sugardaddy Reputație: -354 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 17, 2017 La tine sau la hotel. Discreta, senzuala, jucausa, pasionala si plina de erotism sunt doar cateva cuvinte care ma pot caracteriza… ochi CAPRUI, cu sani mari naturali si tot ceea ce trebuie sa aibe o femeie pentru a fi placuta privirii… si atingerii… As putea chiar sa fiu compania perfecta pentru tine… deci, permite-mi sa fiu prietena ta pentru o ora, doua, o noapte sau poate chiar mai mult,. AM OPTIUNEA DE A-MI SELECTA CLIENTII 1 3
talibanu1 Reputație: -400 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:pe unde pot Oras:pe unde pot Postat Octombrie 17, 2017 Sani mari zice? Dar se vad cam medii spre mici 2 3
flavius12312 Reputație: -386 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:la curve Telefon: [email protected] Oras:la curve Postat Octombrie 17, 2017 arata bine din spate era si mai bine daca o puteam aprecia si din fata 2
fortza92steaua Reputație: -407 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 17, 2017 e frumoasa, pacat ca nu raspunde la telefon
talibanu1 Reputație: -400 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:pe unde pot Oras:pe unde pot Postat Octombrie 18, 2017 Am impresia ca o stiu pe fata, daca reuseste cineva sa o cunoasca sa imi spuna si mie o cunosteam eu deja daca aveam locatie :) 3
claudiu4sex Reputație: 199 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 18, 2017 Arata bine in pozele astea !Cum sa o cunosti daca nu raspunde le tilifon ??Nu inteleg de ce mai are anunt daca nu raspunde deloc.
talibanu1 Reputație: -400 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:pe unde pot Oras:pe unde pot Postat Octombrie 18, 2017 Mi-a raspuns mie ieri dar nu are locatie 3
crisstiandavid Reputație: 104 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 19, 2017 A venit la mine, la hotel. Fata e foarte frumoasa, nu cred ca sunt pozelele ei, apa parul mult mai lung. Sanii sunt medii, foarte tari si frumosi. Fundul superb de bombat si tare. Are corp de sportiva. Are 20 ani si e studenta, asa spune ea. Totul frumos pana aici. In schimb, la facut sex dezamageste. A venit dusata de acasa, asa mi-a spus. Nu am simtit nici un miros asa ca am trecut la treaba. Oralul a fost bunicel, doar ca nu are tehnica, o baga si o scoate din gura continuu, fara nici un artificiu. Am trecut la normal unde a fost dezastru. A stat ca lemnul cateva minute, pana m-am chinuit sa termin. N-a schitat nici macar un ohh, nici un sunet, nimic. Am crezut ca asa e prima data, am mai chemat-o si a doua zi (sederea mea in cta fiind mai lunga), sperand ca se va schimba atitudinea fetei. Nici o diferenta. Asa ca am pus-o sa suga pana mi-am dat drumul in gura ei, moment care a surprins-o destul de naplacut, dar nu a reprosat nimic. Note: aspect:10 mie mi-a placut foarte tareDialog: 8Oral: 8, fara atentie la imprejurimiNormal: 4, o laba e mai bunaAnal: n/aFk:n\a Pret 300 lei ora plus taxi. De reintalnit, nu prea cred 3
flavius12312 Reputație: -386 Postat Octombrie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:la curve Telefon: [email protected] Oras:la curve Postat Octombrie 19, 2017 pacat de ea daca arata bine si la servivi e praf...daca e studenta o face pentru bani si nu-i pasa de client sigur 2
talibanu1 Reputație: -400 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:pe unde pot Oras:pe unde pot Postat Octombrie 19, 2017 A venit la mine, la hotel.Fata e foarte frumoasa, nu cred ca sunt pozelele ei, apa parul mult mai lung. Sanii sunt medii, foarte tari si frumosi. Fundul superb de bombat si tare. Are corp de sportiva. Are 20 ani si e studenta, asa spune ea. Totul frumos pana aici. In schimb, la facut sex dezamageste. A venit dusata de acasa, asa mi-a spus. Nu am simtit nici un miros asa ca am trecut la treaba. Oralul a fost bunicel, doar ca nu are tehnica, o baga si o scoate din gura continuu, fara nici un artificiu. Am trecut la normal unde a fost dezastru. A stat ca lemnul cateva minute, pana m-am chinuit sa termin. N-a schitat nici macar un ohh, nici un sunet, nimic. Am crezut ca asa e prima data, am mai chemat-o si a doua zi (sederea mea in cta fiind mai lunga), sperand ca se va schimba atitudinea fetei. Nici o diferenta. Asa ca am pus-o sa suga pana mi-am dat drumul in gura ei, moment care a surprins-o destul de naplacut, dar nu a reprosat nimic.Note: aspect:10 mie mi-a placut foarte tareDialog: 8Oral: 8, fara atentie la imprejurimiNormal: 4, o laba e mai bunaAnal: n/aFk:n\aPret 300 lei ora plus taxi. De reintalnit, nu prea credAm o intrebare la tine dar nu pot sa ti-o pun aici e vreo sansa sa dau intr-un fel de tine? 1 3
crisstiandavid Reputație: 104 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 19, 2017 [email protected]Imi poti spune pe mail
talibanu1 Reputație: -400 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:pe unde pot Oras:pe unde pot Postat Octombrie 19, 2017 MultumescTi-am scris acum 3
talibanu1 Reputație: -400 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:pe unde pot Oras:pe unde pot Postat Octombrie 19, 2017 o b i e c t i v, te deranjeaza tare prezenta mea nu? 1 3
ramyen Reputație: 96 Postat Octombrie 19, 2017 Postat Octombrie 19, 2017 pacat de ea daca arata bine si la servivi e praf...daca e studenta o face pentru bani si nu-i pasa de client sigurSi daca nu ar fi studenta pentru ce ar face-o?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum