Sari la conținut

Tepare zona obor 0756 637 328😠😠😠

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Niste nesimtite ...sunt 2 curve infecte care cer 100 lei finalizarea si de cum am intrat ;;ca nu face fin orala, ca nu curge apa ,..zice ..noi ne spalam cu servetele umede ...😂 zic nici rece nu curge ,zice da dar curge ruginita .. si ma strege cu un servetel pune gura 3 minute si zice nu pot sa o scol ...hai normal pai zic asa nu poti face normal ...la care zice o trimet pe colega daca vrei ...🙄 zice ca face finalizre orala ..ok ...cand vine colega ..zice da te costa 100 lei . 😡😠 zic pai nu am platit la colega ..nu are nici o treaba colega cu mine ...daca vrei bine daca nu nu...ok z...👹😈😈👺 zic nu mai vreau de loc . Curva zice ca intrase in pamant..nu am mai vazuto ...asa ca decideti voi care mai mergeti in asa cuib...paguba 100 lei...😂😂😂 asta e https://www.publi24....727a6f6254.html

• Like 2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Anuntul prestatoarei suna cam asa:

IRINA, 28 ani, Descriere: buna, te astept la mn pentru a-ti oferii masaj de relaxare plus oral si normal, mici fantrzii, amor cu pasiune. zona bucur obor caut colega....

post-18980-0-67270100-1508316969_thumb.jpg

post-18980-0-64827900-1508316984_thumb.jpg

post-18980-0-04349000-1508316995_thumb.png

Asa ne mai apropiem si noi de o postare,,,care sa fie cat de cat folositoare!...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...