Sari la conținut

Unde au disparut userii cu vechime?

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Te rog frumos sa nu mai imi dai minus la fazan. Iti pot explica situația cand voi avea mesagerie privata. Ms pentru înțelegere.

Ok... dar incearca si tu sa folosesti cateva Fazane... in plus vezi ca sunt cateva topicuri unde poti baga postari la foc automat fara sa astepti sa posteze altul sau sa deranjezi 

http://nimfomane.com/forum/topic/81317-acces-la-mesagerie/page-103?do=findComment&comment=3151751

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Unde vreau
Postat

Sa inteleg ca o b i e c t i v si javrele lui s-au linistit?

Ps: multumim tuturor pentru ajutorul acordat cu punctele :)

• Like 12
  • Minus 4
  • Oras:Constangeles
  • Oras:Constangeles
Postat

Sa inteleg ca o b i e c t i v si javrele lui s-au linistit?

Ps: multumim tuturor pentru ajutorul acordat cu punctele :)

nu cred ca s-au liniștit . mi-am luat - 20 aseara

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Venezuela
Postat

Daca se incepe iarasi minusarea userilor, citati-ma intr-o postare ca sa aflu si sa intervin.

Hai sa traiti!

Iaca s-a-nceput iar actiunea de banare a userilor!

Mi-am luat -170 acum de dimineata, de la el serafin!! 

Sa traiasca, sa mai dea!! S-a trezit omul sarguincios de dimineata, si de la ora 04:50, a stat pe postarile mele si da-i cu minus, ca la Verdun!!

Apropos bai el serafin, tu ai auzit vreodata de Verdun? Stii ce s-a intamplat acolo??

Frate cat de retardati sunt unii, nu pot sa cred!!  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 5
Postat

Hai sa traiti!

Iaca s-a-nceput iar actiunea de banare a userilor!

Mi-am luat -170 acum de dimineata, de la el serafin!!

Si eu -100

Sa traiasca, sa mai dea!! S-a trezit omul sarguincios de dimineata, si de la ora 04:50, a stat pe postarile mele si da-i cu minus, ca la Verdun!!

Apropos bai el serafin, tu ai auzit vreodata de Verdun? Stii ce s-a intamplat acolo??

Frate cat de retardati sunt unii, nu pot sa cred!! :laugh2 :laugh2

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Frate Gangstarr, degeaba dai tu si altii puncte pozitive, ca nu-si au rostul! Vine cate unul "istet", si face totul praf! E clar ca se doreste distrugerea sub-forumului de Constanta si asta cu buna stiinta a Pisicului! ;)

Daca si de data asta voi fi banat, si nu cred ca nu voi fi, nici ca voi mai avea de-a face cu forumul asta! N-are rost!

Si-asa cred cu tarie c-am facut o greseala postand in continuare si facand recenzii, dupa ce am fost banat aiurea prima data!

Asa ca...numai bine si spor in toate va doresc! ;)

• Like 5
  • Minus 5
Postat

Ok... dar incearca si tu sa folosesti cateva Fazane... in plus vezi ca sunt cateva topicuri unde poti baga postari la foc automat fara sa astepti sa posteze altul sau sa deranjezi 

http://nimfomane.com/forum/topic/81317-acces-la-mesagerie/page-103?do=findComment&comment=3151751

Iar au aparut baietii veseli :) el serafin incepe munca.
  • Like 5
  • Minus 4
Postat

El serafim......da dimineata m-am trezit cu ceva minusuri total aiurea .....bai fratele meu se pare ca nu ai ce face , cauta- ti un loc de munca daca te plictisești sau macar fii bărbat și argumentează- ti acțiunile....oricum ne batem gura aiurea ce retardatul asta nu se va opri.....oricum ma doare fix in pula de el.....de futut tot vom fute cu sau fara minusurile lui de căcat.....asa ca spor la treabă tăticule.

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator borfas
Reputație: 0
Postat

Daca se incepe iarasi minusarea userilor, citati-ma intr-o postare ca sa aflu si sa intervin.

vad ca nenea el serafin s-a apucat de minusare

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Bai omule?ce kkt sa intamplat?am primit pe userul vechi Sp1nu 700 de puncte minus.SA imi bag pula in forumul vostru!!!!!!!!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:ex ravanelli
  • Oras:ex ravanelli
Postat

Iar a/au inceput cu taierile si minusarile. 

Dar cred ca sunt ultimele ...gloante. Presimt ca in scurt timp, vor ramane fara munitie !

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Iar a/au inceput cu taierile si minusarile.

Dar cred ca sunt ultimele ...gloante. Presimt ca in scurt timp, vor ramane fara munitie !

Contul respectiv a fost și el banat după expirarea SP primită cadou de la pisicuts...

S-a reintrodus banarea la prag de reputație negativă?! Știam că a fost scoasă dintre opțiuni.

• Oras:doncta banat de asasyn
Postat

Ioti si aici un user cu vechime de vreo 10 zile :)))

Bai sa-mi bag dracii de cand au inceput banarile astea pulea spatarul, parca s-a dus totul de rapa anarhie totala, pe cine naiba sa mai urmaresti ce recenzii credibile, oricum mereu a fost balacareala pe aici dar parca era mai organizatata. 

Nu stiu ce sa cred, ca si-a facut-o motanul cu mana lui cand a facut faza cu blocarea conturilor in baza reputatiei negative data de membri VIP.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin
Postat

Ioti si aici un user cu vechime de vreo 10 zile :)))

Bai sa-mi bag dracii de cand au inceput banarile astea pulea spatarul, parca s-a dus totul de rapa anarhie totala, pe cine naiba sa mai urmaresti ce recenzii credibile, oricum mereu a fost balacareala pe aici dar parca era mai organizatata. 

Nu stiu ce sa cred, ca si-a facut-o motanul cu mana lui cand a facut faza cu blocarea conturilor in baza reputatiei negative data de membri VIP.

Don, tu esti asta?  :thinking

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Don, tu esti asta?  :thinking

Cine pana mea sa fie :))

Dar tu cine esti?

• Minus 1
Postat

Cine pana mea sa fie :))

Dar tu cine esti?

Pai am scris acolo, deasupra pozei. Temujin! ;)

• Like 3
  • Minus 2

Postat

Pai am scris acolo, deasupra pozei. Temujin! ;)

OK hai sa scriu si eu deasupra doncta,  ;)

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...