corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Noiembrie 5, 2017 Te rog frumos sa nu mai imi dai minus la fazan. Iti pot explica situația cand voi avea mesagerie privata. Ms pentru înțelegere. Ok... dar incearca si tu sa folosesti cateva Fazane... in plus vezi ca sunt cateva topicuri unde poti baga postari la foc automat fara sa astepti sa posteze altul sau sa deranjezi http://nimfomane.com/forum/topic/81317-acces-la-mesagerie/page-103?do=findComment&comment=3151751 2 5
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Noiembrie 5, 2017 Sa inteleg ca o b i e c t i v si javrele lui s-au linistit? Ps: multumim tuturor pentru ajutorul acordat cu punctele 12 4
fernando vanu Reputație: 19 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 7, 2017 Cu plăcere 1
shadowseeker Reputație: 484 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Postat Noiembrie 16, 2017 Daca se incepe iarasi minusarea userilor, citati-ma intr-o postare ca sa aflu si sa intervin.el serafin da minusuri aiurea 6 3
shadowseeker Reputație: 484 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Postat Noiembrie 16, 2017 Sa inteleg ca o b i e c t i v si javrele lui s-au linistit? Ps: multumim tuturor pentru ajutorul acordat cu punctele :)nu cred ca s-au liniștit . mi-am luat - 20 aseara 4 3
borrispekker Reputație: -458 Postat Noiembrie 16, 2017 Postat Noiembrie 16, 2017 nu cred ca s-au liniștit . mi-am luat - 20 asearaAm ajuns la -100 :)) 3 4
venezolano Reputație: -396 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Venezuela Oras:Venezuela Postat Noiembrie 16, 2017 Daca se incepe iarasi minusarea userilor, citati-ma intr-o postare ca sa aflu si sa intervin. Hai sa traiti! Iaca s-a-nceput iar actiunea de banare a userilor! Mi-am luat -170 acum de dimineata, de la el serafin!! Sa traiasca, sa mai dea!! S-a trezit omul sarguincios de dimineata, si de la ora 04:50, a stat pe postarile mele si da-i cu minus, ca la Verdun!! Apropos bai el serafin, tu ai auzit vreodata de Verdun? Stii ce s-a intamplat acolo?? Frate cat de retardati sunt unii, nu pot sa cred!! :laugh2 :laugh2 4 5
venezolano Reputație: -396 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Venezuela Oras:Venezuela Postat Noiembrie 16, 2017 Iaca si dovada!! :laugh2 :laugh2 :rax2 :rax2 4 5
borrispekker Reputație: -458 Postat Noiembrie 16, 2017 Postat Noiembrie 16, 2017 Hai sa traiti! Iaca s-a-nceput iar actiunea de banare a userilor! Mi-am luat -170 acum de dimineata, de la el serafin!! Si eu -100Sa traiasca, sa mai dea!! S-a trezit omul sarguincios de dimineata, si de la ora 04:50, a stat pe postarile mele si da-i cu minus, ca la Verdun!! Apropos bai el serafin, tu ai auzit vreodata de Verdun? Stii ce s-a intamplat acolo?? Frate cat de retardati sunt unii, nu pot sa cred!! :laugh2 :laugh2 3 4
borrispekker Reputație: -458 Postat Noiembrie 16, 2017 Postat Noiembrie 16, 2017 Si eu am luat -100,saracia cred ca si-a facut cont de ciuda...cand unii dorm,el da - :)) 3 4
venezolano Reputație: -396 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Venezuela Oras:Venezuela Postat Noiembrie 16, 2017 Frate Gangstarr, degeaba dai tu si altii puncte pozitive, ca nu-si au rostul! Vine cate unul "istet", si face totul praf! E clar ca se doreste distrugerea sub-forumului de Constanta si asta cu buna stiinta a Pisicului! ;) Daca si de data asta voi fi banat, si nu cred ca nu voi fi, nici ca voi mai avea de-a face cu forumul asta! N-are rost! Si-asa cred cu tarie c-am facut o greseala postand in continuare si facand recenzii, dupa ce am fost banat aiurea prima data! Asa ca...numai bine si spor in toate va doresc! ;) 5 5
talibanu2 Reputație: 223 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Noiembrie 16, 2017 Ok... dar incearca si tu sa folosesti cateva Fazane... in plus vezi ca sunt cateva topicuri unde poti baga postari la foc automat fara sa astepti sa posteze altul sau sa deranjezi http://nimfomane.com/forum/topic/81317-acces-la-mesagerie/page-103?do=findComment&comment=3151751Iar au aparut baietii veseli :) el serafin incepe munca. 5 4
georgika76 Reputație: -401 Postat Noiembrie 16, 2017 Postat Noiembrie 16, 2017 El serafim......da dimineata m-am trezit cu ceva minusuri total aiurea .....bai fratele meu se pare ca nu ai ce face , cauta- ti un loc de munca daca te plictisești sau macar fii bărbat și argumentează- ti acțiunile....oricum ne batem gura aiurea ce retardatul asta nu se va opri.....oricum ma doare fix in pula de el.....de futut tot vom fute cu sau fara minusurile lui de căcat.....asa ca spor la treabă tăticule. 4 4
cupluct Reputație: -403 Postat Noiembrie 16, 2017 Postat Noiembrie 16, 2017 si eu am patit acelasi lucru :)) 2 4
Vizitator borfas Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2017 Postat Noiembrie 16, 2017 Daca se incepe iarasi minusarea userilor, citati-ma intr-o postare ca sa aflu si sa intervin.vad ca nenea el serafin s-a apucat de minusare 4 4
sp1nu1 Reputație: -4 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Daca se incepe iarasi minusarea userilor, citati-ma intr-o postare ca sa aflu si sa intervin.Bai omule?ce kkt sa intamplat?am primit pe userul vechi Sp1nu 700 de puncte minus.SA imi bag pula in forumul vostru!!!!!!!! 1 2
mosene52 Reputație: 151 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Asa se intampla prietene , toti astia care am fost vechi sunt-em futu-ti de niste bulangii. 3
tardelli Reputație: -89 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:ex ravanelli Oras:ex ravanelli Postat Decembrie 4, 2017 Daca se incepe iarasi minusarea userilor, citati-ma intr-o postare ca sa aflu si sa intervin.Iar a/au inceput cu taierile si minusarile. Dar cred ca sunt ultimele ...gloante. Presimt ca in scurt timp, vor ramane fara munitie ! 2 3
happypappy144 Reputație: -411 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Sa dea Doamne sa ramana ! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Iar a/au inceput cu taierile si minusarile. Dar cred ca sunt ultimele ...gloante. Presimt ca in scurt timp, vor ramane fara munitie !Contul respectiv a fost și el banat după expirarea SP primită cadou de la pisicuts... S-a reintrodus banarea la prag de reputație negativă?! Știam că a fost scoasă dintre opțiuni.
moshcta Reputație: -18 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:doncta banat de asasyn Oras:doncta banat de asasyn Postat Decembrie 7, 2017 Ioti si aici un user cu vechime de vreo 10 zile :))) Bai sa-mi bag dracii de cand au inceput banarile astea pulea spatarul, parca s-a dus totul de rapa anarhie totala, pe cine naiba sa mai urmaresti ce recenzii credibile, oricum mereu a fost balacareala pe aici dar parca era mai organizatata. Nu stiu ce sa cred, ca si-a facut-o motanul cu mana lui cand a facut faza cu blocarea conturilor in baza reputatiei negative data de membri VIP. 1 1
mufasa Reputație: -103 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin Postat Decembrie 7, 2017 Ioti si aici un user cu vechime de vreo 10 zile :))) Bai sa-mi bag dracii de cand au inceput banarile astea pulea spatarul, parca s-a dus totul de rapa anarhie totala, pe cine naiba sa mai urmaresti ce recenzii credibile, oricum mereu a fost balacareala pe aici dar parca era mai organizatata. Nu stiu ce sa cred, ca si-a facut-o motanul cu mana lui cand a facut faza cu blocarea conturilor in baza reputatiei negative data de membri VIP. Don, tu esti asta? :thinking 3 2
moshcta Reputație: -18 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:doncta banat de asasyn Oras:doncta banat de asasyn Postat Decembrie 7, 2017 Don, tu esti asta? :thinkingCine pana mea sa fie :))Dar tu cine esti? 1
mufasa Reputație: -103 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin Postat Decembrie 7, 2017 Cine pana mea sa fie :))Dar tu cine esti? Pai am scris acolo, deasupra pozei. Temujin! ;) 3 2
moshcta Reputație: -18 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:doncta banat de asasyn Oras:doncta banat de asasyn Postat Decembrie 7, 2017 Pai am scris acolo, deasupra pozei. Temujin! ;)OK hai sa scriu si eu deasupra doncta, ;) 2 1
Postări Recomandate