și/sau te doare-n pizdă.Da, e clar! Tu habar nu ai despre ce vorbesc... Hm, nu mă mir!
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Ba,repede mai postați Bună, chuck shurley! ☺
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Bună, chuck shurley! ☺Bună,la revedere, ma culc 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Octombrie 17, 2017 Bună,la revedere, ma culc E bine, multă sănătate să ai! ☺
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 17, 2017 Da, e clar! Tu habar nu ai despre ce vorbesc... Hm, nu mă mir!Nu prea mă duce capu’, așa-i. Ți-aș ura să mă piș pă tine, da’ mă abțin, că ai putea să interpretezi greșit. 1 4
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Octombrie 17, 2017 Nu prea mă duce capu’, așa-i. Ți-aș ura să mă piș pă tine, da’ mă abțin, că ai putea să interpretezi greșit. Vrei sa spui, probabil, ca-ti desfunzi sonda urinara dupa o supradoza accidentala de Prostamol. Talambule!
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 17, 2017 Vrei sa spui, probabil, ca-ti desfunzi sonda urinara dupa o supradoza accidentala de Prostamol. Talambule!Sonda urinară și-o desfundă mă-ta. Claaaariiiiiii !!!!! 1 4
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 *ingenue ...iti tremura vocea balbaitule Go-goa-goag-goag-goaga-goagal-goagal-goagalu-goagalule Pardon Gogule Oricine mai greseste ocazional. Tu gresesti non stop. Esti un agramat de 2 lei. 14 9
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Asta dupa ce Papagalesteul editase postarea respectiva. Sa mai spuna careva ca pulesteu nu-i prost! Suge-o impreuna cu Miky daca tot v-ati imprietenit. 16 9
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Eu nu reusesc sa ma dumiresc de unde stii tu ca abereaza, din moment ce clamezi ca nu-i citesti 'elucubratiile'.Ma fortezi sa-ti dau dreptate: ipocrizia ta e scarbaoasa. Mai ales ca, in cazul tau, e dublata si de o prostie monumentala. Te poftesc sa-mi arati postarea/postarile in care eu am inurat sau amenintat vreodata pe cineva.Altfel, trage-ti singurel doua palme si da-ti un minus, ca esti prea prost pentru lumea civilizata. Esti un dobitoc. Am zis ca nu i le citesc ---> actiune din prezent. Dar asta nu inseamna ca nu i le citeam in trecut. Nu am spus ca nu i-am citit niciodata posturile.Ma fortezi sa-ti dau muie, n-am ce sa fac. Te poftesc sa-mi sugi pula, fix cum ti-am zis mai sus. Daca inlaturam acest limbaj, ce ramane? Un troll care a aparut pe forum ca sa-i dea la gioale lui Picon. Toate posturile tale sunt dedicate cate unui utilizator. Nici o recenzie, nimic normal. Doar hate. Ceea ce nu intelegi tu e ca ma doare-n pula ca scrie vanatorul prost, another dick, nu mai spune si alte nulitati. Pentru mine sunteti toti la fel: niste trolli de cacat care n-au ce face. Niste cacati bolnavi care infesteaza online-ul romanesc fix degeaba pentru ca au niste vieti lipsite de orice fericire. Da, n-ai amenintat si n-ai injurat de pe contul asta. Probabil ai facut-o de pe altele. Caci nu aveai cum sa apari atat de incarcat de ura si cunoscator al unor lucruri care s-au intamplat inainte de momentul in care ai facut acest cont. Ma cac asupra ta si asupra limbajului tau fals. Esti doar un troll un pic mai destept decat Miky, adica submediocru. E forum de curve, imbecililor. Iti place o fata, o suni sau ii dai mesaj, te duci, o futi, pleci in treaba ta. Nu e forum de carcota inutila, de labareala ieftina, de trolleala de cacat. Si trolling-ul poate fi amuzant, insa simtul umorului este apanajul oamenilor inteligenti. Nu e cazul tau. 16 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum